perkara pelik untuk dibeli di Shopee malaysia

Perkara Pelik Yang Boleh Anda Beli Dari Shopee Malaysia

Apabila membeli-belah, kami biasanya menyemak imbas kategori produk yang meliputi keperluan penting kami, seperti barangan runcit, alat, peralatan, dan sebagainya. Tetapi walaupun perlu untuk membeli barang-barang ini, ada kalanya kita keluar dari jalan kita dan membeli sesuatu yang kita tidak perlu, atau dalam beberapa keadaan, hal-hal yang kita tidak tahu apa-apa tentang. Kami baru saja ingin tahu. Itu sahaja. Panggil ia tidak praktikal, tetapi ia berlaku. Perkara yang baik adalah, pembelian rawak ini boleh menjadi salah satu tawaran terbaik anda jika anda tahu di mana hendak melihat. Nah, jika anda berada dalam mood untuk kedai tingkap, lihat perkara-perkara pelik yang boleh anda beli dari Shopee Malaysia. Sesungguhnya, anda akan kagum dengan kegembiraan dan hiburan produk-produk ini boleh memberi anda.

Perkara Pelik Yang Boleh Anda Beli Dari Shopee MalaysiaTawaran Terbaik
Menari Manusia KembungRM35.00
Mainan Terung SquishyRM7.98
permainan papan popper pimpleRM18.60
kehemberan dinding raksasa peek lucuRM0.64
Boneka Dino Gloves realistikRM13.90
Boneka Jari Tangan KecilRM1.96
Ketua Naga CHUA StaplerRM26.85
tetikus doge lucuRM3.55
Sut Skrin Hijau SelensRM39.10
Mainan Le Tooter Fart PrankRM6.42
Apakah perkara-perkara pelik yang boleh anda beli dari Shopee Malaysia yang pasti akan membawa anda masa yang baik?

10 Perkara Pelik Untuk Dibeli Dari Shopee Malaysia


1. Menari Kembung Manusia

perkara pelik untuk dibeli di Shopee malaysia

Adakah anda mencari sesuatu yang boleh membuat ruang kerja anda kelihatan sedikit kurang membosankan? Jika ya, anda mungkin mahu mempertimbangkan ini lucu Menari Kembung Manusia! Anda boleh menggunakannya sebagai tabletop menghiburkan atau paparan sudut menarik perhatian di ruang tamu anda.

Melambai dan menari seperti kanak-kanak yang bertenaga, produk ini bukan sahaja menghiburkan dan comel – ia juga boleh mengajar anda bergerak swaggy! Ia datang dalam warna yang berbeza, seperti merah, biru, dan kuning, dengan cepat memberikan getaran dan suasana yang meriah. Untuk menjadi lebih khusus, item pelik ini diperbuat daripada poliester dan plastik dan ukuran 14.54in x 2.95in x 2.16in. Saiznya membolehkan anda menyediakannya di mana sahaja yang anda suka - di ruang tamu, bilik tidur, anjung, di atas meja pejabat anda, dengan cepat dan hampir mudah. Tambahan pula, ia adalah mudah untuk beroperasi; palamkan ia, hidupkan suis, dan teruskan dengan alur!

Dapatkan ini untuk sahaja

Disyorkan: PKP 3.0: Apa Rakyat Malaysia Beli Dalam Lockdown

2. Mainan Terung Sotong

barangan pelik untuk dibeli di Shopee malaysia

Hari ini, nampaknya kita lebih terdedah kepada tekanan. Terdapat terlalu banyak perubahan dalam rutin kami - dalam kerjaya profesional dan kehidupan peribadi kami. Jika anda kebetulan mendapati diri anda sentiasa berasa tertekan pada akhir hari, anda mungkin mahu menyemak ini pelik lagi comel Squishy Eggplant Toy. Ia berfungsi sama dengan bola tekanan. Tapi, akui atau tidak, tampaknya lebih menarik!

Menghancurkan perkara ini, meregangkannya, menggulungnya, atau membuangnya - lakukan apa sahaja yang anda mahu melepaskan tekanan anda. Anda juga boleh melancarkan produk ini ke dalam bola dan kemudian menonton kerana ia kembali kepada bentuk asalnya! Pada 12cm dengan 5.5cm, melegakan tekanan ini sangat besar untuk tangan anda.

Dapatkan ini untuk

Baca lebih lanjut: 10 Cool Things to Buy online in Lazada Malaysia

3. Permainan Papan Popper Pimple

barangan berguna untuk dibeli di Shopee malaysia

Permainan papan sentiasa menarik, terutamanya apabila terdapat akibat, bukan? Dan sebagai pelik kerana ia mungkin kelihatan, ada permainan papan yang mungkin kelihatan menjijikkan kepada sesetengah tetapi menghiburkan kebanyakan, dan ia dipanggil popping pimple! Sudah tentu, jika anda ingin mencuba, anda perlu mendapatkan permainan papan popper pimple yang trending ini!

Jangan overthink – Pimple Popper tidak melibatkan pimple-popping sebenar! Sebaliknya, ia membolehkan anda mengalami perjuangan cuba untuk pop zits dengan berhati-hati. Sebagai ganjaran, anda mendapat mata. Tetapi jika anda secara tidak sengaja muncul mereka terlalu keras, sediakan diri anda untuk penghapusan dan untuk itu icky, percikan tidak selesa di muka anda. Jangan bimbang; Mega-Zit Plunger dipenuhi dengan air bersih. Cuba ini dengan keluarga atau rakan-rakan anda, dan anda pasti akan mengalami salah satu ketawa terbaik dalam hidup anda!

Dapatkan ini untuk

4. Lucu Peek raksasa dinding decal

Walaupun sesetengah orang mungkin meningkatkan eyebrows, kita perlu mengakui bahawa prank menakutkan adalah menyeronokkan, terutamanya apabila dilakukan di dalam bilik mandi di mana kebanyakan adegan dalam filem seram berlaku. Jika anda berada dalam mood untuk menarik prank yang hebat, anda mungkin mahu menyemak ini Funny Peek Monster Wall Decal.

Melekat dinding ini decal di permukaan tandas anda, dan rancangan gila anda untuk menakutkan rakan-rakan atau tetamu anda adalah baik untuk pergi. Dan kerana produk ini diperbuat daripada bahan PVC, anda boleh dengan mudah mengeluarkannya dan menggunakannya semula di tempat lain seperti pintu bilik tidur, kabinet, atau laci tanpa perlu risau untuk meninggalkan noda menjijikkan pada barangan anda!

Dapatkan ini untuk sahaja

5. Boneka Dino Sarung Tangan Realistik

barangan sejuk untuk dibeli di Shopee malaysia

Adakah anda sedang mencari boneka berkualiti tinggi yang mesra poket dan selamat? Tingkat masa bermain anak-anak anda dengan Ini Realistik Dino Gloves Puppet! Bukan sahaja anda boleh menggunakan perkara ini untuk menghiburkan anak-anak anda tetapi juga haiwan kesayangan anda! Lagipun, bermain peranan dengan boneka boleh menjadikan masa bermain lebih interaktif. Ia juga membantu meningkatkan kreativiti dan imaginasi.

Item pelik ini diperbuat daripada getah lembut, yang berkesan mengurangkan bahaya keselamatan apabila bermain dengan kanak-kanak. Anda boleh memilih antara tiga warna: merah, hijau, dan hijau-coklat-kuning. Anda juga mungkin mahu menyemak produk ini dengan serta-merta kerana promo pulangan tunai menanti!

Dapatkan ini untuk

6. Boneka Jari Tangan Kecil

barangan pelik di Shopee malaysia

Memanggil pencipta kandungan TikTok lucu di luar sana, Tiny Hands Finger Puppet ini mungkin semua yang anda perlukan untuk menarik satu lagi video trending! Atau, jika anda berada dalam mood untuk prank rakan-rakan anda, percaya bahawa perkara pelik ini juga boleh berkhidmat tujuan. Bayangkan dikejutkan dengan strok lembut di muka, hanya untuk melihat mereka yang comel namun kadang-kadang menyeramkan tangan kecil. Sesungguhnya, anda akan kembali kepada deria anda lebih cepat daripada anda boleh berkelip!

Boneka ini diperbuat daripada getah, dan mereka boleh dipakai dengan mudah pada jari-jari anda. Mereka meniru tangan kecil dan comel kanak-kanak. Juga, kerana produk itu diperbuat daripada bahan fleksibel, yakinlah bahawa mereka sesuai dengan semua saiz jari! Anda mempunyai reka bentuk yang berbeza untuk dipilih, termasuk tangan kiri dan kanan, tangan gunting, penumbuk tertutup, tanda ok, tanda ibu jari, dan tanda hati jari.

Dapatkan ini untuk serendah

7. Pia Dragon Head Stapler

barangan sejuk untuk dibeli di Shopee malaysia

Staplers adalah alat ruji di pejabat. Walau bagaimanapun, kerana mereka hampir kelihatan sama, anda boleh dengan mudah salah meletakkan mereka atau berdagang mereka untuk yang lain. Nah, jika anda ingin memastikan anda tidak akan kehilangan stapler anda, anda mungkin mahu memilih reka bentuk yang ganjil lagi menarik perhatian seperti ini CHUA Dragon Head Stapler.

Produk ini mempunyai reka bentuk yang sengit - kepala naga yang kelihatan gothic. Ia diperbuat daripada komposit berkualiti yang dicat dengan teliti dan digilap untuk penampilan yang lebih realistik. Bukan sahaja ia menarik secara visual, tetapi juga kerja! Ia juga mudah digunakan, terima kasih kepada teknologi yang tidak jamming. Selain daripada fungsi utamanya, ia juga boleh berfungsi sebagai hiasan estetik tambahan.

Dapatkan produk ini untuk

8. Tetikus Doge Lucu

.

barangan fungsian untuk dibeli di Shopee malaysia

Shiba Inu yang berbulu bernama Doge telah menjadi sensasi internet dan bahan meme sejak 2013. Beliau terkejut, foto berwajah bulat telah mempengaruhi orang untuk mencetak reka bentuk tersuai pada baju, poster, pelekat, dan juga mousepads! Dan sama ada anda seorang peminat atau tidak, anda pasti akan menghargai ini Doge Mousepad lucu!

Doge Mousepad 24cm x 20cm ini adalah item getah. Ia menyediakan fungsi yang sama seperti pad tetikus biasa lakukan, hanya dengan cara pemotong. Dengan hanya melihat wajah lucu Doge, anda pasti akan mendapati kerja anda kurang tertekan dan ruang kerja anda sedikit lebih menyeronokkan!

Dapatkan ini untuk

9. Sut Skrin Hijau Selens

produk berguna pelik di Shopee malaysia

Jika anda seorang pencipta video yang bercita-cita, anda pasti tahu bagaimana skrin hijau boleh melakukan keajaiban dalam penyuntingan video, bukan? Nah, anda mungkin melihat produk ini sebagai perkara yang pelik, tetapi boleh dikatakan, sut skrin hijau bukan lagi asing kepada generasi hari ini. Untuk mengurangkan kerumitan dan tekanan pasca pengeluaran, YouTube dan pencipta TikTok memakai sut yang lucu ini untuk membuat dan meningkatkan kandungan video mereka dengan lebih cepat dan cepat.

Jadi, jika anda sedang mencari sut skrin hijau yang berpatutan dan berfungsi, anda mungkin ingin menyemak Sut Skrin Hijau Selens yang regangan ini. Ia dilengkapi dengan bahagian kepala dan sarung tangan yang boleh tanggal. Reka bentuk produk ini membolehkan anda memakainya dengan mudah dan cepat, tanpa mengira saiz anda. Walau bagaimanapun, pengeluar masih memberikan anda dua pilihan: L (ketinggian 167cm) dan XXL (ketinggian 179cm).

Dapatkan ini untuk

10. Mainan Le Tooter Fart Prank

produk fungsian di Shopee malaysia

Pernah menonton video pranks di YouTube? Adakah anda pernah dianggap menarik dari pranks kental anda? Berikut adalah apa yang anda perlu tambah ke troli membeli-belah anda sekarang – Yang tersembunyi, tangan Le Tooter Fart Prank Toy!

Diperbuat daripada lateks dan getah, mainan prank lucu ini mewujudkan bunyi kentut yang memalukan dan gila! Walaupun ia datang dengan reka bentuk yang mudah, yakinlah bahawa ia dapat menyampaikan tujuan yang paling realistik. Produk ini mengukur mainan 4cm x 4.4cm, menjadikannya sangat mudah bagi anda untuk menyembunyikannya di dalam tangan anda! Memeritkannya di sisinya, dan pekerjaan gila dilakukan!

Dapatkan item lucu ini untuk

Produk Pelik Di Shopee Yang Orang Benar-benar Suka

Mencari bersih untuk perkara-perkara pelik dan lucu untuk membeli adalah sejenis keseronokan yang bersalah. Ramai orang hari ini melakukannya sebagai satu bentuk aktiviti rekreasi. Nah, memandangkan tekanan dan tekanan yang semakin meningkat yang kita dapat dari semasa ke semasa, ia hanya bernilai keluar dari cara membeli-belah matang kita sekali-sekala. Dan jika anda merasakan tendangan, kami memberitahu anda bahawa tidak ada cara yang lebih baik untuk memuaskan rasa ingin tahu anda untuk barangan pelik selain Shopee Malaysia. Selain itu, produk yang sangat berpatutan!

Kenapa Pergi ke Shopee Malaysia Jika Anda Mencari Pengalaman Membeli-belah yang Menarik?

Shopee adalah salah satu platform e-dagang yang paling dipercayai di seluruh Asia Tenggara. Di anak syarikatnya di Malaysia sahaja, platform ini menjadi tuan rumah kepada kira-kira 47.33 juta pelawat bulanan. Nombor-nombor tidak sepatutnya mengejutkan lagi kerana gergasi e-dagang ini menawarkan pengalaman membeli-belah dalam talian yang premium dan mudah. Selain itu, ia adalah faktor besar bahawa produknya dijamin sahih. Selain itu, Shopee Malaysia berbangga dengan mod pembayaran yang fleksibel, penghantaran yang cepat dan boleh dipercayai, penarafan kepuasan pelanggan yang tinggi, faedah kesetiaan pelanggan, pelbagai baucar pulangan tunai, promo, dan diskaun item.

Baca selanjutnya:

Perkara berguna untuk Dibeli di Lazada Malaysia

Apa Yang Perlu Dilakukan Semasa Kuarantin dengan Covid-19

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini