Jenama Tilam Terbaik di Malaysia

Jenama Tilam Terbaik di Malaysia 2021

Bilakah kali terakhir anda menyemak keadaan tilam anda? Berapa lama ia sejak anda mendapat yang baru? Jika anda menghadapi masalah tidur kerana tilam semasa anda telah menjadi terlalu bertuah atau terlalu nipis, anda mungkin tidak mendapat sokongan dan keselesaan yang betul yang akan memberi anda tidur malam yang baik.

Jika anda tidak mempunyai tidur yang mencukupi kerana tilam anda memberi anda masalah, ia mungkin menjejaskan waktu bangun anda. Jika anda pernah mencuba belajar atau bekerja selepas hanya beberapa jam berehat, maka anda tahu betapa sukarnya untuk menumpukan perhatian kepada tugas apabila anda tidur-dilucutkan.

Tilam baru boleh membantu anda tidur dengan lebih baik dan oleh itu mempunyai lebih banyak tenaga sepanjang hari. Ia juga sesuai untuk menggunakan tilam baru apabila anda mengiringi rumah anda atau bersedia untuk menjadi tuan rumah tetamu.

Mujurlah, di sini kami meneroka Jenama Tilam Teratas di Malaysia. Dengan banyak produk berkualiti untuk ditawarkan, dan kami akan membantu anda memilih, dengan cadangan kami yang dipilih dengan teliti, semuanya anda boleh membeli dalam talian. Tilam-tilam ini menandakan kotak dari segi keselesaan, kualiti, ketahanan, membina, dan nilai keseluruhan untuk wang. Semak mereka!

Jenama Tilam Terbaik di MalaysiaTerbaik UntukHarga Terbaik (RM)

Dr. Latex

Produk: Tilam Postur Busa Lateks Semulajadi 4-Inci

Penjajaran tulang belakang yang betul

135.00

Tidur

Produk: BASIC 8 Inci Tilam Buih Getah Sintetik

Sesuai untuk kebanyakan posisi tidur

279.00

SpinaHealth oleh Goodnite

Produk: Tulang belakang Pro 1

Postur tidur yang betul

441.00

Dr. Euro Care

Produk: Arsenal 10 Inci Euro Posture Spring Tilam

Postur tidur yang baik dengan sokongan yang lebih kukuh

412.00

Lanhome

Produk: 6 Inci Ketumpatan Tinggi Tilam Buih Dilahirkan

Sokongan tegas - baik untuk tidur belakang dan perut

299.90

Impian Keajaiban

Produk: Firma Tulang Belakang Firma Tambahan Spring Tilam

Firma tambahan dengan melantun yang baik

405.00

Dr. Alstone


Produk: 10 Inci Tilam Musim Bunga Kiropraktik

Penjajaran tulang belakang semulajadi

389.00

ECOlux

Produk: Moss Bonnel Spring Tilam

Tilam tegas dengan sokongan belakang penuh

666.00

Sonno Lite

Produk: Tilam Busa Memori 2-Lapisan

Kusyen busa ingatan dan melegakan titik tekanan

1,599.00

NeckPro

Produk: Tilam Mammoth 10-Inci

Kain penyejukan sesuai untuk mereka yang tidak boleh tidur dalam panas
Cuaca

1,489.00

Bintang Gentian Optik
Produk: Tilam Gentian Kelapa Romantik

Firma tambahan dengan pengudaraan yang baik, sokongan tulang belakang, dan pengasingan gerakan

695.00

Hidup
Produk: Tilam Tunggal Tiga Kali ganda
Hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman159.90
Eco-Lex
Produk: Tilam Tunggal Galaksi
Meningkatkan penjajaran tulang belakang dan postur1,299.00
NeckPro
Produk: Tilam Tunggal Rouleaux
Fit kontour badan untuk melegakan mata tekanan692.01
Tilam Joey MalaysiaPelepasan titik tekanan maksimum untuk sokongan firma1,895.00
Dreamland
Tilam Hotel Standard Chirotel Mattress
Tilam tebal & Selesa1,120.00
Intex
Produk: Tilam Katil Udara Kembung Standard
Sesuai untuk kegunaan luar juga38.48
Vono
Produk: Tulang belakang Pro Tunggal Tilam
Lebih banyak mata air untuk ketahanan951.15
Dr. Macio
Produk: Tilam Saiz Tunggal Spinopedik
Bahan teknologi penyejukan325.00
Dr. Tulang belakang
Produk: Buih Berdaya Tahan Tinggi
Mudah, berpatutan dan mudah untuk menyimpan250.00
Tilam Standard untuk Katil Dua TingkatBajet dan kompy64.84
Tilam terbaik di Malaysia

21 Jenama Tilam terbaik di Malaysia

1. Dr. Latex

Rakan Tidur anda: Tilam Postur Busa Lateks Semulajadi 4 Inci

Top Mattress Brands di Malaysia ialah Dr. Latex 4 Inci Natural Latex Foam Posture Mattress. direka untuk menyelesaikan masalah tidur, tilam Latex ini menawarkan ketahanan dan keselesaan. Teknologi Switzerland Eropah maju dan dipercayai. Tilam yang baik tidak perlu mahal dan kita pasti dapat mencari tilam berkualiti tinggi di kalangan yang murah.

Tilam Postur Busa Lateks Semulajadi 4-Inci oleh Dr. Latex diperbuat daripada buih lateks pemulihan hidup yang dilanjutkan, yang membantu dalam mengedarkan berat badan sama rata di seluruh tilam. Buih ini juga membantu dalam mengurangkan tekanan dari sudut tekanan, mengekalkan penjajaran tulang belakang yang betul untuk mengekalkan postur tidur yang sihat.

Kain tilam bernafas, membolehkan udara beredar dan menghilangkan haba supaya anda boleh tidur dengan sejuk dan selesa selagi anda suka. Tilam postur busa lateks semulajadi ini juga diperbuat daripada bahan antibakteria yang juga menyimpan mites habuk.

Dapatkan Dr. Latex 4 Inci Natural Latex Foam Postur Postur Saiz Queen di

Turut dibaca: Selimut dan Kultus Terbaik di Malaysia

2. Tidur

Produk: ASAS Tilam Buih Getah Sintetik Asas 8-Inci

Tidur BASIC 8-Inci Tilam Buih Getah Sintetik adalah tilam jenama terbaik untuk dibeli di Malaysia. Kami suka buih berkempatan tinggi dan teknologi bersih yang boleh menjauhkan bakteria dan kulat. ini tilam tertanya-tanya adalah baik untuk sakit belakang yang buruk dan menyediakan tidur yang baik untuk orang.

Tilam Busa Getah Sintetik Asas Tidur 8-Inci adalah tilam peringkat kemasukan jenama, tetapi ia jauh daripada menjadi "asas." Malah, ia mempunyai teknologi busa berketumpatan tinggi yang diperkukuhkan, bukan sahaja menguatkan buih tetapi juga menyanitasinya supaya ia menyimpan bakteria dan kulat jauh. Tilam BASIC mengukur medium pada skala ketegasan tilam, yang bermaksud ia tidak terlalu keras dan tidak terlalu lembut, tetapi tepat untuk kebanyakan tidur dan kedudukan tidur.

Tidur hanya menggunakan Buih HD Bertetulang AA-gred untuk pengalaman tidur yang berkualiti. Buih ini juga membantu dalam memberikan sokongan yang baik, namun selesa sambil melegakan titik tekanan di seluruh badan. Bahagian atas tilam ditutup dengan kain satin lembut untuk keselesaan tambahan.

Dapatkan Sleeper BASIC 8-Inci Tilam Buih Getah Saiz di

Disyorkan: Apakah bantal terbaik untuk dibeli di Malaysia?

3. SpinaHealth oleh Goodnite

Produk: Tulang belakang Pro 1

SpinaHealth oleh Goodnite Spine Pro 1 adalah jenama tilam yang dinilai tinggi di Malaysia, dengan ketegasan sederhana, tilam ini selesa untuk sesiapa sahaja, dari kanak-kanak hingga dewasa. Pembeli melihat tilam kebersihan dan tanpa bau sebagai perkara penting apabila membeli tilam Goodnite

Badan membaiki dirinya apabila anda tidur. Kumpulan otot di belakang serta ligamen juga berehat dan sembuh semasa tidur. Untuk membantu mereka bersama-sama, anda perlu mempunyai postur yang baik apabila tidur. Goodnite SpinaHealth Tulang belakang Pro I Posture Spring Tilam boleh membantu dengan itu.

Tilam musim bunga ini direka khusus untuk menggalakkan postur yang betul apabila bersiar-siar. Sebagai sebahagian daripada Spine Protect Series, SpinaHealth Spine Pro saya menyediakan kelegaan tekanan dan sokongan belakang. Buih berkembar tinggi mempunyai kelembutan sederhana yang membolehkan kebebasan pergerakan sambil mengasingkan pergerakan anda supaya anda tidak mengganggu pasangan tidur anda.

Dapatkan Tulang Belakang Goodnite SpinaHealth Pro I Posture Spring Tilam di

4. Dr. Euro Care

Produk: Arsenal 10-Inci Euro Posture Spring Tilam

Dr. Euro Care Arsenal 10-Inci Euro Posture Spring Mattress adalah pilihan utama oleh kiropraktor jenama di tilam malaysia, tilam jenama mana yang terbaik di Malaysia?

Jika anda sedang mencari tilam dengan sokongan yang lebih kukuh, pertimbangkan Dr. Euro Care's Arsenal 10-Inci Euro Posture Spring Tilam. Ia mempunyai tilam firma mewah terasa, dengan lapisan mewah lateks sintetik antara anda dan teras sokongan katil.

Ia sesuai untuk tidur yang cenderung mengubah kedudukan tidur mereka agak kerap pada waktu malam, kerana ia menyimpan tulang belakang sejajar dengan apa-apa cara anda berpaling. Tilam ini juga sukan kain udara yang diimport yang membolehkan anda tidur sejuk.

Dapatkan Dr. Euro Care Arsenal 10 Inci Euro Posture Spring Tilam Queen Saiz di

5. Lanhome

Produk: Tilam Buih Ketumpatan Tinggi 6-Inci

Lanhome 6-Inci High Density Reborn Foam Mattress adalah jenama teratas dalam tilam malaysia, Apakah jenama 10 tilam teratas?

Tilam Buih Ketumpatan Tinggi Lanhome 6-Inci diperbuat daripada buih yang tahan lama. Buih ini diperbuat daripada kepingan buih kitar semula yang ditambah dengan poliuretana untuk mengikat kepingan bersama-sama kerana ini dimampatkan ke dalam blok yang ketat dan pepejal. Pembinaan ini menjadikan tilam sangat tahan lama, membolehkan ia memegang bentuknya dengan baik dan mempunyai kehidupan tilam yang panjang. Dan kerana ia dimampatkan dengan ketat, ia menyimpan mites habuk, kulat, dan bakteria jauhnya.

Tilam buih sel terbuka berkepadatan tinggi ini menyediakan tidur dengan pangkalan sokongan yang kukuh di lapisan tengah. Buih yang disebut semula adalah sandwic antara lapisan topping buih poliuretana, kuil buih, dan penutup kain tricot yang diimport. Ia mempunyai rasa sederhana dan sesuai untuk tidur belakang dan perut. Tidur sampingan mungkin perlu menggunakan bahagian atas buih lembut untuk membuat tidur lebih selesa dan melegakan tekanan pada bahu dan pinggul.

Dapatkan Lanhome 6-Inci Ketumpatan Tinggi Reborn Tilam Queen Saiz di

6. Impian Keajaiban

Produk: Firma Tulang Belakang Firma Tambahan Spring Tilam

Miracle Dreams Spine Firm Extra Firm Spring Mattress adalah 11 Tilam Terbaik di Malaysia untuk Tidur Selesa. tidur adalah benar-benar penting untuk kesejahteraan seseorang individu. untuk mengurangkan tekanan tulang belakang, tilam buih ini menggunakan 40% lebih gelindung musim bunga. Queen Saiz M Comfort Micro Posture Spring Tilam 5 kaki (Ketebalan 10inch) Queen Tilam popular dengan keluarga Malaysia

Firma Miracle Dreams Extra Firm Spring Mattress mempunyai lapisan busa berkepadatan tinggi, lapisan peralihan untuk keselesaan, dan mata air tahan lama untuk sokongan firma tambahan itu dan hanya jumlah yang betul melantun. Duit syiling individu diatur sedemikian rupa sehingga menggalakkan peningkatan aliran udara, supaya haba tidak terperangkap. Di samping itu, lapisan busa berkembar sel terbuka juga bernafas dan membolehkan anda tidur sejuk.

Dapatkan Firma Tulang Belakang Keajaiban Firma Tambahan Spring Tilam Saiz Queen di

7. Dr. Alstone

Produk: 10 Inci Tilam Musim Bunga Kiropraktik

Dr. Alstone 10 Inci Tilam Spring Spring adalah Tilam Spring Kiropraktik Terbaik di Malaysia, jenama tilam mana yang terbaik?

Kita semua berhak tidur yang selesa dan sihat. Tilam Musim Bunga Kiropraktik Dr. Alstone 10-Inci mempunyai sistem musim bunga kiropraktik yang menawarkan sokongan yang mencukupi untuk badan anda semasa anda berbaring untuk tidur. Di atas lapisan dalaman adalah lapisan buih lateks sintetik untuk keselesaan tambahan dan melegakan titik tekanan.

Bahagian atas tilam ini ditutup dengan kain yang lembut dan selesa dengan kuil berkempatan tinggi. Tilam musim bunga ini juga dilengkapi dengan teknologi pengudaraan udara 360 darjah dalam bentuk kain udara 4D, yang meningkatkan aliran udara di dalam dan melalui tilam, membiarkan anda tidur sejuk.

Dapatkan Dr. Alstone 10-Inci Tilam Musim Bunga Saiz Queen di

8. ECOlux

Produk: Moss Bonnel Spring Tilam

TIlam ECOlux Moss Bonnel Spring adalah Tilam Busa Ingatan Terbaik di Malaysia, tilam mana yang digunakan di hotel 5 bintang?

Tilam Moss Bonnel Spring oleh ECOlux mempunyai lima lapisan. Di bahagian atas anda mempunyai buih kuil dan ketumpatan rendah untuk keselesaan yang optimum, diikuti dengan buih berkembar tinggi yang dibuat dengan teknologi ECOFoam supaya buih diperkukuhkan, ketat dimampatkan, dan sangat tahan lama.

Di bawah lapisan ECOFoam ini adalah lapisan serat sintetik tebal yang memberikan keselesaan tambahan dan berfungsi untuk melindungi ECOFoam dari lapisan Bonnel Spring di bawahnya. Sistem Bonnel Spring terdiri daripada ekar helix bertetulang yang memberikan tilam ketegasannya. Di bahagian paling bawah adalah satu lagi lapisan buih berkembar tinggi. Semua dalam semua tilam ini mempunyai semua keselesaan dan sokongan yang anda perlukan untuk tidur malam yang baik.

Dapatkan ECOlux 10 Moss Bonnel Spring Tilam Queen Saiz di

9. Sonno Lite

Produk: Tilam Busa Memori 2-Lapisan

Sonno Lite 2-Layer Memory Foam Tilam adalah Top 10 Memory Mattress Brands Di Malaysia. Tilam busa memori padat berkualiti tinggi boleh mengedarkan berat badan sama rata, dan menyokong seluruh badan anda dengan baik apabila anda tidur. Ia juga baik untuk Bersenam lebih untuk mengurangkan sakit belakang ketika tidur.

Jika anda sedang mencari sesuatu dengan lebih kusyen tetapi tidak terlalu tebal, berikan Tilam Busa Memori Sonno Lite 2-Lapisan cuba. Ia adalah 7 inci tebal dan mempunyai dua lapisan buih: lapisan busa memori peralihan yang berkontur ke lengkung badan anda dan memberikan kelegaan titik tekanan, dan buih sokongan ketahanan tinggi di bahagian bawah yang berfungsi sebagai asas yang lebih kuat dan menyimpan tilam dari kendur. Di bahagian atas adalah penutup yang diperbuat daripada kain kapas knit lembut untuk menambah kelembutan dan keselesaan. Penutup fabrik juga bernafas, hypoallergenic, dan anti-habuk.

Dapatkan Sonno Lite 2-Lapisan Memori Foam Tilam Saiz Queen di

10. NeckPro

Produk: Tilam Mammoth 10-Inci

Tilam Mammoth NeckPro 10-Inci adalah Top 10 Mattress Brands untuk menyejukkan badan anda di Malaysia. cuaca Malaysia adalah tropika dan panas, tidak selesa untuk tidur pada waktu malam dengan cuaca ini dan anda perlu menyejukkan diri dengan aircon atau kipas angin. sekarang dengan tilam ini, anda berasa sejuk dan akan bangun segar dan gembira pada keesokan harinya.

Dengan bangganya dibuat di Malaysia, Tilam Mammoth NeckPro 10-Inci sangat sesuai untuk mereka yang cenderung tidur panas. Tilam ini dibuat dengan Extreme Cool Fabric, yang bernafas dan berkesan memindahkan haba dari badan anda supaya anda boleh tidur dengan lebih selesa.

Tilam Mammoth juga dilengkapi dengan Sistem Musim Bunga Poket yang memberikan sokongan yang mencukupi untuk setiap bahagian badan anda. Setiap musim bunga poket bergerak secara individu untuk kontour kepada bentuk badan anda, melegakan sebarang titik tekanan dan meminimumkan pemindahan gerakan supaya anda tidak bangun pasangan tidur anda apabila anda bergerak. Bahagian atas mewah juga direka untuk menyesuaikan kontur badan anda, membantu anda mencapai postur tidur yang baik.

Dapatkan Tilam Mamoth NeckPro 10-Inci Saiz Queen di

11. Bintang Gentian Optik

Produk: Tilam Gentian Kelapa Romantik

Fibre Star Romance Coconut Fibre Mattress adalah Best Mattresses Malaysia 2020 untuk membantu menyelesaikan Sakit Belakang. Menghilangkan Sakit Belakang anda dan tukar postur tidur anda.

Fibre Star Romance Coconut Fibre Mattress mempunyai teras tilam yang terdiri daripada 100 peratus serat kelapa semulajadi. Oleh kerana serat kelapa berlubang, ia bernafas dan memberikan tilam pengudaraan yang baik. Udara boleh mengalir melalui tilam, membezakan haba dan membiarkan anda tidur sejuk. Teras serat kelapa juga menjadikan tilam tahan lama dan menjadikannya lebih kukuh.

Selain pengudaraan udara dan ketegasan, tilam ini juga menjaringkan mata teratas apabila ia datang kepada pengasingan gerakan dan sokongan tulang belakang. Lebih-lebih lagi, ia mesra alam, disanitasi, dan menjaga habuk yang tersebar!

Dapatkan Fibre Star Romantik Kelapa Gentian Tilam Queen Saiz di

12. Hidupan Langsung

Produk: Tilam Tunggal Tiga Kali ganda

Jenama Tilam Tunggal Tri-Fold Livewise Tri-Fold adalah yang terbaik di Malaysia

Adakah anda sedang mencari tilam standard mudah alih yang boleh anda bawa ke perkhemahan anda dan tidur di atas? Tilam Tunggal Tri-Fold Livewise adalah yang sempurna untuk anda! Ini juga merupakan alternatif yang hebat untuk tilam udara.

Ia dibuat dengan bahan berkualiti tinggi dengan pad kusyen yang kukuh untuk membantu anda mempunyai tidur yang lebih baik pada waktu malam. Ia juga mempunyai reka bentuk buih berkepadatan tinggi yang memberikan faedah terapeutik seperti sokongan optimum untuk leher dan belakang anda. Ini pastinya tilam yang sempurna untuk tidur selepas hari yang memenatkan. Selain itu, anda boleh menyimpannya dengan mudah dengan beg simpanan percuma! Ini juga membantu anda memudahkan anda untuk menjalankannya jika anda akan menggunakannya untuk berkhemah.

Dapatkan ini di

Baca selanjutnya: Apabila ruang terhad, pertimbangkan katil sofa sebagai ganti.

13. Eco-Lex

Produk: Tilam Tunggal Galaksi

Eco-Lex Galaxy Single Mattress jenama tilam adalah yang terbaik

Dapatkan katil berkualiti hotel seperti tidak lain! Tilam Tunggal Eco-Lex Galaxy dibuat dengan kain dua tan berkualiti tinggi yang digunakan secara meluas dalam projek asrama. Bahagian atasnya dibuat dengan mewah lateks tulen supaya anda dapat memastikan ia cukup selesa untuk tidur.

Salah satu ciri terbaik tilam ini adalah sistem musim bunga poket yang membantu anda mempunyai sokongan badan yang konsisten dan menyeluruh. Bahan lateks tulen juga melindungi anda daripada alahan supaya anda dapat memastikan tilam ini semata-mata hypoallergenic. Dan yang paling penting, ia mempunyai pengudaraan udara yang hebat supaya anda boleh mengharapkan perasaan bernafas semasa tidur.

Ini pasti mesti ada!

Dapatkan ini di

14. NeckPro

Produk: Tilam Tunggal Rouleaux

Tilam Tunggal NeckPro Rouleaux adalah tempat terbaik untuk membeli tilam, membeli tilam dalam talian shopee lazada

Adakah anda sedang mencari tilam yang akan membantu anda melegakan ketegangan leher dan sakit belakang? Kemudian anda perlu pergi untuk Tilam Tunggal NeckPro Rouleaux. Model ini adalah versi terkini yang mempunyai buih yang lebih kukuh dan lebih tahan lama untuk katil anda.

Tilam ini direka untuk kontur ke postur badan anda, membolehkan tidur yang lebih selesa. NeckPro Rouleaux sesuai untuk mereka yang biasanya mempunyai hari yang memenatkan yang panjang supaya mereka benar-benar boleh berehat dan berehat dengan baik. Ia juga luas dan selesa walaupun pada varian tunggal atau standard! Jadi jangan ketinggalan mempunyai yang satu ini.

Dapatkan ini sekarang di

15. Tilam Joey Malaysia

Produk: Tilam Joey

Joey Mattress Malaysia baik untuk sakit belakang, Panduan Membeli Tilam, tilam buih yang sangat selesa

Joey Mattress adalah salah satu jenama tilam yang paling popular di Malaysia. Ia menjamin sokongan badan yang sangat selesa dan hebat untuk tidur yang mendalam dan santai. Jika anda bersedia untuk membelanjakan jumlah yang lebih besar untuk tilam, yang satu ini pasti harus menjadi pilihan utama anda!

Jenama ini direka semata-mata di Malaysia dan mempunyai lapisan keselesaan 8cm dengan lapisan sokongan 15cm. Lapisan selesa memberikan anda kelegaan titik tekanan maksimum manakala lapisan sokongannya memastikan sokongan dan ketahanan yang lebih kukuh.

Dapatkan ini di

16. Dreamland

Produk: Tilam Hotel Standard Chirotel Mattress

Tilam Hotel Standard Chirotel Mattress, tilam yang kukuh sangat baik untuk tidur malam yang lebih baik, Berapa banyak tilam Joey? sebagai tilam joey menghasilkan tilam mereka sendiri, lebih murah untuk membeli terus dari mereka. Buih J bahan unik dihasilkan tilam Joey

Adakah anda sedang mencari katil yang melantun namun selesa untuk tidur yang lebih baik? Tilam Hotel Standard Chirotel Mattress adalah yang tepat untuk anda! Ia dilengkapi dengan Teknologi Musim Bunga Miracoil yang mengimbangi refleks musim bunga yang cukup semasa pergerakan. Dengan cara ini, tilam boleh menyesuaikan diri dengan pergerakan badan anda semasa tidur dan memberi anda rehat yang baik.

Tilam Hotel Standard Chirotel Mattress juga dibuat dengan kapas yang berkualiti tinggi dan hypoallergenic supaya anda tidak perlu bimbang tentang alahan anda jika ada. Dan banyak perkara adalah bahawa ini adalah edisi terhad sahaja! Jadi ambillah anda sebelum stok berlangsung.

Dapatkan ini untuk sahaja

17. Intex

Produk: Tilam Katil Kembung Standard

Tilam Katil Udara Kembung Standard Intex adalah 20 Tilam Terbaik di Malaysia, Mengapa tilam udara Intex saya terus terbela? disebabkan oleh suhu dan tekanan yang dikenakan ke atas tilam sepanjang malam, ia mungkin seolah-olah deflat pada waktu pagi. walau bagaimanapun tilam udara akan mengembang kemudian apabila suhu dan tekanan kembali normal.

Berikut adalah satu lagi katil standard mudah alih yang boleh anda dapatkan jika anda perlu pergi untuk perkhemahan atau tidur. Tilam Katil Udara Kembung Standard Intex mempunyai teknologi teknologi gentian baru yang terdiri daripada beribu-ribu fabrik poliester berkualiti tinggi dan dilengkapi dengan ciri ultra ringan supaya ia pasti sempurna untuk perjalanan.

Katil udara ini direka untuk memberi anda keselesaan dan tidur yang baik yang anda layak dan dicipta dengan ketahanan. Dan walaupun ia ringan, anda masih boleh memastikan ia cukup kuat. Ia juga kalis air dengan bahagian bawah vinil supaya anda tidak perlu bimbang tentang tumpahan sekiranya berlaku.

Dapatkan ini di

18. Vono

Produk: Tulang belakang Pro Tilam Tunggal

Vono Spine Pro Single Mattress adalah Tilam bajet terbaik untuk Harga Terbaik di Malaysia, Vono Mattress Spinal Care Luxury menggunakan Sistem Musim Bunga Intalok yang mengurangkan pergerakan badan.

Adakah anda sedang mencari tilam klasik dan elegan tetapi selesa untuk katil anda? Kemudian anda perlu pergi untuk Tilam Vono Spine Pro Single. Ia dibuat dengan kapas dan kain berkualiti tinggi supaya anda dapat memastikan ia cukup selesa untuk memberi anda tidur yang baik yang anda layak.

Ia juga dibuat dengan sokongan ultra lumbar untuk membantu anda mengekalkan postur yang baik dan sihat semasa tidur. Ini akan menghalang anda daripada mempunyai ketegangan belakang dan leher yang boleh melucutkan tidur yang baik. Jika anda salah seorang daripada mereka yang biasanya tidak mendapat tidur yang lengkap kerana kualiti katil, maka sudah tiba masanya untuk beralih kepada yang satu ini!

Dapatkan ini di

19. Dr. Macio

Produk: Tilam Saiz Tunggal Spinopedic

Dr. Macio Spinopedic Single Saiz Tilam adalah 20 Tilam Terbaik di Malaysia untuk Tidur Selesa, Raja / Permaisuri / Super Single / Saiz Tunggal Tilam dengan Spina, Tilam Dr Macio ulasan

Berikut adalah satu lagi katil terapeutik yang terbaik untuk anda! Dr. Macio Spinopedic Single Size Mattress sesuai untuk mereka yang sering mengalami sakit belakang dan leher. Ia dibuat dengan busana lateks sintetik berkepatan tinggi yang boleh bertahan lama.

Ia juga dilengkapi dengan corak reka bentuk kuil untuk membantu anda menentukan ketegasan tilam. Selain itu, ia adalah hypoallergenic supaya anda tidak perlu lagi bimbang tentang menangkap alahan semasa tidur. Dr. Macio Spinopedic Single Size Mattress mempunyai sokongan tulang belakang Jerman yang boleh membantu anda mempunyai tidur yang selesa dan lebih baik sambil memastikan penjajaran tulang belakang semulajadi.

Dapatkan ini di

20. Tulang belakang Dr.

Produk: Buih Berdaya Tahan Tinggi

Dr. Spine High Resilient Foam adalah Tilam Kegemaran Baru Malaysia, 20 Tilam Terbaik di Malaysia tahun ini 2021 2022 2023, Pusat Tulang Belakang Yang Diluluskan KKM

Lindungi badan anda semasa tidur dengan tilam mudah alih dan boleh lipat ini! Dr. Spine High Resilient Foam sesuai untuk aktiviti tidur dan perkhemahan kerana ia mudah dibawa. Ia dibuat dengan kain lembut dan selesa yang meniru keselesaan yang anda boleh dapatkan di tilam tebal.

Ia juga dilengkapi dengan kain pisau untuk memberi anda tidur yang lebih selesa kerana perasaannya yang lebih lembut. Dan anda boleh memastikan ia adalah tilam berkualiti tinggi pada harga yang rendah dan mesra bajet! Jika anda sedang mencari tilam mudah alih, maka ini adalah salah satu pilihan terbaik di Malaysia!

Dapatkan ini di

21. Tilam Standard untuk Katil Dua Tingkat

Produk: Tilam tebal 6cm

Tilam Standard untuk Katil Dua Tingkat, Saiz Tilam Katil Dua Tingkat untuk Katil Dua Tingkat Biasa dan Rendah, Apakah saiz standard tilam katil 2 tingkat? Tilam Katil Dua Tingkat Terbaik dengan Panduan Beli Malaysia

Adakah anda seorang pelajar yang menginap di asrama? Atau ibu bapa dengan dua anak yang memerlukan makeover katil dua tingkat? Tilam standard ini sesuai untuk anda! Selain itu, ia mesra bajet dan datang dalam corak comel untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan!

Tilam tebal 6cm ini cukup baik untuk dimuatkan di katil dua tingkat anda dan selesa untuk tidur. Ia juga datang dalam bentuk yang unik yang sempurna untuk mengekalkan postur badan anda dalam bentuk yang baik. Ia juga mudah dilipat dan mudah alih supaya anda tidak perlu lagi bimbang tentang perjalanan jika anda akan menggunakannya untuk asrama anda.

Dapatkan ini untuk sahaja

Apa ketegasan tilam yang terbaik untuk sakit belakang yang lebih rendah?

Apa ketegasan tilam yang terbaik untuk sakit belakang yang lebih rendah?, Bagaimana untuk Mendapatkan Tilam Yang Betul dan Elakkan Sakit Belakang, Bagaimana firma harus menjadi tilam untuk sakit belakang?, Adakah katil yang keras atau lembut lebih baik untuk sakit belakang yang lebih rendah?

Tidak ada ketegasan yang sempurna untuk tilam tetapi anda sentiasa boleh mencari salah satu yang paling selesa. Dengan cara ini, anda akan mengelakkan kekakuan leher dan sakit belakang yang lebih rendah. Untuk tidur yang selesa dan selesa, tilam tidak boleh terlalu lembut atau terlalu tegas.

Tilam firma sederhana boleh membantu anda mengurangkan sakit belakang. Jika anda menghadapi masalah untuk tidur yang selesa kerana tilam anda, mungkin idea yang baik untuk beralih kepada yang baru. Dan selepas pembelian anda, pastikan anda mencubanya dengan segera untuk melihat sama ada ia akan meningkatkan tidur anda. Jika tidak, anda boleh mengembalikannya jika anda tidak cukup selesa.

Adakah tilam benar-benar membantu sakit belakang?

Tilam yang baik benar-benar membantu mengurangkan sakit belakang. Tetapi tidak semua tilam boleh melakukannya. Ia sangat bergantung kepada ketegasan tilam itu sendiri. Cari yang tidak terlalu lembut tetapi tidak terlalu tegas. Tilam yang terlalu lembut akan menyebabkan badan anda tenggelam di atas katil, mencetuskan kedudukan tidur yang buruk dan postur badan.

Sebaliknya, tilam yang terlalu tegas akan menolak keras pada titik tekanan anda yang boleh menyebabkan salah jajaran. Dalam kes ini, sakit belakang dan tidur yang tidak selesa boleh terkumpul.

Di mana Nak Beli Jenama Tilam Teratas di Malaysia

Apabila ia datang untuk memilih tilam terbaik, salah satu faktor utama yang perlu dipertimbangkan adalah kualiti dan keselesaan yang boleh memberi anda. Walaupun terdapat beberapa jenama dan model yang mahal yang terdapat di pasaran, anda juga boleh mencari yang mesra bajet yang boleh memberikan anda kualiti yang hebat. Oleh itu, penting untuk mengimbangi harga dan bahan-bahan yang digunakan sebelum memilih tilam.

Tidur adalah perkara yang paling penting selepas hari yang memenatkan. Oleh itu, penting untuk memastikan anda mendapat jumlah yang betul yang anda perlukan untuk memulakan hari berikutnya. Dan kunci tidur yang lebih baik dan lengkap adalah katil yang baik dan selesa untuk tidur. Pastikan anda hanya memilih yang terbaik yang berpatutan dengan harga dengan kualiti yang akan membuat setiap sen anda layak.

Kami berharap senarai jenama tilam terbaik di Malaysia dan produk teratas mereka membantu anda apabila memilih tilam terbaik untuk keperluan anda. Seperti yang anda lihat, anda tidak perlu menghabiskan banyak untuk mendapatkan tilam yang boleh memberikan anda dan rumah anda yang terbaik dalam keselesaan dan sokongan.


Baca Seterusnya:

Penghawa dingin terbaik untuk membeli di Malaysia

Apa Yang Nak Beli Teman Lelaki di Malaysia

Scrub Muka Terbaik di Malaysia

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini