Di mana Nak Beli Basikal Dalam Talian di Malaysia 2021?

Berbasikal menjadi trend di seluruh dunia, terutamanya dengan pengangkutan awam yang berpotensi membawa maut akibat wabak COVID-19, jadi jika anda ingin masuk ke dalamnya, sekarang adalah masa yang tepat untuk memulakannya.

Sudah tentu, sebelum anda memikirkan semua gear yang anda perlukan dan semua tempat yang akan anda pergi, perkara pertama yang ingin anda pertimbangkan adalah mendapatkan basikal pertama anda dan di mana untuk membelinya. Terdapat banyak kedai basikal yang hebat di seluruh Malaysia, tetapi dengan wabak ini masih berkecamuk dan keselamatan awam keutamaan nombor satu kami, mengapa tidak meneroka pilihan lain, lebih selamat, dan lebih mudah? Mendapatkan basikal dalam talian mungkin menjadi pertaruhan terbaik anda.

Sekiranya Saya Membeli Basikal Dalam Talian?

Walaupun tidak ada yang mengalahkan membayar lawatan ke kedai basikal tempatan anda dan melihat setiap model yang mereka ada dalam stok sehingga satu panggilan kepada anda cukup untuk membuat anda ingin mendapatkannya, terdapat banyak kelemahan juga. Terutama apabila anda mempertimbangkan bahaya yang berkaitan dengan COVID untuk keluar ke ruang awam dan basikal perusing yang mungkin bersentuhan dengan beratus-ratus orang sepanjang hari, maka pergi ke kedai mungkin bukan kaedah yang ideal untuk memperoleh basikal pilihan anda. Perkara terbaik seterusnya? Membeli-belah dalam talian.

Terdapat banyak faedah untuk membeli basikal anda dalam talian, dan salah satu faedah terbesar adalah hakikat bahawa anda akan mempunyai akses kepada pilihan basikal yang lebih besar daripada mana-mana kedai tunggal yang dapat dipadankan. Platform membeli-belah dalam talian menawarkan basikal dari berpuluh-puluh kedai basikal yang biasanya mereka bekerjasama, jadi bukan sahaja anda mendapat lebih banyak pilihan, tetapi anda juga diberi kemudahan penghantaran, potongan hebat, dan banyak lagi. Cadangan utama kami ialah Shopee dan Lazada.

6 Basikal Terbaik yang Boleh Anda Beli Dalam Talian di Malaysia

Sekiranya anda mencari basikal terbaik yang boleh anda beli di Malaysia - sama ada dari segi nilai, prestasi, ciri, atau sebaliknya - maka anda akan mendapati bahawa terdapat begitu banyak model yang tersedia di berpuluh-puluh jenama yang mungkin sedikit menakutkan untuk memilih hanya satu. Itulah sebabnya kami telah membuat senarai basikal terbaik di Malaysia ini: untuk membantu membuat keputusan pembeli itu sedikit lebih lancar, dan membantu memastikan bahawa anda mendapat basikal yang sesuai dengan keperluan dan anggaran anda. Selain itu, dengan basikal ini, anda tidak perlu keluar dalam wabak ini untuk mencari apa yang anda cari - semuanya boleh didapati dengan mudah di Shopee dan Lazada - dua destinasi membeli-belah dalam talian yang paling popular di Malaysia. Teruskan membaca untuk mengetahui apa yang ada di kedai.

6 Basikal Terbaik untuk Dibeli Dalam Talian di MalaysiaTawaran Terbaik
MACCE 26" Basikal Gunung Boleh LipatRM249.90 – RM274.90
TREKING 24" Basikal Gear Tetap (Fixie)RM275.00
SOKANO OnRush 26" Basikal Gunung Boleh LipatRM323.80
VEEGO 20" Basikal Gunung 21 Kelajuan untuk kanak-kanakRM150.00
MONTBIKE Kaimarte 26" Basikal Tayar LemakRM649.48
Poligon Lata 3 27.5" Basikal GunungRM999.00
Jenama Dan Harga Basikal Terbaik di Malaysia

1. MACCE 26" Basikal Gunung Boleh Lipat

6 Basikal Terbaik Yang Boleh Anda Beli di Malaysia ialah MACCE 26" Basikal Gunung Boleh Lipat, Di mana anda boleh membeli basikal dalam talian di Malaysia, macce mountain bike singapura, ulasan basikal gunung macce, basikal gunung lipat macce 26 inci, basikal gunung macce yang dibuat di negara mana, Kedai basikal dalam talian Malaysia, 10 jenama basikal teratas di negara ini, harga basikal gunung macce, kajian basikal lipat macce, spesifikasi basikal gunung lipat macce, spesifikasi basikal gunung macce, Harga Basikal di Malaysia

Walaupun basikal boleh lipat biasanya disukai oleh penumpang dan mereka yang mencari cara yang mudah untuk melakukan perjalanan, terdapat juga beberapa pilihan yang lebih sportier di luar sana yang mempunyai kemudahalihan oh-so-sukar difahami yang disediakan oleh faktor bentuk lipatan. Salah satu basikal tersebut ialah MacCE 26" Basikal Gunung Boleh Lipat.

Dengan prestasi yang pantas dan 21 kelajuan, MacCE 26" Foldable Mountain Bike adalah basikal yang sangat popular di Malaysia yang dihargai kerana fleksibiliti dan mudah alihnya. Diperbuat daripada aloi ringan tetapi tahan lama, basikal ini dilengkapi dengan sistem gear 21 kelajuan dan roda 26 inci yang akan membolehkannya mengambil mana-mana laluan atau jalan raya.

Sudah tentu, dengan basikal ini salah satu ciri yang paling menarik ialah ia boleh dilipat. Walaupun mekanisme lipatan adalah kukuh dan boleh dipercayai, ia tidak melipat dengan mudah seperti basikal boleh lipat lain yang direka dengan mudah alih dalam fikiran - disebabkan sebahagian besarnya oleh fakta bahawa ia mempunyai roda yang lebih besar yang menghalang kemudahalihan.

Basikal Gunung Boleh Lipat MACCE 26 boleh didapati dalam empat warna - hitam, merah, kuning, dan putih - dengan pilihan roda Aloi atau Sukan.

Macce Bikes dibuat di China.

Dapatkannya di

Disyorkan: 10 Perkara Teratas untuk Dibeli pada Cyber Monday!

2. TREKING 24" Basikal Gear Tetap (Fixie)

TREKING 24" Basikal Gear Tetap adalah 6 Tempat TERBAIK Untuk Membeli Basikal Mampu Milik Di Malaysia, Adakah basikal gear tetap baik?, Sekiranya anda membeli fixie, Bolehkah anda berhenti mengayuh basikal gear tetap?,Adakah basikal fixie baik untuk jarak jauh?,Apakah basikal fixie yang baik untuk?,

Basikal Gear Tetap TREKING 24" yang berpatutan, tahan lama, dan serba boleh adalah basikal jalan gear tetap yang hebat untuk sebarang dan semua majlis. Dengan bingkai basikal ringan dan aerodinamik yang diperbuat daripada keluli berkualiti tinggi, basikal ini menawarkan banyak nilai dan prestasi untuk harganya. Selain itu, walaupun basikal gear tetap biasanya tidak dilengkapi dengan brek, model ini dilengkapi dengan brek cakera depan untuk keselamatan dan kuasa berhenti tambahan apabila anda memerlukannya.

Menggabungkan ketahanan dan kebolehpercayaan dalam bingkai ringan dan pada harga yang berpatutan, TREKING 24" Fixed Gear Bicycle adalah model popular yang sering anda lihat digunakan di jalan-jalan bandar dan laluan di seluruh Malaysia. Treking 24" Basikal Gear Tetap boleh didapati dalam empat warna: hijau, merah, biru, dan oren.

Walaupun begitu, jika anda tidak biasa dengan alat atau pemasangan basikal, basikal ini mungkin memberi anda sedikit masalah di luar kotak kerana ia memerlukan beberapa pemasangan kecil sebelum digunakan. Sudah tentu, untuk nilai semata-mata yang anda keluar dari basikal ini, anda sentiasa boleh membawanya ke kedai basikal terdekat anda untuk pemasangan dan masih keluar di atas.

Dapatkannya sekarang di

3. SOKANO OnRush 26" Basikal Gunung Boleh Lipat

SOKANO OnRush 26" Basikal Gunung Lipat Di Mana Untuk Membeli Basikal di Malaysia, Panduan basikal terbaik, basikal gergasi Malaysia, kedai basikal dalam talian Malaysia, basikal hibrid Malaysia, basikal aleoca, jenama basikal terbaik, hello basikal, basikal trek Malaysia, basikal poligon Malaysia

Satu lagi basikal gunung boleh lipat yang hebat, SOKANO OnRush 26" Basikal Gunung Boleh Lipat mungkin sedikit lebih mahal daripada pilihan lain, tetapi dengan kualiti membina premium dan pelbagai tambahan berorientasikan prestasi, basikal ini menawarkan nilai yang luar biasa.

Terdapat dalam tiga warna - hijau, putih, dan biru - serta tiga pilihan rim - aloi, sukan, dan khas - SOKANO OnRush 26" Basikal Gunung Boleh Lipat adalah basikal boleh lipat premium yang dilengkapi dengan beberapa ciri hebat. Ciri-ciri ini termasuk brek cakera berganda untuk kuasa dan kestabilan berhenti yang unggul, garpu penggantungan depan tebal untuk penyerapan kejutan tambahan, dan bingkai keluli karbon tinggi untuk tahan lama, prestasi ringan yang sesuai untuk pelayaran.

Sokano OnRush 26" Basikal Gunung Boleh Lipat dilengkapi dengan mekanisme lipatan yang hebat - boleh dipercayai dan cepat, jadi menyiapkan dan mengemas sentiasa berjalan lancar.

Walaupun terdapat pelbagai ciri pada basikal boleh lipat premium ini, ia mungkin sedikit mahal untuk prestasi yang anda dapat. Yang mengatakan, dari segi nilai dan ketahanan, basikal yang berpatutan ini harus meninggalkan mana-mana pelanggan berpuas hati - sama ada anda seorang pemula basikal atau peminat berpengalaman.

Dapatkannya sekarang

4. VEEGO 27.5" Basikal Gunung 21 Kelajuan

VEEGO 27.5" Basikal Gunung 21 Kelajuan, Basikal Gunung - Semua Riadah / Sukan / Hobi untuk dijual di Malaysia, Berapa kos basikal di Malaysia?,Apakah basikal murah terbaik?,Bagaimana saya boleh mendapatkan basikal murah?,Basikal Murah Terbaik Keseluruhan,

Sekiranya anda mencari basikal gunung yang mudah namun berkualiti tinggi yang dilengkapi dengan semua yang anda perlukan untuk prestasi yang selamat dan boleh dipercayai, maka kami sangat mengesyorkan Veego 27.5 " Basikal Gunung 21 Kelajuan. Dengan faktor bentuk yang kukuh dan tegar, basikal ini mungkin tidak dilengkapi dengan semua loceng-dan-wisel model yang lebih maju, tetapi ia dibina dengan baik dan ia juga berpatutan.

Dengan set roda 27.5" yang lebih besar dan bingkai keluli tugas berat yang tahan lama, Basikal Gunung 21 Kelajuan VEEGO sangat bagus untuk penunggang pertengahan yang mahukan salah satu basikal yang paling boleh dipercayai dan bernilai untuk wang yang terdapat di Malaysia. Terdapat dalam pelbagai warna, termasuk Blue Green, Blue Red, Blue Orange, dan Red Yellow), basikal gunung 21 kelajuan ini menawarkan serba boleh dan reka bentuk serba baru, menjadikannya sesuai untuk segala-galanya dari perjalanan harian anda ke pengembaraan luar jalan anda.

Dapatkannya sekarang di

5. MONTBIKE Kaimarte 26" Basikal Tayar Lemak

MONTBIKE Kaimarte 26" Basikal Tayar Lemak adalah 8 Basikal Terbaik Yang Terdapat di Malaysia, penggantungan penuh boleh lipat, Disc Breaks, Shimano gear,Basikal jenama mana yang terbaik?,Basikal apa yang harus saya beli di Malaysia?,Apakah jenama basikal terbaik 2021 2022

Sekiranya anda mencari basikal tayar lemak terkemuka yang menawarkan nilai dan prestasi yang hebat di seluruh papan, maka kami sangat mengesyorkan untuk melihat Basikal Tayar Lemak MONTBIKE Kaimarte 26". Dilengkapi dengan Tayar Lemak 26" x 4", basikal ini menawarkan prestasi tugas berat lemak sambil masih memberikan keselesaan dan prestasi estetik dengan penampilannya yang menarik.

Dibina dengan bingkai keluli karbon tinggi, basikal ini mengorbankan kemudahan ringan untuk prestasi tugas berat. Basikal Tayar Lemak terkenal dengan selesa membuli jalan mereka melalui semua jenis rupa bumi, dan MONTBIKE Kaimarte 26 " tidak terkecuali. Dari jalan ke trek ke laluan gunung, basikal Tayar Lemak ini harus memberikan prestasi yang lancar dan selesa di mana sahaja.

Dilengkapi dengan Shifter Twist 21 kelajuan untuk prestasi sportier dan brek cakera mekanikal depan dan brek tarik linear di belakang, MONTBIKE Kaimarte 26" menawarkan kuasa dan kawalan berhenti yang sangat baik. Walaupun tayar lemak secara semula jadi baik untuk menyerap kejutan kerana saiz dan ketebalannya, basikal ini juga dilengkapi dengan penyerap kejutan yang kukuh.

Yang mengatakan, basikal tayar lemak tidak mengkhususkan diri dalam kelajuan, jadi jika anda ingin mendapatkan dari titik A ke titik B dalam masa yang sedikit mungkin, maka mungkin lebih baik untuk melihat pilihan lain dalam senarai ini.

Dapatkannya sekarang

Juga: Produk Terbaik untuk Menghilangkan Semut di Malaysia

6. Poligon Lata 3 27.5" Basikal Gunung

Di manakah tempat terbaik untuk membeli basikal dalam talian? POLYGON Lata 3 27.5" Basikal Gunung adalah 6 basikal teratas yang kami suka beli di Malaysia,Mengapa basikal begitu mahal?, bingkai hebat dengan geometri moden, dianggap baik,Adakah poligon Lata 3 basikal yang baik?,Adakah basikal gunung poligon ada yang baik?,Di mana basikal gunung poligon dibuat?,Apakah basikal gunung lelaki terbaik?,Bagaimana anda memilih saiz basikal?, Adakah basikal Tesco baik?,Adakah basikal di kedai dalam talian sah?,Adakah Polygon jenama basikal yang baik?,

Walaupun basikal yang berpatutan dari semua jenis jenama boleh didapati pada julat harga yang berbeza, ada juga sebab mengapa orang membayar tambahan untuk nama jenama besar. Polygon Cascade 3 adalah Basikal Gunung 27.5", dan walaupun ia tidak menawarkan banyak ciri canggih, peminat masih memilih model yang mahal ini kerana kebolehpercayaan, kualiti, dan prestasi yang dicuba dan diuji.

Dipasang dengan piawaian tertinggi dan dibuat dengan bahagian prestasi, POLYGON Cascade 3 adalah basikal peminat sebenar, yang menawarkan gabungan terbaik antara prestasi mewah dan nilai untuk wang. Dengan bingkai ALUTECH yang sporty, prestasi tayar 27.5", rim aloi dua dinding, shifter Shimano 21 kelajuan, dan brek cakera TEKTRO, basikal ini adalah pilihan pertengahan yang sangat baik yang berfungsi dengan baik di dalam dan di luar jalan.

Polygon Cascade 3 boleh didapati dalam warna-warna Merah atau Krim.

Dapatkannya sekarang di

Di manakah tempat terbaik untuk membeli basikal dalam talian di Malaysia?

Sama ada anda mengambilnya untuk perjalanan harian anda, pengembaraan hujung minggu anda, atau sebagai hobi atau sukan peribadi, berbasikal adalah aktiviti yang hebat untuk masuk, terutamanya dalam normal baru ini. Untuk apa jua tujuan, keperluan, atau bajet, kami berharap anda menemui basikal terbaik untuk anda di sini dalam panduan kecil kami yang berguna di mana untuk membeli basikal di Malaysia.

Baca lebih lanjut:

Minyak enjin mana yang terbaik untuk motosikal?

Pemanas air mana yang terbaik untuk bilik mandi?

Gas hob manakah malaysia terbaik untuk Dapur atau Luar?

Bryan

Sentiasa keluar & tentang mencari tawaran dan promosi dalam talian di Malaysia. Sentiasa suka merenung ke angkasa dan biarkan minda tertanya-tanya.

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini
Harga Terbaik Malaysia