Penghawa dingin mudah alih teratas di Malaysia

Penghawa dingin mudah alih teratas di Malaysia 2021

Dalam haba atau kelembapan, saya pasti anda telah mengalami banyak kali di mana anda mahu anda mempunyai akses kepada beberapa penghawa dingin lama yang baik. Penghawa dingin telah wujud untuk masa yang lama, lama, dan pada abad ke-21, anda boleh menemui mereka di berjuta-juta rumah di seluruh dunia.

Kami menyukai mereka untuk keselesaan terdekat yang mereka sediakan, dan sementara penghawa dingin yang lebih tua adalah lekapan di rumah dan pejabat yang terpaksa dipasang, pekeluasan, di lokasi tertentu, teknologi yang lebih baru telah membuat penghawa dingin sesuatu yang ringan dan mudah alih yang boleh anda bawa dengan anda di mana sahaja anda pergi.

Mengapa Dapatkan Penghawa dingin mudah alih?

Terdapat banyak faedah ketika datang ke penghawa dingin mudah alih. Berbanding dengan rakan-rakan tradisional mereka yang tidak mudah alih, penghawa dingin mudah alih lebih mudah digunakan, lebih cekap sumber, dan anda juga boleh memindahkannya. Berikut adalah beberapa faedah tambahan untuk mendapatkan penghawa dingin mudah alih:


Menyejukkan Tempat

Jika anda lebih suka tidak menyekat kesejukan dan keselesaan kepada hanya satu atau dua bilik di rumah atau pejabat anda, mendapatkan penghawa dingin mudah alih boleh membiarkan anda mengambil kesejukan dan keselesaan dengan anda. Bawa penghawa dingin mudah alih anda di mana sahaja anda pergi, pasangkannya, dan nikmati penyejukan tempat di mana-mana sahaja.


Tiada Pemasangan Diperlukan

Tidak seperti penghawa dingin tradisional yang perlu dipasang - mengambil ruang tingkap, atau kadang-kadang memerlukan anda untuk menumbuk lubang di dinding anda untuk dimuatkan - menggunakan penghawa dingin mudah alih adalah semudah memasangnya, menghidupkannya, dan menunjuknya ke arah yang betul.

7 Penghawa dingin mudah alih terbaik di Malaysia

Terdapat sekumpulan penghawa dingin mudah alih yang boleh anda beli sekarang, dan mereka datang dalam semua bentuk dan saiz yang berbeza. Sesetengah daripada mereka cukup kecil untuk dimuatkan dalam bagasi anda apabila anda pergi melancong, sesetengah daripada mereka juga boleh muat dalam beg anda atau duduk betul-betul di atas meja anda semasa anda bekerja. Jika anda sedang mencari penghawa dingin mudah alih yang terbaik untuk wang anda, maka anda mungkin terharu dengan bilangan pilihan di luar sana.

Itulah sebabnya kami telah menyediakan senarai penghawa dingin mudah alih terbaik yang boleh anda beli di sini di Malaysia, untuk memberi anda melihat produk berprestija tinggi dan mengelakkan perlu menapis melalui jenama yang tidak bertanggungjawab dan produk yang lebih rendah yang semuanya terlalu biasa apabila anda membeli-belah dalam talian. Lihat senarai di bawah untuk mengetahui lebih lanjut!

Midea 1.5HP MPF-12CRN1 Penghawa dingin mudah alih

Midea 1.5HP MPF-12CRN1 Penghawa dingin mudah alih

Midea telah lama menjadi salah satu jenama perkakas tempatan terbaik di Malaysia, mendapat kepercayaan pengguna dengan menyediakan produk kos rendah yang boleh dipercayai dan disesuaikan dengan pengguna Malaysia. Apabila ia datang kepada penghawa dingin mudah alih, beberapa melakukannya lebih baik daripada Midea 1.5HP MPF-12CRN1 Portable AC.

Midea 1.5HP MPF-12CRN1 Portable Air Conditioner adalah salah satu pilihan terbaik kami di sana jika anda mencari unit AC mudah alih untuk rumah atau pejabat anda. Dengan nisbah harga yang sangat baik untuk prestasi dan semua ciri terbaik yang anda perlukan dari penghawa dingin standard, Midea MPF-12CRN1 memberikan satu tan nilai untuk harga yang anda bayar. Unit ini dilengkapi dengan satu tan ciri-ciri hebat, termasuk pengionan, sistem penyejatan diri, fungsi mula semula automatik, pemutus arah Omni, pemasa dan mod tidur, diagnosis diri dan ciri keselamatan perlindungan automatik, dan ayunan menegak. Anda juga mendapat jaminan tempatan sehingga 1 Tahun pada keseluruhan unit, dan 5 Tahun pada pemampat.

Berkaitan: Peminat Siling Terbaik di Malaysia, Pilihan Berkuasa & Bijak

ZO Penghawa dingin peribadi

ZO Penghawa dingin peribadi

Walaupun ia tidak dikenali sebagai jenama lain dalam senarai ini, ZO telah membuktikan dirinya sebagai pembekal peralatan mudah alih yang berbaloi. Jika anda sedang mencari unit AC yang boleh anda ambil dengan anda secara literal di mana sahaja anda pergi, tidak perlu lagi daripada penghawa dingin peribadi ZO yang mudah dan ringan.

Kira-kira sebagai mudah alih sebagai penghawa dingin mudah alih pergi, Penghawa dingin peribadi ZO adalah peranti kecil yang boleh duduk dengan selesa di mana-mana permukaan - sama ada meja pejabat anda atau meja sisi katil anda. Direka untuk mudah alih, ZO Personal Air Conditioner ringan dan menyambung ke mana-mana pelabuhan kuasa melalui kabel USB, atau anda boleh menggunakan terima kasih wayarles kepada bateri terbina dalam 2000mAh. Walau bagaimanapun, jangan biarkan saiz menipu anda. Walaupun menjadi salah satu unit AC mudah alih terkecil yang boleh anda beli, Penghawa dingin Peribadi ZO boleh menjana angin penyejukan sudut lebar dengan pelepasan bunyi yang sangat rendah. Tangki air 350mL yang besar boleh memastikan kesejukan tahan lama tanpa perlu menjinakkan terlalu kerap. Dari segi ergonomik, ZO Personal Air Conditioner mempunyai tiga tetapan kipas dan boleh menyejukkan kawasan besar sehingga 12 meter persegi.

Morgan 1.0HP MAC-091 Bulu Lite Portable Penghawa dingin

Morgan 1.0HP MAC-091 Bulu Lite Portable Penghawa dingin

Satu lagi jenama peralatan tempatan, Morgan telah berkhidmat kepada pengguna Malaysia dengan produk bernilai tinggi yang boleh dipercayai dan memberikan prestasi yang konsisten di seluruh papan. Salah satu produk mereka yang paling popular, Morgan 1.0HP MAC-091 Feather Lite Portable AC adalah pilihan yang bagus untuk sesiapa sahaja yang mencari produk bajet teratas untuk rumah atau pejabat mereka.

Morgan 1.0HP MAC-091 Feather Lite Portable Air Conditioner menawarkan ciri-ciri standard ditambah pula dengan kualiti binaan yang sangat baik. Dengan kapasiti penyejukan yang tinggi 9000 BTU sejam, penghawa dingin mudah alih ini - walaupun saiznya yang agak kecil dan membina ringan - mampu menyejukkan bilik sehingga 14 meter persegi dengan berkesan. Ia juga sangat cekap tenaga dengan aliran udara yang kuat sehingga 380 meter. Dari segi kawalan dan ergonomik, ia mempunyai empat mod penggunaan yang berbeza - Cool, Kipas, Dehumidifying, dan Tidur - dengan kelajuan kipas yang tinggi dan rendah, tetapan pemasa sehingga 24 jam, penapis boleh dibasuh yang boleh digunakan semula, dan kit pelekap tingkap sekiranya anda lebih suka mempunyai pegun dan bukannya mudah alih dan mudah untuk bergerak terima kasih kepada mudah dipasang Ia juga dilengkapi dengan alat kawalan jauh.

Propappa USB Portable Air Cooler

Propappa USB Portable Air Cooler

Salah satu pilihan bajet terbaik jika anda mencari unit AC ultra mudah alih, Propappa USB Portable Air Cooler cukup kecil untuk dimuatkan di mana-mana permukaan, dan cukup ringan untuk membolehkan anda mengambilnya dengan anda di mana sahaja anda pergi. Dengan pelepasan bunyi yang sangat rendah dan satu tan ciri-ciri hebat, Propappa USB Portable Air Cooler adalah satu kemestian apabila mudah alih adalah faktor yang paling penting. Dari segi prestasi, Propappa USB Portable Air Cooler dilengkapi dengan tiga kelajuan kipas dan tangki air 500mL yang boleh bertahan sehingga 10 jam disiplin penyejukan. Ia juga dilengkapi dengan lampu pelbagai warna, menjadikannya lekapan yang sangat baik untuk rumah atau pejabat anda.

Midea 1.0HP MPH-09CRN1 PH Siri Pendingin Hawa Mudah Alih

Midea 1.0HP MPH-09CRN1 PH Siri Pendingin Hawa Mudah Alih

Kebanyakan penghawa dingin mudah alih, walaupun jauh lebih mudah alih daripada rakan-rakan tradisional mereka, mungkin masih memerlukan lampiran hos longkang menjadikannya tidak mudah alih seperti yang mereka boleh. Dengan Midea 1.0HP MPH-09CRN1 PH Siri Pendingin Hawa mudah alih, anda akan mendapat lapisan tambahan mudah alih terima kasih kepada fakta bahawa ia tidak memerlukan hos longkang untuk beroperasi dengan lancar. Dengan motor 1HP, penghawa dingin mudah alih ini adalah pilihan yang hebat dan ringan dengan banyak ciri-ciri mesra pengguna. Ia dilengkapi dengan penapis VC, buaian automatik, pemasa, mula semula automatik, dan ciri mod tidur dan kaster arah omni Midea standard untuk pengangkutan yang mudah.

Elba 1.0HP EPAC-D3910 Penghawa dingin mudah alih

Elba 1.0HP EPAC-D3910 Portable Air Conditioner, Bolehkah saya menggunakan AC mudah alih tanpa tingkap?

Direka dan dibangunkan di Itali, peralatan rumah jenama Elba terkenal dengan kualiti dan kebolehpercayaan mereka. Menyediakan prestasi dan nilai yang konsisten di semua barisan produk mereka, Elba 1.0HP EPAC-D3910 Portable Air Conditioner menawarkan sedikit lebih maju mengambil AC mudah alih.

Dengan keramahan pengguna dan intuitif dalam fikiran, Elba 1.0HP EPAC-D3910 Portable Air Conditioner dilengkapi dengan semua ciri-ciri standard - fungsi pemasa, penyejukan kuasa, kawalan kelajuan kipas, karya-karya - serta caster berputar bersepadu untuk pergerakan pelbagai arah, tetapi apa yang benar-benar membezakannya adalah panel LCD depan yang memberikan anda

Ini satu kuasa lah.

SIMPLYBEST Mini USB Desktop Penghawa dingin mudah alih

SIMPLYBEST Mini USB Desktop Portable Air Conditioner, Portable aircon tanpa ekzos Malaysia, Adakah ia selamat untuk menggunakan penghawa dingin mudah alih tanpa hos ekzos?

Satu lagi pilihan hebat untuk mencuba jika anda mencari penghawa dingin mudah alih yang boleh anda ambil dengan anda di mana-mana sahaja adalah unit AC Mudah Alih Mini USB Desktop dari SIMPLYBEST. Dibuat secara tempatan di sini di Singapura, penghawa dingin mudah alih ini adalah pilihan bajet yang hebat jika anda mahu penyejukan peribadi yang mudah dibawa.

Oleh kerana ia dikuasakan melalui USB, SIMPLYBEST Mini USB Desktop Portable Air Conditioner sesuai untuk meja pejabat dan permukaan rata lain di mana ruang berada pada premium. Ia dilengkapi dengan semua ciri standard yang anda harapkan dari penghawa dingin – kelajuan kipas, penyejukan, dan lain-lain - tetapi ia juga dilengkapi dengan lampu mood tujuh penetapan untuk membantu dengan suasana keseluruhan.

Adakah AC mudah alih bernilai membeli?

Sama ada anda akan mempunyai jenama tempatan, dipercayai atau pengeluar antarabangsa dengan rekod kualiti yang baik, kami berharap anda mendapati apa yang anda cari dalam senarai penghawa dingin mudah alih teratas yang boleh anda beli di Malaysia.


Baca selanjutnya:

Aircons Inverter Terbaik di Malaysia

Penapis Air Terbaik & Penulen Di Malaysia

Peminat Berdiri Terbaik di Malaysia

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini