Best Milk Frother di Malaysia sediakan seni kopi jantung dengan kuih di rumah

Susu Frother Terbaik di Malaysia 2021

Di tengah-tengah segala-galanya, satu perkara yang ramai di antara kita yang hilang adalah rasa unik dan tendangan quintessential secawan kopi yang dibuat secara profesional. Walaupun kafe khusus menawarkan semua jenis cara untuk membantu anda membuat cawan kopi kegemaran anda di rumah, kadang-kadang ia bukan hanya tentang mendapatkan bahan-bahan bersama-sama. Kopi moden yang diraikan dan sentiasa popular bukan hanya tentang kacang lagi: Ia mengambil peralatan khas untuk membuat secawan kopi yang sempurna yang membuat anda kembali ke kafe kegemaran anda. Walaupun mesin espresso dan semua jenis akhbar kopi mungkin pelaburan yang lebih besar daripada kebanyakan peminat kopi bersedia untuk membuat, salah satu cara untuk memberikan kopi anda bahawa rasa khusus adalah untuk mendapatkan susu yang baik buih.

Bulu susu digunakan di kafe di seluruh dunia untuk membantu menukar susu ke dalam buih tebal, kaya, dan berat yang orang suka mempunyai kopi mereka. Ia berbuat demikian dengan memansuhkan susu menggunakan proses mekanikal khas untuk mencapai buih yang sempurna. Sesetengah bulu susu juga membolehkan anda menetapkan suhu - berkesan memanaskan atau menyejukkan susu anda untuk pelbagai pilihan kopi yang lebih besar.

Bagaimana Memilih Bulu Susu?

Bulu susu datang dalam bentuk dan saiz yang berbeza, dan boleh didapati dalam beratus-ratus model yang berbeza yang dihasilkan oleh berpuluh-puluh jenama di seluruh dunia. Apabila memilih susu berbeku untuk keperluan anda, pertimbangkan faktor-faktor berikut sebelum anda membeli:

Penggunaan Masa

Sesetengah bulu susu mengambil masa yang lebih lama untuk menyelesaikan proses berbeku daripada yang lain. Jika anda jenis orang yang sentiasa bergegas pada waktu pagi, maka pastikan anda mendapat model yang berbuih dalam masa yang kurang. Sudah tentu, model-model ini biasanya lebih mahal, jadi jika anda mempunyai masa untuk ganti, model yang lebih berpatutan wujud juga, tetapi mungkin mengambil masa yang lebih lama untuk mencapai buih terbaik.

Harga

Dengan bahan, reka bentuk dan ciri yang berbeza, bulu susu juga boleh didapati pada pelbagai harga. Bulu susu mewah boleh membebankan anda beratus-ratus ringgit, manakala yang mudah untuk kegunaan rumah boleh menelan belanja serendah sebahagian kecil daripada itu, jadi pastikan anda mengambil kira bajet anda.

Penggunaan Tenaga

Ia mungkin tidak membuat perbezaan yang besar jika anda tidak menggunakan bulu susu anda secara teratur, tetapi jika anda mendapati diri anda membuat beberapa cawan kopi dengan susu berbeku setiap hari, maka penggunaan tenaga adalah sesuatu yang perlu diterokai.

Kemudahan Pembersihan

Jika pembersihan adalah masalah besar untuk anda, pastikan anda menemui bulu susu yang meletakkan premium pada penyelenggaraan dan kemudahan pembersihan. Banyak bulu susu datang dengan reka bentuk dan ciri-ciri inovatif yang memudahkan pembersihan yang lebih mudah.


Susu Frother Terbaik di MalaysiaHarga Terbaik Untuk Dapatkan

MEMDOO Manual Susu Frother Pitcher

RM32.57

WINGSBRO USB Boleh Dicas Semula Susu Bulu Tangan

RM24.88

DEERMA JB01 Mini Handheld Susu Frother

RM43.00

KaXCIO Handheld Susu Frother /Multipurpose Electric Whisk

RM42.90

DAISO Handheld Manual Susu Frother

RM5.90

AKIRO 400mL Keluli tahan karat Tangan Pam Susu Frother Pitcher

RM21.69

Apakah bulu susu terbaik untuk dibeli?

Top 6 Susu Frothers Anda Boleh Beli di Malaysia


MEMDOO Manual Susu Frother Pitcher

MEMDOO Manual Susu Frother Pitcher Adalah Top 6 Susu Frothers Terbaik Yang Boleh Anda Beli di Malaysia

Serba boleh dan mudah digunakan, MEMDOO Manual Milk Frother Pitcher adalah cadangan utama kami untuk sesiapa sahaja yang ingin mencapai susu berbuih terbaik untuk kopi mereka dengan sedikit usaha yang mungkin.

Dibuat dengan keluli tahan karat tahan lama dan pengudaraan dua mesh, bulu susu ini boleh mencapai buih terbaik dalam masa seminit. Menggunakan kaedah pam tangan untuk mencipta busa yang kaya dan halus sesuai untuk coklat panas dan cappuccinos, MEMDOO Manual Susu Frother Pitcher tahan haba, tahan lama, dan mudah dicengkam untuk pengalaman pengguna yang terbaik.

Dengan MEMDOO Manual Milk Frother Pitcher, apa yang anda perlu lakukan untuk mencapai susu berbuih terbaik untuk kopi anda (sama ada panas atau sejuk) adalah untuk mengisi pitcher dengan susu, selamatkan tudung, dan pam pemegang ke atas dan ke bawah selama kira-kira satu minit, kemudian tuangkan kaya, berkrim, susu berbuih keluar dari pitcher.

Satu lagi perkara yang kita sukai tentang MEMDOO Manual Milk Frother Pitcher adalah bahawa ia datang dengan 16 keping kopi menghias stensil, menjadikannya lebih mudah untuk menjadikan secawan kopi anda menjadi karya seni yang boleh disahkan, sama seperti di kafe kegemaran anda.

Dapatkan MEMDOO Manual Susu Frother Pitcher sekarang di

WINGSBRO USB Boleh Dicas Semula Susu Bulu Tangan

WINGSBRO USB boleh dicas semula Susu Handheld FrotherWhat boleh saya gunakan dan bukannya buih susu?

Jika anda lebih suka mempunyai bulu susu berkuasa elektrik yang masih mudah digunakan dan serba boleh, kemudian lihat Susu Handheld yang boleh dicas semula WINGSBRO USB Frother. Elektrik yang dikuasakan untuk cepat, susu mudah berbuih, bulu ini boleh mencapai tahap ketumpatan buih yang ideal dalam masa yang singkat.

Dengan faktor bentuk yang kecil dan reka bentuk usb yang boleh dicas semula, anda boleh membawa bulu susu ini dengan anda di mana sahaja anda pergi, menjadikannya ideal bagi mereka yang ingin menikmati kopi yang lazat berkrim dan berbuih di mana-mana sahaja. Diperbuat daripada keluli tahan karat tahan lama dan kepala frother yang direka dengan teliti untuk hasil berbuih terbaik, WINGSBRO USB boleh dicas semula Handheld Milk Frother menawarkan tiga tetapan kelajuan, dan dua kepala whisk yang berbeza menjadikannya lebih daripada sekadar bulu susu juga. Dengan bateri 12000mAh, anda boleh mengharapkan susu elektrik yang boleh dicas semula ini untuk berlari sehingga tiga jam dengan satu caj.

Apabila membeli bulu susu angan tangan ke atas pitcher bulu susu, bagaimanapun, penting untuk diperhatikan bahawa ia akan mengambil sedikit kemahiran dan kepakaran untuk mencapai hasil yang ideal.

Dapatkan WINGSBRO USB boleh dicas semula Susu Frother Pitcher di

DEERMA JB01 Mini Handheld Susu Frother

DEERMA JB01 Mini Handheld Susu Frother adalah Frothers Susu elektronik Terbaik di Malaysia

Bagi mereka yang mencari bulu susu berkuasa bateri yang serba boleh yang boleh mereka bawa bersama mereka ke pejabat, ke kafe kegemaran mereka, atau di mana sahaja mereka boleh menikmati secawan kopi, kami mengesyorkan SUSU Handheld Mini DEERMA JB01.

Dikuasakan oleh bateri 2 x AAA, DeERMA JB01 Mini Handheld Milk Frother adalah salah satu bulu susu yang paling popular bagi mereka yang mahukan yang terbaik dalam mudah alih dan kemudahan. Mampu pencampuran berkelajuan tinggi (sehingga 6000 RPM), bulu susu mudah alih ini beroperasi pada sentuhan butang. Ia cukup kuat untuk mengalahkan sehingga lima telur sekaligus, dan boleh membuat kerja pendek susu berkubah.

DeERMA JB01 Mini Handheld Milk Frother juga direka khas untuk memudahkan penggunaan, serta pembersihan dan penyelenggaraan tanpa kerumitan. Selain itu, kotak simpanan elliptical yang disertakan adalah kalis habuk dan kalis air, menjadikannya salah satu pilihan mudah alih terbaik di luar sana.

Dapatkan DeERMA JB01 Mini Handheld Susu Frother sekarang di

KaXCIO Handheld Susu Frother /Multipurpose Electric Whisk

KaXCIO Handheld Susu Frother /Multipurpose Electric Whisk

Jika anda sedang mencari sesuatu yang lebih serba boleh – Seperti susu bungkusan berkedut DAN BANYAK lagi – Maka kami cadangkan anda melihat KaXCIO Handheld Milk Frother. Bukan sahaja ia adalah buih susu elektrik yang berkesan dan mudah digunakan, tetapi ia juga dilengkapi dengan pelbagai lampiran menjadikannya whisk elektrik pelbagai guna yang hebat juga. Sangat sempurna untuk dolgana berkubah disebat kopi, menggunakan kopi segera.

Dengan tiga whisks yang berbeza semuanya diperbuat daripada keluli tahan karat berkualiti tinggi, KAXCIO berbangga dengan serba boleh dan ketahanan. Semua yang dibuat kepada piawaian tertinggi dalam makanan, KaXCIO Handheld Milk Frother membuat susu yang hebat dan berbuih untuk lattes anda, cappuccinos, dan minuman lain yang mendapat manfaat daripada susu berbuih. Ia adalah kepala whisk lain sama berguna, dengan satu tukang tukang sesa untuk telur whisking, dan yang lain yang memaparkan bentuk cangkuk untuk adunan dan tepung kek.

KAXCIO Handheld Milk Frother juga dilengkapi dengan dok pengecasan USB, menggunakan, penyimpanan, dan mengecas kerumitan dan mudah.

Dapatkan Susu Handheld KAXCIO Frother /Multipurpose Electric Whisk sekarang di

DAISO Handheld Manual Susu Frother - Terbaik untuk Kegunaan Rumah

DAISO Handheld Manual Susu Frother Susu Murah Frother DAISO Malaysia baik dan berguna untuk kegunaan rumah

Jika anda mahukan susu tangan super murah, tidak-frills, dan mempunyai kemahiran membuat kopi untuk menyokongnya, maka tidak perlu apa-apa yang lebih kompleks daripada bulu susu elektrik yang mudah seperti ini dari DAISO. Dibuat dengan piawaian tertinggi pembuatan Jepun, DAISO Handheld Manual Milk Frother adalah pilihan berkualiti tinggi yang bergantung kepada operasi tangan untuk mencapai kebodohan susu ideal yang anda mahukan untuk kopi anda.

Dikuasakan oleh bateri alkali 2 x AA dengan bulu susu terbina dalam yang diperbuat daripada keluli tahan karat, pilihan ini dari DAISO adalah cara terbaik untuk mendapatkan buih susu untuk minuman kegemaran anda tanpa melanggar bank.

Dapatkan Frother Susu Bungkusan Tangan DAISO sekarang di

AKIRO 400mL Keluli tahan karat Tangan Pam Susu Frother Pitcher

AKIRO 400mL Keluli Tahan Karat Tangan Pam Susu Frother Pitcher adalah bulu susu terbaik untuk kegunaan rumah

Diperbuat daripada Keluli Tahan Karat dan dengan kapasiti 400mL yang menarik, Tangan Pam Susu Frother Pitcher dari AKIRO ini mudah digunakan, dan sesuai untuk mereka yang sama ada membuat banyak kopi atau mahu banyak susu untuk pergi dengan cawan mereka. Selain itu, reka bentuk khasnya membolehkan ia mencipta buih susu yang kaya dan padat pada tekstur yang sempurna hanya dalam masa 30 saat.

Tahan lama dan serba boleh, AKIRO 400mL Keluli Tahan Karat Tangan Pam Susu Frother Pitcher adalah pilihan yang hebat untuk kegunaan rumah atau pejabat, dan terima kasih kepada operasi tangan dan bahan berkualiti tinggi, anda boleh mengambilnya dengan anda di mana sahaja.

Dapatkan AKIRO 400mL Keluli Tahan karat Tangan Pam Susu Frother Pitcher sekarang di

Apakah Bulu Susu Terbaik untuk Kegunaan Rumah?

Apakah Bulu Susu Terbaik untuk digunakan di rumah apabila saya bebas dan mengidam selama 400 kali whips kopi Bagaimana untuk membuat Kopi Dalgona

Sama ada untuk rumah anda, pejabat anda, atau tempat perniagaan anda, mendapatkan bulu susu adalah cara yang murah tetapi berkesan untuk menambah getaran khusus itu kepada secawan kopi biasa yang sebaliknya. Dengan membolehkan peminat membuat buih susu yang kaya, berat, berkrim yang boleh membuat atau memecahkan latte atau cappuccino, bulu susu adalah penting untuk mana-mana peminat kopi repertoire mesin membuat kopi. Untuk apa jua tujuan, keperluan, atau bajet, kami berharap anda menemui produk yang ideal untuk anda di sini dalam senarai kami bulu susu terbaik di Malaysia.

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini