Pembersih Vakum Terbaik di Malaysia

Pembersih Vakum Terbaik di Malaysia 2021

Permaidani, sofa, dan nooks dan krannies yang berbeza rumah anda boleh memerangkap kotoran, habuk, dander, mites dan serangga kecil lain, dan barangan lain yang tidak diingini yang boleh mencetuskan alahan dan gejala asma. Membersihkan rumah anda dengan pembersih vakum menghalang zarah-zarah ini daripada terkumpul, menjadikan rumah anda bukan sahaja lebih bersih tetapi juga tempat yang lebih sihat untuk hidup.

Pembersih Vakum Terbaik di Malaysia dilengkapi dengan pelbagai ciri untuk memenuhi setiap keperluan. Kami telah memilih mereka yang bukan sahaja cekap tetapi juga mudah digunakan. Semak mereka!

Pembersih Vakum Terbaik di Malaysia

Jenis Pembersih Vakum

Harga (RM)

Airbot Supersonics 2-in-1 Pembersih Vakum

Handheld dan melekat pembersih vakum dalam satu

RM339.00

Khind Stick Pembersih Vakum VC8630

Baik dan Murah Handheld dan melekat pembersih vakum dalam satu

RM99.00

PerySmith Cordless Vacuum Cleaner X Bossman Kaden PRO K3

Handheld dan melekat pembersih vakum dalam satu

RM336.00

Rusa VC01 Cordless Vacuum Cleaner

Handheld dan melekat pembersih vakum dalam satu

RM219.00

Midea I2 Robot Vakum

Pembersih vakum Robot/Tingkat

RM499.00

Pensonic Vacuum Cleaner PVC-211 (32L)

Melekat pembersih vakum

RM197.50

Xiaomi Mijia 1C 2-in-1 Vakum

Pembersih vakum Robot/Tingkat

RM771.00

Morgan MVC-25 Vakum Menegak

Handheld dan melekat pembersih vakum dalam satu

RM89.00

Philips PowerPro Padat Pembersih Vakum Bagless FC9350

Pembersih vakum Kayu Bebas Kord

RM359.00

Pembersih Vakum Samu Giken

Handheld dan melekat pembersih vakum dalam satu

RM113.90

Pembersih vakum tanpa beg tajam ECNS16

Melekat pembersih vakum

RM209.00

Shimono High Power Siklon Tangan Ringan Pembersih Vakum – SW2020

Pembersih vakum tangan

RM199.00

Proscenic P8 Plus Handheld Cordless Vacuum

Handheld dan melekat pembersih vakum dalam satu

RM389.00

Tineco A10 Hero Cordless Stick Handheld Pembersih Vakum

Handheld dan melekat pembersih vakum dalam satu

RM699.00

Pembersih Vakum mana yang Terbaik di Malaysia

Top 14 Pembersih Vakum di Malaysia

1. Airbot Supersonics 2-in-1 Pembersih Vakum

Airbot Supersonics 2-in-1 Pembersih Vakum adalah Pembersih Vakum Terbaik di Malaysia

Airbot Supersonics 2-in-1 Pembersih Vakum mempunyai dua mod operasi yang berbeza: mod pegang tangan dan mod kayu. Vakum tanpa kordless ini membolehkan anda kebebasan penuh pergerakan supaya anda boleh mencapai setiap sudut dan tempat yang ketat. Pembersih ini mempunyai angkatan angin siklon 19 KPa, motor BLDC, berus roller bermotor, dan pangkalan kombo caj simpanan 2-dalam-1.

Pembersih vakum Airbot Supersonics juga mudah dikosongkan – satu tolak dan anda boleh mengosongkan reseptacle habuk dalam masa 2 saat. Ia mempunyai bateri Li-Ion dan mempunyai masa mengecas 4-5 jam, yang membolehkan anda menggunakan vakum selama 45 minit pada mod putaran rendah dan 25 minit pada mod putaran tinggi.

Dapatkan Airbot Supersonics 2-in-1 Pembersih Vakum di

Baca selanjutnya: Pembersih Vakum Tanpa Henti mana yang Terbaik di Malaysia?

2. Pembersih Vakum Kayu Khind dengan Penapis HEPA VC8630

Top 14 Pembersih Vakum di Malaysia adalah Pembersih Vakum Khind Stick dengan PENAPIS HEPA VC8630

Pembersih Vakum Khind Stick dengan Penapis HEPA VC8630 juga mempunyai bukan satu, tetapi dua pembersih vakum serba boleh dalam satu. Vakum kayu sesuai untuk lantai pembersihan manakala vakum tangan boleh dipisahkan bagus untuk membersihkan tempat yang sukar dicapai dan celah ketat. Ia mempunyai kapasiti cawan kotoran 0.5L dan penapis HEPA untuk membantu meningkatkan kualiti udara dalaman. Pangsi kepala lantai vakum kayu dan mempunyai kepala berus yang lebih luas berukuran 10 inci, jadi anda boleh menutup kawasan yang lebih besar dalam masa yang lebih singkat.

Dapatkan Pembersih Vakum Kayu Khind dengan Penapis HEPA VC8630 di

Juga: Manakah Pembersih Vakum Robot Terbaik untuk Membeli?

3. PerySmith Cordless Vacuum Cleaner X Bossman Kaden PRO K3

PerySmith Cordless Vacuum Cleaner X Bossman Kaden PRO K3 adalah pembersih vakum terbaik untuk membeli?

PerySmith Cordless Vacuum Cleaner X Bossman Kaden PRO K3 menampilkan motor penyongsang pintar yang mengoptimumkan aliran udara dan menjana sehingga 19,000 PA sedutan. Ia berjalan pada bateri boleh alih 22.2V HD Li-Ion dan boleh digunakan sehingga 45 minit dengan satu cas. Ia juga mempunyai penapis HEPA maju yang mudah dibersihkan, berus boleh dipisahkan, dan stereng berpusing untuk kebolehan yang lebih besar apabila pembersihan.

Dapatkan PerySmith Cordless Vacuum Cleaner X Bossman Kaden PRO K3 di

4. Pembersih Vakum Tanpa Kordless Deerma VC01

Rusa VC01 Cordless Vacuum Cleaner adalah 14 Pembersih Vakum Terbaik Dengan Sedutan Yang Baik

Pembersih Vakum Tanpa Kordless Deerma VC01 mencipta 8,500 PA sedutan untuk menyingkirkan kotoran dan habuk dengan teliti. Ia mempunyai kapasiti bateri 2200maH dan mempunyai masa larian selama 30 minit selepas cas penuh. Ia menggunakan port Type-C untuk pengecasan pantas. Terdapat lima jenis kombinasi vakum yang boleh anda lakukan dengan pembersih serba boleh ini. Ia mempunyai profil nipis yang membolehkan anda mencapai ruang yang ketat dan ia juga ringan supaya anda boleh dengan mudah memindahkannya.

Dapatkan Pembersih Vakum Tanpa Kordless Deerma VC01 di

5. Midea I2 Robot Vacuum

Midea I2 Robot Vacuum adalah Vakum Robot Terbaik untuk tahun ini

Midea I2 Robot Vacuum membersihkan lantai anda untuk anda dan juga mops untuk pembersihan yang menyeluruh. Pembersih vakum yang dikendalikan oleh bateri ini dilengkapi dengan alat kawalan jauh dan mempunyai masa bekerja sehingga satu jam. Ia mempunyai kapasiti kuasa bateri 2500-2999mAh dan berjalan pada bateri litium. Dengan kapasiti kotak habuk 0.18L, pembersih vakum robot ini hanyalah apa yang anda perlukan jika anda mendapati ia menyusahkan untuk membersihkan lantai anda sendiri.

Dapatkan Vakum Robot Midea I2 di

6. Pensonic Vacuum Cleaner PVC-211 (32L)

Pensonic Vacuum Cleaner PVC-211 (32L) adalah 14 Pembersih Vakum Terbaik untuk Rambut Haiwan Peliharaan

Pensonic Vacuum Cleaner PVC-211 (32L) berjalan pada 1200W kuasa dan mempunyai kapasiti tong besar 32L. Ia mempunyai kuasa sedutan yang kuat dan anda boleh menggunakannya bukan sahaja untuk membersihkan kotoran dan zarah lain, tetapi juga air apabila diperlukan. Ia mempunyai keupayaan kering, basah, dan pukulan supaya anda pasti boleh menggunakannya untuk membersihkan permukaan basah dan kering, jadi ia juga berfungsi sebagai mop. Pembersih vakum ini juga dilengkapi dengan penapis yang boleh dibasuh.

Dapatkan Pensonic Vacuum Cleaner PVC-211 (32L) di

7. Xiaomi Mijia 1C 2-in-1 Vakum

Xiaomi Mijia 1C 2-in-1 Vacuum adalah pembersih vakum terbaik dan paling murah di Malaysia

Xiaomi Mijia 1C 2-in-1 Vakum adalah satu lagi pembersih vakum robotik yang bijak menarik laluan kerja untuk menutup seluruh permukaan lantai anda. Ia mempunyai sedutan 2500 PA berkuasa untuk membersihkan setiap nook dan kranny lantai anda. Ia mempunyai 15 jenis sensor multidirectional, yang membolehkan ia mengelakkan halangan dengan mudah. Dengan aplikasi dan alat kawalan jauh, anda juga boleh memerintahkannya untuk membersihkan lantai anda walaupun anda tidak berada di rumah. Profil rendah membolehkan ia pergi di bawah katil dan di bawah perabot dengan mudah.

Dapatkan Vakum Xiaomi Mijia 1C 2-in-1 di

8. Morgan Vakum Pembersih MVC-25 Vakum Menegak

Morgan Vacuum Cleaner MVC-25 Upright Vacuum adalah Pembersih Vakum Terbaik pada tahun ini seperti yang dikaji semula oleh rakyat Malaysia

Morgan Vacuum Cleaner MVC-25 Upright Vacuum boleh digunakan dalam dua cara, sebagai pembersih kayu atau sebagai pegang tangan. Ia mempunyai sistem penapisan dua peringkat, kapasiti 1.2L, dan reka bentuk tanpa beg untuk pelupusan kotoran yang mudah dan mudah. Pemegang boleh dilanjutkan supaya anda tidak perlu bengkok apabila membersihkan lantai. Ia juga berbaik-baik untuk wang.

Dapatkan Morgan Vacuum Cleaner MVC-25 Upright Vacuum di

9. Philips PowerPro Pembersih Vakum Tanpa Bagless padat dengan PowerCyclone 5 Technology FC9350

Philips PowerPro Pembersih Vakum Tanpa Bagless padat dengan PowerCyclone 5 Technology FC9350 adalah Pembersih Vakum 10 Terbaik tahun ini

Philips PowerPro Pembersih Vakum Tanpa Lemak Padat Philips dengan PowerCyclone 5 Technology FC9350 mempunyai kuasa sedutan yang tinggi untuk menghapuskan specks terkecil kotoran dan habuk, terima kasih kepada motor 1800W. Ia dilengkapi dengan muncung pelbagai bersih untuk penyingkiran habuk yang lebih cekap. Ia juga mempunyai gandingan ActiveLock yang membolehkan anda dengan mudah menyambung dan memutuskan sambungan muncung dan aksesori yang berbeza pembersih vakum. Pemegang juga mempunyai lampiran berus debu, yang menjadikannya sentiasa bersedia untuk digunakan pada upholsteri, permukaan rata, dan perabot.

Dapatkan Philips PowerPro Pembersih Vakum Tanpa Vakum FC9350 di

10. Samu Giken Vakum Pembersih Handheld Habuk Pengumpul

Samu Giken Vakum Pembersih Handheld Habuk Pengumpul adalah pembersih vakum tanpa kordless yang paling berkuasa

Samu Giken Vacuum Cleaner Handheld Dust Collector menampilkan 16,000PA sedutan dan kapasiti tangki habuk 1.2L. Ia juga pembersih vakum 2-dalam-1 yang membolehkan anda bertukar dengan mudah ke pembersih tangan dengan hanya sentuhan butang. Ia juga mempunyai penapis boleh tanggal dan boleh dibasuh. Tangki habuk juga mudah kosong dan bersih, menjadikannya bersedia untuk sesi vakum anda yang seterusnya.

Dapatkan Samu Giken Vacuum Cleaner Handheld Habuk Pengumpul di

11. Pembersih vakum tanpa bagasi ECNS16 yang tajam

Tajam 1.0L Bagless Vacuum Cleaner ECNS16 adalah pembersih vakum terbaik untuk kuasa sedutan

Sharp 1.0L Bagless Vacuum Cleaner ECNS16 padat dan sempurna untuk ruang kecil. Ia mempunyai sistem pembersihan empat peringkat, penapis HEPA, kapasiti habuk 1.0L, dan reka bentuk tanpa beg. Warna merah yang jelas juga menarik perhatian. Ia dilengkapi dengan aksesori, termasuk berus kecil c=berus, berus debu, dan alat celah supaya anda boleh membersihkan ruang yang ketat.

Dapatkan Tajam 1.0L Bagless Vacuum Cleaner ECNS16 di

12. Shimono High Power Siklon Berguna Ringan Pembersih Vakum – SW2020

Shimono High Power Siklon Tangan Ringan Pembersih Vakum - SW2020 adalah yang terbaik untuk rumah

Jika anda sedang mencari pembersih vakum yang benar-benar kecil yang boleh anda simpan dengan mudah, kemudian pertimbangkan Shimono High Power Siklon Handy Lightweight Vacuum Cleaner – SW2020. Walaupun ia kecil, ia masih agak kuat dan menyampaikan keputusan pembersihan yang sangat baik, terima kasih kepada motor 600W yang menjana kuasa sedutan yang tinggi. Pembersih vakum gandum ini juga bagus untuk digunakan dalam kereta.

Dapatkan Shimono High Power Siklon Handy Lightweight Vacuum Cleaner - SW2020 di

13. Proscenic P8 Plus Handheld Cordless Vacuum

Proscenic P8 Plus Handheld Cordless Vacuum jenama pembersih vakum adalah baik Malaysia

Proscenic P8 Plus Handheld Cordless Vacuum adalah pembersih yang kuat dengan kapasiti 1.2L dan kuasa sedutan maksimum 15,000PA. Ia berjalan pada bateri 2200mAh Lithium-Ion dan mempunyai masa bekerja selama 35 minit dengan cas penuh. Masa pengecasan adalah tiga hingga empat jam. Terdapat dua mod operasi: normal dan kuat. Ia juga mempunyai penapis logam MIF terbina dalam, dua lampu Suluh LED di bahagian depan, dan aksesori pelbagai fungsi. Badan ringan dengan mudah menukarkan ke dalam vakum tangan, memberikan anda lebih banyak kemudahan apabila pembersihan.

Dapatkan Proscenic P8 Plus Handheld Cordless Vacuum di

14. Tineco A10 Hero Cordless Stick Handheld Pembersih Vakum

Tineco A10 Hero Cordless Stick Handheld Vacuum Cleaner adalah Pembersih Vakum Teratas di Malaysia: Petua berguna untuk Membersihkan Rumah Anda Dengan Berkesan

Tineco A10 Hero Cordless Stick Handheld Vacuum Cleaner menawarkan pembersihan bersaak tinggi dengan motor 350W yang menjana peningkatan kuasa sedutan. Anda boleh menaik taraf masa jalan pembersih vakum ini dengan menukar bateri, yang bermaksud anda boleh menggunakannya selama bertahun-tahun. Ia boleh dengan mudah dijadikan vakum gandum untuk kemudahan dan fungsi yang lebih besar. Vakum tanpa kord ini dilengkapi dengan tiga berus khusus, iaitu berus debu 2-dalam-1, berus kuasa mini, dan berus penggelek lembut.

Dapatkan Tineco A10 Hero Cordless Stick Handheld Vacuum Cleaner di

Pembersih Vakum Teratas di Malaysia: Petua berguna untuk Membersihkan Rumah Anda Dengan Berkesan

Kami berharap senarai pembersih vakum terbaik di Malaysia membantu anda mencari alat pembersihan yang betul untuk rumah anda. Sebaik sahaja anda mempunyai pembersih vakum anda, ikuti petua ini untuk pembersihan rumah yang berkesan.

  • Vakum perlahan-lahan untuk memastikan semua kotoran dikumpulkan dengan betul.
  • Keluarkan objek kecil untuk mengelakkannya daripada terjebak dalam vakum.
  • Pastikan mesin anda bersih dan dalam keadaan baik. Ikut arahan pengilang mengenai pembersihan yang betul.
  • Tukar beg atau kosongkan kanister vakum dengan kerap.
  • Pilih seting yang betul untuk pembersih vakum anda.

Baca selanjutnya:

Peti sejuk terbaik di Malaysia

Apakah Kerusi Urut Terbaik untuk Dibeli?

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini