Di mana Nak Beli Baby Walkers di Malaysia, 10 Best Baby Walkers di Malaysia, yang mana jenama baby walker terbaik? Pada usia apa bayi perlu mula menggunakan pejalan kaki?

Di mana Nak Beli Baby Walkers di Malaysia 2021

Seorang bayi belajar bagaimana untuk berjalan adalah peristiwa penting yang besar bukan sahaja untuknya, tetapi juga untuk anda sebagai ibu bapa. Dan ini tidak datang dalam seberapa segera. Anda perlu menunjukkan kepada mereka bagaimana untuk melakukannya dan memberi mereka peralatan yang betul untuk mengamalkan diri mereka sendiri.

Pejalan kaki bayi adalah penting ketika datang untuk mengajar bayi anda bagaimana untuk berjalan. Selain itu, ia membuatkan mereka terhibur, selamat dan menghalang mereka daripada merangkak di sekeliling lantai. Dan yang paling penting, pejalan kaki bayi membantu mereka membina dan menguatkan otot mereka pada usia muda.

Pejalan Kaki Bayi Terbaik di MalaysiaHarga Termurah

Mamakiddies Prime Pelumba Baby Walker

RM124.90

Alpha Hidup Mudah dan Padat Boleh Lipat Bayi Walker dengan Muzik

RM55.70

Huanger Multifunctional Baby Music Walker

RM49.90

Zeppy Baby Walker

RM44.89

Mamakiddies Moonlight Multifunction Baby Walker

RM129.90

Alpha Hidup Pelbagai Fungsi Baby Walker dengan Bumbung Boleh Dipisahkan

RM73.99

VTech Duduk untuk Berdiri Pembelajaran Baby Walker

RM169.90

Gelembung 3-dalam-1 Baby Walker

RM238.00

Prego Drift Convertible Baby Aktiviti Walker

RM149.00

Comel Batu Duduk untuk Berdiri Pembelajaran Walker

RM116

Jenama baby walker mana yang terbaik?

Top 10 Baby Walkers di Malaysia

Sesetengah pejalan kaki bayi juga berfungsi sebagai kerusi kecil untuk bayi apabila anda mengajar mereka cara menggunakan perkakas buat kali pertama. Dan walaupun terdapat begitu banyak pejalan kaki bayi yang terdapat di luar sana di pasaran, anda mesti memilih mana yang sesuai dengan bayi anda. Untuk membantu anda membuat keputusan, berikut adalah senarai lengkap pejalan kaki bayi terbaik di Malaysia.

Mamakiddies Prime Pelumba Baby Walker

Mamakiddies Prime Racer Baby Walker adalah Top 10 bayi walker di Malaysia, bayi walker boleh membantu bayi dengan perkembangan fizikal dan kognitif semasa mereka melompat dengan selamat di dalam pejalan kaki

Biarkan pelumba kecil dalaman daripada bayi anda! Mamakiddies Prime Racer Baby Walker datang dalam bentuk kereta lubang yang boleh kelihatan begitu sejuk pada bayi anda. Ini adalah pelbagai guna dan anda boleh dengan mudah mengeluarkan kereta lubang di atas untuk menukarnya sebagai pejalan kaki aktiviti. Selamat untuk mengatakan bahawa anda tidak lagi perlu membeli dua pejalan kaki yang berbeza pada masa yang sama.

Mamakiddies Prime Racer Baby Walker juga boleh disesuaikan dengan tiga ketinggian yang berbeza supaya ia boleh disesuaikan dengan bayi berumur 6-18 bulan. Ia dilengkapi dengan enam perhentian yang kuat untuk mengelakkan bayi anda daripada jatuh di tepi. Jika anda sedang mencari pasangan yang sejuk untuk mengajar bayi anda bagaimana untuk berjalan, ini pasti pilihan yang baik. Reka bentuknya juga kelihatan begitu menarik untuk bayi dan kanak-kanak.

Dapatkan pejalan kaki bayi ini di

Alpha Hidup Mudah dan Padat Boleh Lipat Bayi Walker dengan Muzik

Alpha Living Simple and Compact Foldable Baby Walker with Music brand baby walker adalah yang terbaik di Malaysia, Folding Baby Walker Travel Compact Fold Portable Walker with Music and toys, bayi ini walker membantu bayi bergerak dan melompat semasa berada di abah-abah

Memperkenalkan bayi anda kepada muzik sambil mengajarnya atau asas-asasnya berjalan! Alpha Living Simple dan Compact Foldable Baby Walker dengan Muzik adalah pejalan kaki mesra bajet bagi mereka yang mencari yang berpatutan namun berkualiti tinggi. Ia adalah pejalan kaki bayi yang berwarna-warni yang sesuai untuk kedua-dua kanak-kanak lelaki dan perempuan kecil untuk melompat dalam keselamatan abah-abah.

Jumper bayi ini dilengkapi dengan dulang dengan muzik yang memerlukan dua bateri untuk bekerja. Ini akan membantu bayi anda menikmati berjalan kakinya dan mengurangkan kebosanan meningkatkan perkembangan kognitif dan fizikal mereka. Ia juga dilengkapi dengan platform toy boleh tanggal yang boleh ditukar kepada dulang di mana anda boleh meletakkan beberapa makanan ringan!

Dapatkan pejalan kaki bayi ini di

Disyorkan: Biskut Bayi Terbaik di Malaysia

Huanger Multifunctional Baby Music Walker

Huanger Multifunctional Baby Music Walker adalah pejalan kaki bayi yang paling selamat, Huanger Baby Walker ulasan, Bolehkah berusia 4 bulan menggunakan walker? Adakah pejalan kaki pekak baik untuk bayi?

Latih bayi anda untuk berdiri bersama-sama dengan bayi yang comel dan menakjubkan walker! Huanger Multifunctional Baby Music Walker diperbuat daripada plastik ABS selamat kanak-kanak supaya anda dapat memastikan anak anda selamat dengan ini. Ia dilengkapi dengan banyak ciri seperti telefon mini, buku kecil, roda berputar, piano muzik, papan tulis dan banyak lagi!

Bayi anda pasti akan menikmati berjalan-jalan sambil menolak pejalan kaki muzik comel ini. Dan sudah tentu, keselamatan adalah penting untuk dipertimbangkan, dan kami mengesyorkan penyeliaan setiap kali pejalan kaki ini digunakan. Pejalan kaki bayi ini dilengkapi dengan pad silikon bukan slip pada rodanya untuk memastikan bayi anda tidak akan tergelincir dan tersandung semasa bermain.

Adakah push walkers baik untuk bayi?

Toy tolak ini membantu membina otot untuk bayi, terutamanya kaki, lengan dan pergelangan tangan mereka (yang baik untuk menulis pada masa akan datang). Ia juga membantu dalam penyelarasan mata tangan sebagai bayi berinteraksi dengan mainan dan memindahkannya.

Dapatkan pejalan kaki bayi ini di

Zeppy Baby Walker

Zeppy Baby Walker adalah 10 Baby Walkers Terbaik di Malaysia, Buy Zeppy Baby Walker Lipat 8 Roda Baby Walker dengan Laras Ketinggian dan Toys Learn To Walk, pergi saya untuk produk bayi untuk ibu bapa Malaysia

Adakah anda sedang mencari bayi yang mesra bajet tetapi comel dan berkualiti tinggi untuk bayi anda? Zeppy Baby Walker adalah yang sempurna untuk bayi anda melantun ke atas dan ke bawah! Ia dilengkapi dengan mainan pendidikan bayi anda boleh bermain dengan sambil melatihnya atau dia bagaimana untuk berjalan. Ia juga boleh dilipat supaya anda boleh membawanya dengan mudah jika anda perlu membawanya untuk perjalanan anda.

Ia datang dalam warna yang berbeza, sesuai untuk kedua-dua kanak-kanak lelaki dan perempuan kecil. Kerusi kain bayi juga boleh dipisahkan supaya anda boleh membersihkannya dengan mudah apabila diperlukan. Selain itu, mudah untuk berhimpun dan membongkar! Anda pasti tidak akan menyesal mempunyai yang ini untuk bayi anda.


Dapatkan pejalan kaki bayi ini untuk sahaja

Mamakiddies Moonlight Multifunction Baby Walker

Mamakiddies Moonlight Multifunction Baby Walker adalah 10 Pejalan Kaki Bayi Terbaik untuk Membeli Online di Malaysia, Bagaimana anda menggalakkan bayi anda merangkak?, Apakah umur yang sesuai untuk berjalan kaki bayi?

Berikan bayi anda pejalan kaki bayi yang serbaguna dan comel pada masa yang sama! Mamakiddies Moonlight Multifunction Baby Walker dilengkapi dengan teknologi putaran 360 yang membolehkan bayi anda bergerak dengan bebas dan lebih selesa. Ini pastinya seorang bayi yang hebat berjalan kaki seperti tidak lain!

Mamakiddies Moonlight Multifunction Baby Walker juga mempunyai kotak muzik comel yang boleh membantu anda melatih penyelarasan mata bayi anda. Dan ciri yang paling unik pejalan kaki bayi ini adalah bahawa anda boleh menyesuaikan modnya bergantung kepada umur bayi anda! Fokus pada muzik dan pengenalan warna selama 7-15 bulan, kemudian beralih kepada bantuan berjalan sebaik sahaja bayi anda mencapai 15-24 bulan.

Dapatkan pejalan kaki bayi ini di

Alpha Hidup Pelbagai Fungsi Baby Walker dengan Bumbung Boleh Dipisahkan

Alpha Living Multifunctional Baby Walker dengan Bumbung Boleh Dipisahkan adalah 10 Pejalan Kaki Bayi Paling Laris di Malaysia, Folding Baby Walker Travel Compact Fold Portable Walker

Dapatkan bayi anda kereta sorong bayi dan pejalan kaki dalam satu peralatan comel! Alpha Living Multifunctional Baby Walker dengan Bumbung Boleh Dipisahkan adalah pejalan kaki serba boleh yang boleh anda gunakan walaupun untuk berkeliaran di sekitar taman atau pusat membeli-belah. Ini dilengkapi dengan bumbung mewah yang anda boleh dengan mudah mengeluarkan jika bayi anda mahu berkeliaran di sekeliling bersendirian.

Ia mempunyai bar pemegang yang boleh anda gunakan supaya anda boleh mengawal arah dengan mudah jika anda mahu menggunakannya sebagai kereta sorong bayi. Ia juga dilengkapi dengan kotak muzik dalam dulangnya untuk mengurangkan kebosanan bayi anda dan meningkatkan kemahiran pendengarannya. Ia juga padat dan mudah dilipat supaya anda boleh menyimpannya atau membawanya ke mana-mana sahaja.


Dapatkan pejalan kaki bayi ini untuk

VTech Duduk untuk Berdiri Pembelajaran Baby Walker

VTech Sit to Stand Learning Baby Walker adalah 10 Best Baby Walker Malaysia, Dari langkah-langkah bayi ke langkah-langkah besar Sit-to-Stand Learning Walker oleh VTech membantu bayi anda berkembang dari merangkak ke pejalan kaki melalui penyesuai

Berikut adalah satu lagi pejalan kaki bayi yang penuh dengan sukakan berita tentang bayi anda! VTech Sit to Stand Learning Baby Walker mempunyai kawalan kelajuan boleh laras untuk rodanya sesuai dengan keperluan bayi anda. Ia juga mempunyai panel pembelajaran boleh dipisahkan bayi anda boleh bermain dengan sambil duduk di atas lantai. Selain itu, ia dilengkapi dengan lima anak piano untuk membantu bayi anda membiasakan diri dengan muzik asas pada usia muda.

Terdapat begitu banyak permainan bayi anda boleh menikmati dengan berjalan kaki ini. Ia dilengkapi dengan tiga jenis bentuk, dua penggelek berputar, dan tiga butang menyala yang boleh membangunkan kemahiran motor bayi anda. Ia juga dibuat dengan bahan selamat supaya anda dapat memastikan bayi anda tidak akan membahayakan dirinya semasa bermain dengan kepingan.


Dapatkan pejalan kaki bayi ini di

Gelembung 3-dalam-1 Baby Walker

Gelembung 3 dalam 1 Baby Walker Rocker & Jumper Quality 3 dalam 1 Walker dengan tempat duduk padi yang selesa (giliran 360 darjah) dan dulang mainan muzik adalah 10 Pejalan Kaki Bayi Terbaik di Malaysia, Buy Walkers Online di Malaysia pada Harga Terbaik

Adakah anda sedang mencari pejalan kaki bayi bertema untuk bayi anda? Gelembung 3-dalam-1 Baby Walker adalah pilihan yang hebat untuk kedua-dua kanak-kanak lelaki dan perempuan kecil! Selain daripada berjalan kaki, ini boleh beralih kepada rocker dan pusat aktiviti dengan papan melompat di bawahnya. Selain itu, ia mempunyai perhentian untuk melindungi bayi anda daripada jatuh di tepi.

Bayi anda juga boleh menikmati permainan pendidikan yang berbeza dengan pejalan kaki bayi ini. Ia dilengkapi dengan dulang mainan muzik yang diletakkan di hadapan dan di belakang pejalan kaki. Ia juga mempunyai gigi di sisi dan toys di dalam dulangnya. Dengan berjalan kaki serbaguna dan konvensional ini, bayi anda pasti dapat mengurangkan kebosanannya.


Dapatkan pejalan kaki bayi ini di

Prego Drift Convertible Baby Aktiviti Walker

Prego Drift Convertible Baby Aktiviti Walker adalah 10 Pejalan Kaki Bayi Terbaik untuk Membeli Dalam Talian di Malaysia, Best melakukan pusat aktiviti bayi dan jumpers di Malaysia

Bersiaplah bayi anda untuk pengembaraan dengan berjalan kaki bayi yang boleh ditukar dan menakjubkan! Prego Drift Convertible Baby Activity Walker dilengkapi dengan reka bentuk kereta perlumbaan untuk menggalakkan bayi anda membangunkan pergerakan motor pada usia muda.

Anda boleh menggunakannya untuk bayi anda dalam tiga peringkat. Biarkan bayi anda menaikinya untuk melatihnya atau asas-asasnya berjalan. Kemudian jika dia cukup kukuh untuk berdiri, biarkan dia atau pendiriannya di belakang pejalan kaki dan menolaknya perlahan-lahan. Untuk peringkat akhir, anda boleh mengeluarkan sukan mini boleh dan membiarkan dia menolaknya dari belakang. Dari situ, anda boleh mengharapkan bayi anda akhirnya akan belajar bagaimana untuk berjalan secara bebas.


Dapatkan pejalan kaki bayi ini di

Comel Batu Duduk untuk Berdiri Pembelajaran Walker

Cute Stone Duduk untuk Stand Learning Walker, Buy CUTE STONE Sit-to-Stand Learning Walker,3 in 1 Baby Walker adalah 10 Best-Selling Baby Walkers di Malaysia, Kids Early Educational Activity Center, Multifunctional Removable Play Panel,Baby Musi

Berikut adalah satu lagi pejalan kaki pembelajaran pelbagai guna untuk bayi anda! Comel Batu Duduk untuk Berdiri Pembelajaran Walker boleh ditukar dalam empat cara yang berbeza. Gunakannya sebagai pejalan kaki bayi, alat duduk yang boleh digerakkan, meja aktiviti bayi dan alat pembelajaran yang boleh digantung.

Pejalan kaki bayi ini dilengkapi dengan banyak permainan pendidikan di mana bayi anda boleh membangunkan kemahiran kognitif dan motornya. Ia juga mempunyai berjalan kaki dalam keseimbangan dan kelajuan roda boleh laras untuk dimuatkan dengan sempurna dengan keperluan bayi anda. Dalam harga satu peralatan, anda boleh mendapatkan empat faedah untuk membantu bayi anda berkembang pada usia muda.

Dapatkan pejalan kaki bayi ini untuk

Pada usia apa bayi perlu mula menggunakan pejalan kaki bayi?

Bayi biasanya diletakkan dalam pejalan kaki dari 4 bulan dan seterusnya,apabila mereka dapat menendang dan menolak dengan kaki mereka. Dan mereka menggunakan pejalan kaki dengan baik sehingga mereka berusia 10 hingga 12 bulan. Ini adalah tempoh apabila pejalan kaki mungkin tidak selamat untuk memegang mereka kerana bayi boleh keluar dan merangkak keluar dari pendaki.

Langkah pertama ke arah membangunkan kemahiran fizikal bayi anda secara keseluruhan berjalan. Dan pada usia muda, anda boleh mula memperkenalkan dia atau dia untuk beberapa cara bagaimana dia boleh belajar bagaimana untuk berjalan. Pejalan kaki bayi ini pasti akan memudahkan mereka mengamalkan kaki dan otot mereka untuk berjalan bebas.

Dengan senarai yang diberikan di atas, menilai yang mana satu sesuai dengan keperluan bayi anda. Semuanya bergantung kepada umur dan perkembangan semasanya. Semua jenama yang disebutkan diperbuat daripada kualiti yang tinggi supaya anda dapat memastikan anda hanya akan memilih apa yang terbaik.

Baca selanjutnya:

Di mana Nak Beli Penggalak Susu untuk Ibu-ibu di Malaysia

Di mana Nak Beli Gelang Emas Murah di Malaysia

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini