Toners Terbaik di Malaysia

Toner Terbaik di Malaysia 2021

Menggunakan toner adalah langkah kedua dalam rutin penjagaan kulit tiga langkah asas, selepas pembersihan dan sebelum melembapkan-jadi toner adalah benar-benar sesuatu yang anda tidak boleh lakukan tanpa!

Toner direka untuk membuang sebarang kotoran sisa, solek, dan minyak, mengetatkan kulit buat sementara waktu dan meminimumkan penampilan liang-liang untuk mewujudkan penampilan yang lebih lancar dan berseri. Toner juga mempunyai kesan yang menyegarkan, menenangkan pada kulit. Sesetengah toner juga dirumus khas untuk melegakan kerengsaan kulit. Akhir sekali, toner membantu meningkatkan keupayaan kulit untuk menyerap pelembap yang akan anda letakkan selepas itu.

Oleh itu, jangan langkau toner, kerana ia benar-benar boleh membuat perbezaan yang ketara dalam bagaimana kulit anda kelihatan dan terasa. Untuk membantu anda memulakan membeli-belah, berikut adalah Toners Terbaik di Malaysia, anda boleh menambah keranjang belanja anda sekarang. Lihatlah!

Toners Terbaik di MalaysiaTerbaik UntukHarga (RM)

COSRX AHA /BHA Menjelaskan Toner Rawatan, 150ml

Semua jenis kulit

31.30

Beberapa Oleh Mi AHA BHA PHA 30 Hari Keajaiban Toner, 150ml

Semua jenis kulit

32.20

Kose Sekkisei Losyen Toner, 200ml

Normal kepada kulit kering

165.30

Eucerin Jerawat-Minyak Kawalan Pro Acne Solution Toner, 200ml

Kulit jerawat terdedah, kulit cacat cela, kulit sensitif

43.80

Face Republic pH-Mengimbangi Toner, 160ml

Kulit kering, berminyak, dan sensitif

37.90

Himalaya Menyegarkan & Menjelaskan Toner, 175ml

Semua jenis kulit

25.20

Satu Perkara Centella Asiatica Ekstrak Toner, 150ml

Kulit jerawat terdedah, kulit sensitif

42.00

Dr.Douxi Kulit Toning Losyen Toner Muka, 255ml

Normal, kulit matang

100.00

Breylee Rose Water Toner, 200ml

Semua jenis kulit, kulit matang

23.00

DR. WU Intensif Hidrating Essence Toner Dengan Asid Hyaluronic, 150ml

Kulit kering, sensitif

83.00

Aesop Dalam Dua Minda Toner Muka, 200ml

Gabungan kulit

179.90

AHC Premium EX Hydra B5 Toner Menenangkan, 120ml

Kulit kering, kulit sensitif

111.00

Wardah Mencerahkan Toner Muka, 125ml

Semua jenis kulit

7.40

Remaja Pembersihan Muka Jelas Sebamed, 150ml

Kulit jerawat terdedah, kulit berminyak

20.36

Jenama toner mana yang terbaik?

Top 14 Toners di Malaysia

1. COSRX AHA/BHA Menjelaskan Toner Rawatan

COSRX AHA / BHA Menjelaskan Toner Rawatan adalah toner terbaik untuk kulit bercahaya di rumah

Pertama adalah COSRX AHA / BHA Menjelaskan Toner Rawatan, yang sesuai untuk semua jenis kulit. Ia dirumus dengan asid glikolik AHA (asid hidroksi alpha) dan betaine salicylate BHA (asid hidroksi beta) untuk membuang kekotoran dan serpihan kering pada permukaan kulit dan liang-liang unclog.

Bersama-sama dengan kulit lain membersihkan bahan-bahan botani seperti air kulit willow dan air buah epal, AHA dan BHA berkesan mengeluarkan sel-sel kulit mati di permukaan kulit, meninggalkan anda dengan kulit yang licin dan jelas. Toner ringan ini juga menghidrat dan menghidupkan semula kusam, kulit kering dan menyegarkan dan mengimbangi kulit selepas pembersihan.

Dapatkan COSRX AHA /BHA Menjelaskan Rawatan Toner 150ml di


Berkaitan: Minyak Muka Terbaik Untuk Kulit Bercahaya Pada tahun 2021

2. Sesetengah oleh Mi AHA BHA PHA 30 Hari Keajaiban Toner

Sesetengah Oleh Mi AHA BHA PHA 30 Hari Toner Keajaiban adalah Toners Untuk Semua Jenis Kulit - Terbaik Untuk Kulit Kering & Berminyak

The Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner bukan sahaja mengandungi AHA dan BHA, ia juga mempunyai asid polihidroksi atau PHA, yang merupakan exfoliant lembut yang membubarkan sel-sel kulit mati dan juga menarik kelembapan kulit anda untuk meningkatkan penghidratan. Toner ini memastikan kulit anda sihat dan terang dengan mengeluarkan sel-sel mati dan kekotoran dari kulit anda. Ia juga mengandungi minyak pokok teh dan menyimpan jerawat, kecacatan, minyak, tompok-tompok hitam, dan minyak masak jauh. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Dapatkan Beberapa Oleh Mi AHA BHA PHA 30 Hari Keajaiban Toner 150ml di


3. Kose Sekkisei Losyen Toner

Kose Sekkisei Losyen Toner adalah toner terbaik untuk liang-liang, Adakah toner mencerahkan kulit anda?, Resipi Toners Muka Buatan Sendiri untuk Kulit Bercahaya, Apakah toner semulajadi untuk kulit?

Kose Sekkisei Lotion Toner mempunyai formula yang ringan dan menyegarkan yang diserap ke dalam kulit dengan cepat untuk menghilangkan kebodohan dan untuk mempromosikan nada halus dan juga kulit. Toner ini mengandungi ekstrak tumbuhan seperti ekstrak likuoris, ekstrak akar angelica, ekstrak akar melothria, dan ekstrak biji cacar untuk mengurangkan pigmentasi, memperbaiki liang-liang halus, dan meningkatkan tekstur kulit anda. Ia serta-merta mencerahkan nada kulit anda untuk memberi anda bersembang, walaupun bercahaya. Ia sesuai untuk kulit kering biasa.

Dapatkan Kose Sekkisei Losyen Toner 200ml di


4. Eucerin Jerawat-Minyak Kawalan Pro Acne Penyelesaian Toner

Eucerin Acne-Oil Control Pro Acne Solution Toner adalah toner terbaik untuk kulit sensitif, toner buatan sendiri untuk keadilan, Bagaimana saya boleh nada muka saya di rumah?

Eucerin Acne-Oil Control Pro Acne Solution Toner dirumus khas untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak, sensitif, dan cela-dan jerawat terdedah. Bukan sahaja ia membersihkan kulit kekotoran, tetapi ia juga mengawal minyak dan unclogs liang untuk mencegah pembentukan jerawat. Toner ini mengandungi asid laktik untuk menyekat liang-liang perlahan, menghalang pertumbuhan bakteria, dan mencegah kecacatan tanpa overdrying kulit. Ia juga berfungsi untuk melembapkan kulit dan menyediakannya untuk penyerapan produk penjagaan kulit yang lain, seperti pelembap anda.

Dapatkan Kawalan Jerawat-Minyak Eucerin Pro Acne Solution Toner 200ml di


5. Menghadapi Republik pH-Mengimbangi Toner

Face Republik pH-Mengimbangi Toner

Face Republic pH-Mengimbangi Toner dibuat khas untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak, sensitif, dan kering. Ia berkesan dalam memulihkan keseimbangan kelembapan kulit tanpa melucutkan minyak semula jadinya. Toner ini mengandungi asid citrik dan allantoin untuk mengelupas perlahan-lahan dan melegakan kulit. Asid skrip berfungsi untuk mengangkat sel-sel kulit mati, meninggalkan anda dengan kulit yang bersih, segar, dan licin, manakala allantoin melegakan kulit dan mengurangkan kerengsaan.

Dapatkan Face Republic pH-Mengimbangi Toner 160ml di


6. Himalaya Menyegarkan & Menjelaskan Toner

Himalaya Menyegarkan & Menjelaskan Toner

Himalaya Refreshing & Menjelaskan Toner mempunyai bahan-bahan berasaskan tumbuhan yang memberikan kulit anda pembersihan yang mendalam. Ia mengandungi lentil, limau citrus, dan akar boerhavia, yang membantu dalam membersihkan liang-liang, mengeluarkan sel-sel kulit mati, dan menyegarkan kulit untuk cahaya berseri. Toner ini sesuai untuk semua jenis kulit dan memastikan kulit anda bebas minyak tanpa overdrying. Ia membersihkan dan mengetatkan liang-liang dan juga membantu dalam mengawal rahsia minyak yang berlebihan.

Dapatkan Himalaya Menyegarkan & Menjelaskan Toner 175ml di


7. Satu Perkara Centella Asiatica Ekstrak Toner

Satu Perkara Centella Asiatica Ekstrak Toner

Seterusnya ialah Centella Asiatica Extract Toner dari Satu Perkara. Toner ini, yang boleh didapati dalam botol 150ml dan 300ml, dirumus untuk mengurangkan jerawat, meningkatkan keanjalan kulit dan menjadikannya lebih kukuh, dan melegakan kerengsaan kulit. Ia mengandungi ekstrak Centella Asiatica, yang dikenali sebagai gotu kola, herba perubatan yang terkenal dengan sifat antioksidan dan penghidratannya. Ia menenangkan kulit yang jengkel, menjadikannya ideal bagi mereka yang mempunyai jerawat dan kulit sensitif.

Dapatkan Satu Perkara Centella Asiatica Ekstrak Toner 150ml di


8. Dr.Douxi Kulit Toning Losyen Toner Muka

Dr.Douxi Kulit Toning Losyen Toner Muka

Dr.Douxi Skin Toning Lotion Facial Toner adalah toner penghidratan semua-dalam-satu yang bukan sahaja mengunci kelembapan tetapi juga meningkatkan metabolisme kulit dan mengurangkan kedutan, menjadikan kulit anda licin dan lembut. Formulanya juga berfungsi untuk mengetatkan dan menyejukkan kulit dan meningkatkan keanjalan kulit. Pembaikan intensif dan sifat anti-penuaan ini membantu anda mendapatkan semula penampilan yang muda dan memberikan anda cahaya bersempar.

Dapatkan Dr.Douxi Kulit Toning Losyen Toner 255ml di


9. Breylee Rose Water Toner

Breylee Rose Water Toner

Breylee Rose Water Toner diselitkan dengan kelopak bunga rosa rugosa organik, juga dikenali sebagai Jepun meningkat, nada, melegakan, dan menghidratkan kulit. Toner ini dirumus untuk menyediakan penghidratan segera dan untuk toning muka, kawasan mata, leher, dan decolletage. Ia juga berkesan dalam mengimbangi pH kulit, mencerah kulit, dan membaikinya untuk memulihkan penampilan mudanya.

Dapatkan Breylee Rose Water Toner 200ml di


10. DR. WU Intensif Hidrating Essence Toner Dengan Asid Hyaluronic

DR. WU Intensif Hidrating Essence Toner Dengan Asid Hyaluronic

DR. WU Intensif Hidrating Essence Toner With Hyaluronic Acid berfungsi dengan baik bagi mereka yang mempunyai kulit yang dehidrasi atau sensitif. Ia mengandungi seramela, penambah penghidratan yang dihasilkan dari yis tumbuhan dan minyak zaitun. Toner ini berkesan menambah kelembapan kulit dan mengunci kelembapan untuk melindunginya daripada kekeringan dan meningkatkan keanjalannya. Penghidratan intensif juga membolehkan kulit sembuh lebih cepat, menjadikan kulit anda berseri, makanan tambahan, dan bebas cacat cela.

Dapatkan Toner Hidrating Intensif DR. WU Dengan Asid Hyaluronic 150ml di


11. Aesop Dalam Dua Minda Toner Muka

Aesop Dalam Dua Minda Toner Muka

The Aesop In Two Minds Facial Toner mempunyai formula ringan namun kuat yang melegakan dan mengimbangi kulit. Ia mengandungi menjelaskan hazel sihir, ekstrak tunas chamomile, dan niacinamide sebagai bahan-bahan utamanya. Bahan-bahan lain yang penyayang kulit termasuk ekstrak daun camellia sinensis, minyak lavender, asid salisilik, minyak daun rosemary, minyak sage, dan asid strik.

Toner ini memberikan sensasi yang menenangkan dan penyejukan dan bagus untuk kulit kombinasi. Rumusannya menjadikannya berkesan dalam mengimbangi pengeluaran minyak sambil mengekalkan keradangan di teluk.

Dapatkan Aesop Dalam Dua Minda Toner Muka 200ml di


12. AHC Premium EX Hydra B5 Toner Menenangkan

AHC Premium EX Hydra B5 Toner Menenangkan

AHC Premium EX Hydra B5 Soothing Toner dirumus khas untuk mereka yang mempunyai kulit kering dan kulit sensitif. Formulanya mengandungi 95 peratus asid hyaluronic gred derma dan 98 peratus pro-vitamin B5 untuk membantu mengurangkan kemerahan dan meningkatkan penghidratan kulit. Asid hyaluronic serta-merta meningkatkan kelembapan kulit dan memperhalusi tekstur kulit keseluruhan, manakala pro-vitamin B5 berfungsi untuk melegakan dan memulihkan halangan semulajadi kulit dan meningkatkan kesan pelembap, memberikan anda suple, kulit yang kelihatan dewy.

Toner ini mempunyai tekstur ringan dan mudah diserap ke dalam kulit tanpa sebarang perasaan melekit, meninggalkan kulit anda lembut dan licin.

Dapatkan AHC Premium EX Hydra B5 Menenangkan Toner 120ml di


13. Wardah Mencerahkan toner muka

Wadah Meringankan Toner Muka

Wardah Lightening Face Toner adalah toner seimbang pH yang mencerahkan dan menyegarkan kulit tanpa overdrying. Ia diperkaya dengan dua bahan aktif yang meringankan kulit, iaitu likuoris dan vitamin B3. Formula ringan berfungsi pada kulit gelap dan kusam dan melembapkan kulit sambil melindunginya daripada cahaya matahari semasa penggunaan siang hari. Apabila digunakan pada waktu malam, ia terus mencerahkan muka dengan menyuburkan kulit semasa tidur. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Dapatkan Wardah Lightening Face Toner 125ml di


14. Pembersih Muka Jelas Remaja Pembersihan Mendalam Toner Muka

Pemuda Pembersih Muka Jelas Pembersih Mendalam Toner Muka

Ia tidak pernah terlalu awal untuk mendapatkan remaja bermula pada penjagaan kulit yang betul, itulah sebabnya kami mengesyorkan Remaja Muka Jelas Sebamed Membersihkan Toner Muka. Toner ini perlahan-lahan membersihkan kulit, mengeluarkan kotoran dan sebum berlebihan untuk mengelakkan jerawat baru daripada terbentuk. Ia mengandungi panthenol, yang menyokong penyembuhan kulit dan penjanaan semula, serta hazel sihir untuk menenangkan kerengsaan dan memperbaiki penampilan kulit. Di samping itu, toner mesra remaja ini juga mempunyai protein sutera dan allantoin, yang melembapkan kulit dan menjadikannya lancar.

Dapatkan Remaja Pembersih Muka Jernih Pembersihan Mendalam Toner 150ml di

Manjakan Kulit Anda dengan Toner Terbaik di Malaysia

Kami berharap senarai toner terbaik di Malaysia menjadikan membeli-belah dengan lebih mudah. Dengan pelbagai toner muka di pasaran, anda pasti mencari yang dirumus khas untuk jenis kulit anda. Apabila memohon toner, ingatlah untuk menggunakan bola kapas atau pad dan gunakan strok lembut, menyapu angin ahmar merentasi kulit anda. Elakkan menggosok kulit, terutamanya jika anda mempunyai kulit sensitif. Manjakan diri anda supaya anda boleh mempunyai kulit yang sihat dan bercahaya siang dan malam. Selamat toning!


Baca selanjutnya:

Produk Pemutihan Terbaik Untuk Mencerah Kulit Anda

13 Pelindung Matahari Terbaik untuk Menghadapi yang Anda Perlukan dalam Cuaca Malaysia

13 Pembersih Minyak Terbaik Untuk Merawat Semua Jenis Kulit

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini