Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia 2022

Elektronik sentiasa berkembang dan berubah, sentiasa mengeluarkan versi yang lebih baik daripada yang sebelumnya. Ia membantu kita mencapai tugas harian dengan usaha yang kurang, dan dibuat untuk memberi kita keselesaan maksimum. Dari segi elektronik berkualiti, LG adalah salah satu nama isi rumah yang dikenali di seluruh dunia, tetapi bagaimana ia berlaku dan apakah sebabnya?

Baca: Harga iPhone di Malaysia

Bagaimanakah LG bermula?

LG Corporation diasaskan oleh Koo In-hwoi pada tahun 1947. Ia mula-mula bermula sebagai Lucky (sekarang LG Chem) menjadi syarikat Korea Selatan terawal yang memasuki industri plastik pada tahun 1952. Dengan pengembangan perniagaan plastik, Goldstar Co. Ltd. (sekarang LG Electronics Inc) ditubuhkan pada tahun 1958. Menjelang tahun 1983, kedua-dua syarikat bergabung menjadi Lucky Goldstar. Lucky Goldstar mungkin tidak begitu berjaya tetapi ia membuka jalan untuk jenama LG yang kita ketahui sekarang.

Untuk syarikat menguasai bidang elektronik mewah, mereka terpaksa memadamkan Lucky Goldstar dan mereka bentuk produk yang sangat baik dari segi kualiti, keinginan, dan kebolehpercayaan di bawah LG. Mereka telah menghabiskan beberapa dekad untuk membina semula jenama itu sebagai jenama pasaran pertengahan yang berkualiti, dan memperkenalkan barisan LG Signature untuk produk mewah terbaik.

LG kini merupakan jenama elektronik terkenal di seluruh dunia dengan pelbagai produk yang ditawarkan. Mereka mengeluarkan produk isi rumah seperti peti sejuk, televisyen, mesin basuh, penghawa dingin, dan banyak lagi. Dengan sejarah selama beberapa dekad, LG terus menginovasi produk mereka dan memastikan untuk memberi anda kualiti semasa dan tertinggi yang terdapat di pasaran.

Baca: Peti sejuk di Malaysia bernilai untuk dibeli

Mengapa Anda Perlu Membeli Produk LG?

Jenama ini memenuhi pelbagai elektronik yang anda perlukan untuk rumah anda. Anda boleh menyemak laman web rasmi mereka untuk melihat model mereka yang diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi dan reka bentuk yang bergaya dengan ciri-ciri inovatif. Tetapi perkhidmatan mereka tidak berhenti apabila anda membeli produk mereka.

LG menduduki tempat pertama oleh J.D Power, firma penyelidikan pasaran paling berprestij di AS, sebagai jenama isi rumah yang paling memuaskan selama dua tahun berturut-turut pada tahun 2019 dan 2020. LG menawarkan anda kedua-dua produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan berkualiti tinggi supaya anda boleh mempercayai bahawa anda mendapat yang terbaik daripada pembelian anda.

Lihat juga  Best Hair Straightener Malaysia 2022

Sekiranya anda mencari peralatan baru untuk ditambahkan ke rumah anda, mungkin untuk sedikit pengubahsuaian, atau untuk flat baru yang anda dapat dan masih tidak pasti elektronik mana yang harus anda dapatkan, kami melakukan kerja dan mengumpulkan produk LG terbaik yang harus anda beli!

10 Produk LG Teratas untuk Dibeli di Malaysia

Produk LG Terbaik untuk Dibeli di MalaysiaHarga Terbaik (RM)
LG C1 77" 4K TV OLED Pintar dengan AI ThinQ®RM20,999
Mesin basuh Beban Atas 8kg dengan Penyongsang PintarRM999
LG 27" 27GP850 UltraGear QHD Nano IPS HDR MonitorRM2,016
Mesin basuh Beban Hadapan 8kg dengan 6 gerakan Pemacu LangsungRM2,049
Tankless LG PuriCare" Penulen Air dengan Penapisan 3 PeringkatRM2,870
LG TONE Percuma HBS-FN6 dengan Teknologi Meridian & Teknologi Sanitizing UVnanoRM199
TV UHD Pintar LG 50" UP7750 4K dengan AI ThinQ®RM2,699
Bar Bunyi LG 300W 2.1-Channel dengan Subwoofer Tanpa Wayar SN4RM799
Nett 209L Peti Sejuk Teratas dengan Pelbagai Aliran Udara & Pemampat Penyongsang PintarRM1,229
1.5HP Dwi Penyongsang Deluxe Penghawa dinginRM2,052
Manakah produk LG terbaik untuk dibeli di Malaysia?

1. LG C1 77" TV OLED Pintar 4K dengan AI ThinQ®

LG C1 77" 4K Smart Self-Lit OLED TV dengan AI ThinQ® adalah Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia, produk lg terlaris, Apa yang LG paling terkenal?, Apa yang LG Electronics terkenal?, Model LG mana yang terbaik di Malaysia?, senarai produk elektronik lg di Malaysia, Apakah produk terlaris LG di Malaysia?,  Adakah LG lebih baik daripada Samsung?, TV LG Terbaik untuk dibeli di Malaysia 2022, lg elektronik Malaysia, lg Malaysia, lg Malaysia, lg tv Malaysia senarai harga, lg Malaysia promosi, lg Malaysia jaminan,

LG menawarkan pelbagai televisyen tetapi salah satu ciri yang mereka banggakan ialah TV OLED mereka yang terang.

Apa itu TV OLED?

Diod pemancar cahaya organik atau OLED adalah ciptaan revolusioner dalam memberikan kualiti imej terbaik di televisyen anda. LED dan TV LED Mini kedua-duanya menggunakan lampu latar dengan pelbagai lapisan yang mempengaruhi ketebalan skrin dan kualiti gambar kerana ia menghasilkan kesan halo pada latar belakang hitam. Piksel yang menyala sendiri memberi anda ketepatan dan kejelasan mutlak, meningkatkan pengalaman menonton anda.

Model TV OLED ini mempunyai Dolby Vision IQ untuk menyesuaikan tetapan gambar bergantung pada genre kandungan dan suasana. Ia juga mempunyai Dolby Atmos untuk menghasilkan bunyi sekeliling pelbagai dimensi. Program AI ThinQ membantu anda mengawal TV anda dengan cara yang paling mudah, walaupun pembantu suara. Dengan OLED dan HDR 10 Pro yang terang, anda boleh menikmati imej seperti yang sepatutnya dilihat, mungkin untuk menonton sukan, bermain permainan, atau menstrim siri kegemaran anda.

Dapatkannya sekarang untuk

Baca: TV pintar yang wow

2. Mesin Basuh Beban Atas 8kg dengan Penyongsang Pintar

Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia, Mesin Basuh Beban Atas 8kg dengan Smart Inverter adalah produk lg terlaris, Apa yang LG paling terkenal?, Apakah LG Electronics yang terkenal?, Model LG mana yang terbaik di Malaysia?, senarai produk elektronik lg di Malaysia, Apakah produk terlaris LG di Malaysia?, Adakah LG lebih baik daripada Samsung?, Adakah LG lebih baik daripada Samsung?,  TV LG terbaik untuk dibeli di Malaysia 2022, lg elektronik Malaysia, lg Malaysia, lg tv Malaysia senarai harga, lg tv Malaysia senarai harga, lg Malaysia promosi, lg Malaysia waranti,

Mencari mesin basuh beban atas baru yang menjimatkan tenaga dan dapat membersihkan pakaian anda dengan berkesan? Kami sangat mengesyorkan model ini!

Mesin basuh Beban Atas LG ini mempunyai penyongsang pintar dan penjimatan kuasa siap sedia yang menawarkan anda untuk menjimatkan sehingga 36% daripada penggunaan tenaga mesin basuh biasa anda. Perlindungan Motor BMCnya memegang motor dengan ketat, meminimumkan tahap getaran dan bunyi bising. Satu lagi ciri penting ialah gerakan pintarnya dengan tiga gerakan yang berbeza untuk mencuci yang dioptimumkan untuk setiap jenis fabrik. Anda juga boleh yakin bahawa detergen bercampur dengan baik dengan air kerana air terjun sisi mereka, dan aliran air yang kuat boleh mengeluarkan kotoran yang paling sukar dengan TurboDrum.

Lihat juga  Quilt Terbaik di Malaysia 2022

Dapatkannya sekarang untuk sahaja

Baca: Mesin Basuh yang wow

3. LG 27" 27GP850 UltraGear QHD Nano IPS HDR Monitor

LG 27" 27GP850 UltraGear QHD Nano IPS HDR Monitor adalah Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia, produk lg terlaris, Apa yang LG paling terkenal?, Apa yang LG Electronics terkenal?, Model LG mana yang terbaik di Malaysia?, senarai produk elektronik lg di Malaysia, Apakah produk terlaris LG di Malaysia?, Adakah LG lebih baik daripada Samsung?, Adakah LG lebih baik daripada Samsung?,  TV LG terbaik untuk dibeli di Malaysia 2022, lg elektronik Malaysia, lg Malaysia, lg tv Malaysia senarai harga, lg tv Malaysia senarai harga, lg Malaysia promosi, lg Malaysia waranti,

Ingin menaik taraf atau melengkapkan persediaan PC permainan anda? Kami menemui monitor permainan yang sempurna untuk anda!

LG UltraGear Gaming Monitor dibina tepat untuk pemain dengan spesifikasi terkini, perkakasan, ergonomik, pengalaman deria dan reka bentuk yang anggun. Paparan Nano IPS mencapai kelajuan tahap 1ms GTG TN dan kadar segar semula berkelajuan tinggi, menampilkan warna yang realistik, kontras yang dipertingkatkan, dan imej terperinci. Ia adalah monitor serasi NVIDIA dan G-SYNC yang diuji, meminimumkan gagap dan mengurangkan koyak skrin untuk pengalaman permainan yang lebih pantas dan lancar. Reka bentuknya yang bergaya dan ergonomik membolehkan anda bermain dengan selesa kerana anda boleh memilih untuk memiringkan, menurunkan, menaikkan atau memutar monitor anda.

Ambil milik anda untuk

4. Mesin basuh Beban Depan 8kg dengan 6 gerakan Pemacu Langsung

Mesin basuh Beban Hadapan 8kg dengan 6 gerakan Direct Drive adalah produk LG terlaris, Monitor LG Terbaik 2022 ,Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia, Mesin basuh Beban Hadapan 8kg dengan 6 gerakan Pemacu Langsung adalah produk LG terlaris, Apa yang LG paling terkenal?, Apakah LG Electronics yang terkenal?, Model LG mana yang terbaik di Malaysia?, Model LG mana yang terbaik di Malaysia?,  senarai produk elektronik lg di Malaysia, Apakah produk terlaris LG di Malaysia?, Adakah LG lebih baik daripada Samsung?, TV LG terbaik untuk dibeli di Malaysia 2022, lg elektronik Malaysia, lg Malaysia, lg Malaysia, lg tv Malaysia senarai harga, lg Malaysia promosi, lg Malaysia waranti,

Jika anda lebih suka pencuci beban hadapan dengan basuh optimum untuk pakaian anda, model ini sesuai untuk anda!

Mesin Basuh Beban Depan LG ini mempunyai Teknologi Pemacu Langsung Penyongsang yang mengurangkan penggunaan tenaga mesin basuh anda dan meningkatkan prestasi mencuci dengan bunyi dan getaran yang minimum. 6 Motion DD menawarkan kombinasi gerakan yang berbeza bergantung pada jenis kain untuk membersihkan pakaian anda dengan kerosakan yang kurang. Satu lagi ciri inovatif yang ditawarkannya ialah membolehkan anda menyediakan suhu air dan sepuluh program basuhnya, memberikan anda banyak pilihan yang sesuai untuk beban dobi anda yang berbeza.

Ambil sekarang untuk

5. Penulen Air LG PuriCare Tanpa Tangki dengan Penapisan 3 Peringkat

Tankless LG PuriCare" Penulen Air dengan Penapisan 3-Peringkat adalah lg puricare water purifier review, Penulen air LG mana yang terbaik?,Adakah penulen air LG bernilai membeli?,Mengapa penulen air LG mahal?,Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia, produk lg terlaris, Apa yang LG paling terkenal?, Apa yang LG Electronics terkenal?,  Model LG mana yang terbaik di Malaysia?, lg senarai produk elektronik di Malaysia, Apakah produk terlaris LG di Malaysia?, Adakah LG lebih baik daripada Samsung?, TV LG terbaik untuk dibeli di Malaysia 2022, lg elektronik Malaysia, lg Malaysia, lg tv Malaysia senarai harga, lg Malaysia promosi, lg Malaysia jaminan, lg Malaysia waranti,

Menjaga diri anda terhidrat adalah keutamaan tetapi anda juga perlu memastikan anda minum air bersih jadi jika anda mencari penulen air di rumah, lihat model ini!

LG PuriCare Water Purifier menghilangkan logam berat dan bakteria dengan pembersihan tanpa tangki supaya anda boleh dengan serta-merta dan mudah minum air yang disucikan. Selain daripada air yang bersih dan boleh diminum, anda juga boleh mengeluarkan minuman anda sejuk, panas, atau ambien. Reka bentuk langsing yang inovatif dan 17cm membolehkan anda memutar paip 180° supaya anda boleh membuat keputusan namun anda mahu meletakkan penulen. Ia juga mempunyai kawalan air panas, kawalan kelantangan, dan amaran perubahan penapis.

Dapatkannya sekarang untuk

Baca: Pilihan kami pada penapis air

6. LG TONE Percuma HBS-FN6 dengan Teknologi Meridian & Teknologi Sanitizing UVnano

LG TONE Free HBS-FN6 dengan Meridian Technology & UVnano Sanitizing Technology adalah Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia, Bagaimana saya meningkatkan kelantangan pada LG TONE saya SECARA PERCUMA?,Adakah earbud LG bagus?,Adakah LG Tone mempunyai pengecasan tanpa wayar?,Adakah LG membuat earbud tanpa wayar sebenar?, produk lg terlaris, Apa yang paling terkenal di LG?,  Apakah LG Electronics yang terkenal?, Model LG mana yang terbaik di Malaysia?, lg senarai produk elektronik di Malaysia, Apakah produk terlaris LG di Malaysia?, Adakah LG lebih baik daripada Samsung?, TV LG terbaik untuk dibeli di Malaysia 2022, lg elektronik Malaysia, lg Malaysia, lg Malaysia, lg tv Malaysia senarai harga, lg malaysia promosi, lg Malaysia waranti,

Mencari earbud tanpa wayar yang dapat membersihkan 99.9% bakteria semasa mengecas? Bagi sesetengah orang, ia mungkin terdengar ajaib tetapi ia benar-benar satu lagi produk LG inovatif yang boleh anda dapatkan!

Earbud Tanpa Wayar Percuma LG TONE menyediakan audio yang jelas dan resolusi tinggi di mana anda boleh direndam sepenuhnya dalam apa sahaja bunyi yang anda dengar. Model ini direka dengan penutup telinga yang dekat untuk menyekat bunyi sekeliling sambil masih mempunyai mod bunyi ambien yang membolehkan anda mendengar persekitaran dalam akhbar. Oleh kerana anda menggunakan earbud anda setiap hari, ada kemungkinan untuk menjadi tuan rumah bakteria yang anda tidak mahu bawa. Untuk ini, mereka juga telah menggabungkan teknologi UVnano dalam buaian pengecasan yang membunuh bakteria semasa mengecas.

Lihat juga  Jalur Lebar Tanpa Wayar Terbaik di Malaysia 2022

Ambil milik anda untuk sahaja

Baca: Pilihan kami pada Earbuds

7. LG 50" UP7750 4K SMART UHD TV dengan AI ThinQ®

LG 50" UP7750 4K Smart UHD TV dengan AI ThinQ® adalah Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia, produk lg terlaris, yang mana LG Smart TV terbaik?,Yang terbaik TV Pintar Samsung atau LG?,Berapa baik LG Smart TV?,Apa LG yang paling terkenal?, Apakah LG Electronics yang terkenal?, Model LG mana yang terbaik di Malaysia?,  senarai produk elektronik lg di Malaysia, Apakah produk terlaris LG di Malaysia?, Adakah LG lebih baik daripada Samsung?, TV LG terbaik untuk dibeli di Malaysia 2022, lg elektronik Malaysia, lg Malaysia, lg Malaysia, lg tv Malaysia senarai harga, lg Malaysia promosi, lg Malaysia waranti,

Sekiranya anda memerlukan televisyen baru dengan visual seperti kehidupan dan warna yang bersemangat dengan ketepatan empat kali piksel daripada HD penuh, maka kami akan mengesyorkan model baru ini untuk anda!

LG UP7750 UHD TV mempunyai Mod FilmMaker dan HDR yang membawa anda pengalaman tontonan yang lebih menawan. Anda boleh berhubung dengan platform penstriman kegemaran anda, dan menikmati bermain dengan grafik HDR yang diperhalusi dan lag input rendah yang sesuai untuk permainan yang lebih pantas dan mengasyikkan. Ia juga Bluetooth Surround Ready supaya anda boleh mengalami sukan kegemaran anda seolah-olah anda berada di arena. Akhir sekali, ciri ThinQnya membolehkan anda menguruskan TV anda dengan suara anda memberikan kemudahan dan kawalan.

Dapatkannya sekarang untuk

8. LG 300W 2.1-Channel Sound Bar dengan Subwoofer Tanpa Wayar SN4

Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia, LG 300W 2.1-Channel Sound Bar dengan Subwoofer Tanpa Wayar SN4 adalah produk lg terlaris, Apa yang LG paling terkenal?, Bar bunyi apa yang terbaik dengan LG TV?,Apakah LG Soundbar yang paling berkuasa?,Apakah bar bunyi yang lebih baik LG atau Samsung?,Jenama bar bunyi mana yang terbaik?, Apakah LG Electronics yang terkenal?, Model LG mana yang terbaik di Malaysia?, lg senarai produk elektronik di Malaysia, Apakah produk terlaris LG di Malaysia?, Adakah LG lebih baik daripada Samsung?, TV LG terbaik untuk dibeli di Malaysia 2022, lg elektronik Malaysia, lg Malaysia, lg Malaysia, lg tv Malaysia senarai harga, lg malaysia promosi, lg Malaysia waranti,

Ingin menaik taraf persediaan audio rumah anda? Mendapatkan Bar Bunyi LG300W akan menjadi yang terbaik untuk anda!

Model ini membolehkan anda berhubung dengan lebih mudah dengan penstriman Bluetoothnya. Anda boleh meletupkan album kegemaran anda dari telefon pintar anda dalam kualiti audio yang luar biasa. Bar Bunyi LG 300W sangat sesuai untuk menyambung ke televisyen anda untuk pengalaman sinematik keseluruhan dengan Subwoofer Tanpa Wayarnya mengepam 200 watt untuk terdengar lebih rangup dan jelas.

Dapatkannya sekarang untuk

9. Nett 209L Peti Sejuk Teratas dengan Aliran Udara Pelbagai & Pemampat Penyongsang Pintar

Nett 209L Top Freezer dengan Multi Air Flow & Smart Inverter Compressor adalah Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia, produk lg terlaris, Yang mana peti sejuk LG terbaik?,Adakah LG jenama yang baik untuk peti sejuk?,Apa masalah terbesar dengan peti sejuk LG?,Apa jenama peti sejuk yang paling boleh dipercayai 2022?,Apa LG paling terkenal?,  Apakah LG Electronics yang terkenal?, Model LG mana yang terbaik di Malaysia?, lg senarai produk elektronik di Malaysia, Apakah produk terlaris LG di Malaysia?, Adakah LG lebih baik daripada Samsung?, TV LG terbaik untuk dibeli di Malaysia 2022, lg elektronik Malaysia, lg Malaysia, lg Malaysia, lg tv Malaysia senarai harga, lg malaysia promosi, lg Malaysia waranti,

Mencari peti sejuk baru yang mesra tenaga, mempunyai mekanik yang cepat dan juga penyejukan, dan berdiri bergaya di dapur anda? Kami sangat mencadangkan model LG ini untuk anda!

LG 209L Nett adalah peti sejuk pintu atas dengan pemampat penyongsang pintar yang meningkatkan kecekapan tenaga. Fungsi Multi Air Flow membekalkan udara penyejukan ke setiap sudut peti sejuk secara merata dengan pelbagai lubang udara penyejukan. Model ini juga mempunyai ciri kawalan kelembapan untuk buah-buahan dan sayur-sayuran anda untuk kekal rangup.

Dapatkannya sekarang untuk

10. 1.5HP Penghawa dingin Deluxe Penyongsang Dua

1.5HP Dual Inverter Deluxe Air Conditioner adalah Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia, produk lg terlaris, Apa yang LG paling terkenal?, Model LG AC mana yang terbaik?,Adakah LG jenama yang baik untuk aircon?,Jenama aircon mana yang terbaik?,Apakah LG Electronics yang terkenal?, Model LG mana yang terbaik di Malaysia?,  senarai produk elektronik lg di Malaysia, Apakah produk terlaris LG di Malaysia?, Adakah LG lebih baik daripada Samsung?, TV LG terbaik untuk dibeli di Malaysia 2022, lg elektronik Malaysia, lg Malaysia, lg Malaysia, lg tv Malaysia senarai harga, lg Malaysia promosi, lg Malaysia waranti,

Bosan dengan penghawa dingin lama yang mengambil masa terlalu lama untuk menyejukkan bilik dan menaikkan bil elektrik bulanan anda? Lihat ini LG Dual Inverter Inverter Deluxe AC!

Pemampat Dual Inverter membolehkan anda menjimatkan sehingga 70% penggunaan elektrik anda dengan proses penyejukan 40% lebih pantas dan bunyi yang lebih rendah dihasilkan. Ia direkayasa dengan penapis alahan untuk kesihatan anda, fungsi bersih dalaman automatik, dan dikuasakan dengan penyejuk R32 yang merupakan gas mesra alam. Mereka menawarkan jaminan sepuluh tahun untuk pemampat penyongsang dua supaya anda dapat menikmati pembelian ini untuk jangka masa yang panjang.

Ambil sekarang untuk

Baca: Pilihan kami pada Penghawa Dingin Penyongsang

Manakah Produk LG Terbaik untuk Dibeli di Malaysia?

Oleh kerana mereka menawarkan peralatan yang berbeza, penting untuk anda mengutamakan apa yang anda perlukan. Dan melabur dalam jenama yang baik dengan ciri-ciri inovatif supaya anda boleh yakin bahawa pembelian anda juga berdiri sebagai pelaburan jangka panjang.

Jadilah praktikal dan bijak, lebih baik membeli elektronik berkualiti tinggi yang akan anda gunakan selama bertahun-tahun daripada membeli yang berkualiti rendah yang perlu diperbaiki atau diganti setiap bulan lain. Masih tidak pasti produk mana yang hendak dibeli di kedai LG? Biarkan artikel ini membantu anda membuat keputusan!

Baca juga:

Jenama pengering rambut terbaik di Malaysia

Jenama ketuhar terbina dalam terbaik di Malaysia

Bryan

Sentiasa keluar & mencari tawaran dan promosi dalam talian di Malaysia. Sentiasa suka merenung ke angkasa dan membiarkan minda tertanya-tanya.

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini

Harga Terbaik Malaysia