Papan kekunci permainan terbaik Malaysia, Papan Kekunci Terbaik untuk Permainan, Best Mekanikal Papan Kekunci di Singapura untuk Gamers, Apakah papan kekunci terbaik untuk permainan 2021 2022 2023?, Apakah papan kekunci yang digunakan pemain pro?, jenis papan kekunci yang terbaik untuk permainan?, papan kekunci permainan mana yang paling cepat?, papan kekunci permainan terbaik 2021 mencari yang tepat untuk anda, Adakah papan kekunci permainan mana yang paling cepat?, papan kekunci permainan terbaik 2021 mencari yang tepat untuk anda, Adakah papan kekunci permainan yang paling cepat?, papan kekunci permainan terbaik 2021 mencari yang tepat untuk anda, Adakah papan kekunci permainan yang paling cepat?, papan kekunci permainan terbaik 2021 mencari yang tepat untuk anda, Adakah papan kekunci permainan yang paling cepat?, papan kekunci permainan terbaik 2021 mencari yang tepat untuk anda, Adakah papan kekunci permainan yang paling cepat?, papan kekunci permainan terbaik 2021 mencari yang tepat untuk anda, Adakah papan kekunci permainan yang paling cepat?, papan kekunci permainan terbaik 2021 mencari yang tepat untuk anda, Adakah papan kekunci permainan yang paling cepat?, papan kekunci permainan terbaik 2021 mencari

Papan Kekunci Terbaik untuk Permainan di Malaysia 2021

Industri permainan hari ini pastinya mewujudkan impak besar bukan sahaja kepada rakyat Malaysia tetapi di seluruh dunia. Papan kekunci terus dicipta semula untuk menjadi lebih anggun, lebih tangkas, dan lebih baik untuk permainan komputer bermain. Tidakkah anda bersetuju? Sama ada anda seorang gamer baru atau pro, ketepatan dan tindak balas berani membuat perbezaan yang besar dan anda pasti memerlukan satu set peralatan yang boleh dipercayai termasuk papan kekunci permainan.

Sudah tentu, kemahiran permainan yang baik mesti mempunyai gear yang sepadan dengan kualiti. Ia tidak mencukupi bahawa anda boleh bermain seperti tuhan semasa lawatan. Ingat bahawa anda mesti sentiasa mempersiapkan diri semasa perang. Bagi pemain, mendapatkan papan kekunci yang boleh dipercayai adalah salah satu pertahanan terbaik yang pernah ada. Dengan cara ini, anda mempunyai tangan atas untuk pergi untuk menang. Dan jika anda dikoyakkan di mana papan kekunci untuk membeli, maka kami berada di sini untuk membantu! Berikut adalah beberapa papan kekunci permainan dengan kilat tambahan dan ciri-ciri di Malaysia untuk meningkatkan kepakaran permainan anda.

8 Papan Kekunci Terbaik untuk PermainanTawaran Terbaik (RM)

Razer Hitam Balu Permainan Papan Kekunci

RM369.00

Philips SPK8614 USB Berwayar Mekanikal Permainan Papan Kekunci

RM119.00

HP K300 Berwayar Permainan Papan Kekunci

RM45.00

Fantech MK884 OPTILUXS

RM199.90

Razer Cynosa V2 Chroma Membrane Papan Kekunci Permainan

RM178.10

HiperX Aloi Teras RGB Permainan papan kekunci

RM165.00

MSI VIGOR GK30 Papan Kekunci Permainan

RM155.00

Armaggeddon AK666x Kalashnikov Permainan Papan Kekunci

RM66.00

Apakah papan kekunci permainan terbaik di Malaysia?

Top 8 Papan Kekunci Permainan di Malaysia


Razer Black Balu Permainan Papan Kekunci dengan Suis Mekanikal Hijau Razer

Razer Black Widow Gaming Keyboard dengan Suis Mekanikal Hijau Razer adalah Papan kekunci permainan modular terbaik, papan kekunci mekanikal, perisian papan kekunci mekanikal modular yang gemilang, papan kekunci mekanikal panas, makna papan kekunci mekanikal modular, gmmk pro papan kekunci

Jadilah badass permainan semasa anda berpasukan dengan Papan Kekunci Permainan Balu Hitam Razer. Ia adalah konsol yang mempunyai reputasi ikonik di kalangan pemain profesional atau segar di Malaysia. Dibuat dengan bahan teratas kelas, papan kekunci ini membuka kunci prestasi permainan peringkat tinggi dengan ciri Razer Hyper-shift dan kawalan lanjutan juga. Anda boleh menggunakannya lebih cepat daripada mencapai kekunci jauh semasa bermain.

Selain itu, menggunakan konsol ini membolehkan pengguna menyimpan sehingga 5 Konfigurasi Profil melalui memori dalam pesawatnya. Di mana sahaja anda pergi, anda boleh melaraskan tetapan berdasarkan keinginan anda. Akhirnya, ia mempunyai Razer Chroma yang boleh berubah menjadi pelbagai kesan bergantung kepada permainan. Ia juga beralih kepada suis mekanikal hijau yang kelihatan sangat sejuk! Sekarang, ia mungkin sedikit mahal, tetapi ia adalah pelaburan yang layak jika anda ingin mengejar permainan.

Ambil Balu Hitam anda sendiri dari Razer hari ini untuk meningkatkan kemahiran bermain anda. Bermain dengan yakin! Ia adalah salah satu tawaran terbaik yang boleh anda perikan.

Ciri-ciri Utama:

 • Waranti Pengilang Tempatan 2 Tahun
 • Produk Cukur Asli
 • Termasuk Kuat 80 Juta Jangka Hayat Ketukan Kekunci
 • Pepejal dan Sentuhan untuk Digunakan
 • Kekunci Boleh Diprodeksi Sepenuhnya dan mempunyai Kapasiti Ultra-pengundian 1000 Hz
 • Power-dipacu dengan Razer Chroma RGB
 • Ingatan Hibrid Dalam Talian dan Storan Awan
 • Kawalan Dalam Permainan yang lebih baik dengan Sistem Pencetus Langsung
 • Tahan habuk dan cecair
 • Sedikit Mahal lagi Diluluskan oleh Komuniti Permainan Malaysia

Dapatkan ini di sini di

Philips SPK8614 USB Berwayar Mekanikal Permainan Papan Kekunci dengan Rainbow Backlit

Philips SPK8614 USB Berwayar Mekanikal Permainan Papan Kekunci dengan Rainbow Backlit adalah papan kekunci mekanikal yang terang dan paling berpatutan, Berapa banyak yang perlu saya belanjakan pada papan kekunci permainan?, papan kekunci permainan terbaik untuk tahun ini

Jika anda seorang pemain gemar, Papan Kekunci Permainan Mekanikal Philips SPK8614 adalah pilihan yang sempurna. Diperbuat daripada jenama global, ini adalah gear mekanikal dengan fungsi yang menakjubkan dan reka bentuk yang cemerlang. Ia adalah salah satu penambahan terbaru dalam Siri G600 yang merangkumi kunci berkualiti untuk persembahan dan pad rehat pergelangan tangan magnet. Mudah untuk ditubuhkan, konsol berwayar USB ini juga serasi dengan OS yang berbeza.

Selain itu, Papan Kekunci Philips SPK8614 mempunyai kawalan dwi-mod kepada Lampu RGB sekali berkuat kuasa. Ia ringan dan dilengkapi dengan tangan untuk mengelakkan tergelincir. Melalui senarai panjang faedah, ia merupakan kesepakatan yang terkenal dalam komuniti Perjudian Malaysia. Konsol yang cukup menakjubkan, bukan?

Ciri-ciri Utama:

 • 1 Tahun Waranti Penuh
 • Produk Philips asli
 • Reka bentuk dan Berat Ergonomik 820g
 • Panel Hadapan Hitam dengan Suis Biru, Suis Merah, dan Suis Coklat
 • OS / Keperluan Sistem Microsoft Windows 2000, ME, Linux, IOS, dan Banyak lagi
 • Termasuk Sambungan Berwayar USB 2.0
 • Gear dengan Lampu Latar LED Pelbagai Warna
 • Harga yang berpatutan dan Tinggi dalam Penilaian Pelanggan
 • Jenis Peralihan Kekunci N
 • Konsol Permainan Mekanikal Bersaiz Tinggi

Dapatkan ini di

HP K300 Berwayar Permainan Papan Kekunci dengan Lampu Belakang LED

HP K300 / K500F USB Wired Gaming Keyboard dengan LED Backlight adalah papan kekunci permainan berwayar terbaik, papan kekunci permainan terbaik Malaysia, Di mana saya boleh membeli papan kekunci permainan di Malaysia?, Jenama mana yang terbaik untuk papan kekunci permainan?, Apakah papan kekunci permainan terbaik untuk fortnite 2021?

Tingkatkan permainan anda bersama-sama dengan Papan Kekunci Permainan Berwayar K300 dari HP. Ia adalah papan kekunci yang anda boleh mendapatkan pada harga yang menjimatkan lagi mempunyai satu set ciri-ciri kaya dan berguna. Diperbuat daripada bahan tahan lama dan kelebihan terbaik, ia mempamerkan sokongan yang boleh dipujuk dalam amalan. HP K300 juga memegang butang responsif dengan rasa yang selesa dan kekunci suntikan berganda. Ia adalah papan kekunci permainan yang anggun sepadan dengan tanah pertempuran digital! Jadi, lebih baik tergesa-gesa dan tambahkan perjanjian ini ke senarai beli-belah anda sekarang.

Ciri-ciri Utama:

 • Produk HP asli
 • Reka bentuk Ergonomik dan mempunyai 104 Butang Konsol
 • Sarung Hitam dan Minimalis dalam Gaya
 • Sistem Yang Disokong: MAC OS dan Windows 98SE/ME/2000/XP/VISTA/7/10
 • USB Berwayar Jenis Sambungan Papan Kekunci
 • Dengan Peningkatan Lampu Latar LED dan 6 Butang Multi-Media
 • Kos Mesra Bajet dan Terpuji oleh Orang Ramai
 • Program Kalis Air Lima Kali ganda
 • Pro Game-Sensor dengan Rasa Cap Kekunci Frosted
 • Jaminan Kualiti

Dapatkan ini di sini di

Fantech MK884 OPTILUXS

Fantech MK884 OPTILUXS Disesuaikan Saiz Penuh Programmable Macro RGB Light Speed Optical Orange Switch Gaming adalah papan kekunci untuk kebanyakan pro permainan, Apakah papan kekunci pro permainan yang paling menggunakan?, Adat mekanikal papan kekunci Malaysia

Jika anda mahukan papan kekunci permainan pantas secepat 30%, MK884 OPTILUXS by Fantech adalah pertaruhan terbaik anda. Selain ia menjadi konsol tahan lama untuk digunakan, ia mempunyai fungsi penukaran optik terkini. Dihasilkan dalam aluminium kukuh, ia adalah air dan habuk-bukti. Jadi, anda boleh mengganggu kurang kerana ia bertahan lama. Ia mempunyai 104 kunci yang juga mudah yang termasuk keselesaan makro yang boleh diproduksi. Akhir sekali, Fantech MK884 OPTILUXS melibatkan reka bentuk kabel USB untuk tetapan mudah. Pastikan untuk mempertimbangkan untuk membeli gear yang menggerunkan ini hari ini. Gembira bermain!

Ciri-ciri Utama:

 • 1 Tahun Waranti
 • Papan kekunci Permainan Fantech Asli
 • Termasuk 104 Kekunci Saiz Penuh dengan Fungsi Anti-Hantu
 • Dengan Sokongan Makro Boleh Atur Cara
 • Mengakibatkan 20 Kesan Pencahayaan Mod Spektrum Apabila Digunakan
 • Perlindungan kepada Air dan Habuk
 • Diperbuat daripada Perlindungan Aluminium
 • Dengan Teknologi Suis Optik Terkini
 • Kualiti USB Perjudian Gred Jenis Kabel
 • Munasabah pada Kos dan Terkenal Di Kalangan Pemain

Dapatkan ini di sini di

Razer Cynosa V2 Chroma Membrane Papan Kekunci Permainan

Razer Cynosa V2 Chroma Membrane Gaming Keyboard adalah papan kekunci permainan terbaik untuk peminat membran, Adakah membran baik untuk permainan?, Adakah papan kekunci membran baik?, Apa yang lebih baik untuk permainan mekanikal atau membran? membran papan kekunci lebih ringan, secara amnya lebih mudah alih, lebih murah, dan lebih senyap daripada rakan-rakan mekanikal mereka

Menangi jalan anda ke atas pertemuan seperti Fortnite atau Apex Legends melalui upkeep menarik seperti Cynosa V2 Chroma Membrane Keyboard. Ia adalah banyak dari Razer yang terdiri daripada banyak kelebihan. Dari mempunyai Kuasa Chroma RGB untuk Fungsi Utama Permainan Backlit Berbeza, Cynosa V2 mendapat semuanya! Mengagumkan, setuju? Nah, ada lagi!

Papan kekunci permainan ini juga kebal terhadap tumpahan kecil, menjadikannya berpanjangan dan tinggi dalam prestasi. Anda boleh menetapkan ini dengan mudah melalui trek penghalaan kabel yang mudah. Dan akhir sekali, ia memiliki lebih banyak integrasi permainan daripada yang lain. Jangan lepaskan peluang ini dan dapatkan Razer Cynosa V2 hari ini.

Ciri-ciri Utama:

 • Waranti Pengilang Tempatan 2 Tahun
 • Satu lagi Produk Cukur Asli
 • Termasuk Kekunci Boleh Diprodes dan Faktor Rasa Kekunci Lembut
 • Tiada Ingatan Dalam Pesawat dan Kekunci Media Ambil/s
 • Dengan Kekunci Permainan Backlit Individu
 • Kawalan Teras Razer Chroma RGB
 • Jenis Konsol Sambungan Berwayar Dilampirkan
 • Papan Kekunci Peralihan Kekunci N
 • Tahan lama dan mempunyai Rintangan Tumpahan
 • Nilai dan Kepuasan Yang Munasabah Dijamin

Dapatkan ini di sini di

HyperX Aloi Teras RGB Gaming keyboard (HX-KB5ME2-AS)

HyperX Aloi Teras RGB Gaming Keyboard (HX-KB5ME2-AS) adalah Papan kekunci mekanikal tersuai Malaysia,

Pukul lawan anda dalam gaya dengan menggunakan papan kekunci permainan yang diketengahkan dengan baik seperti HyperX Alloy Core RGB. Bunyi sejuk, setuju? Ia adalah konsol yang ideal yang meningkatkan prestasi mana-mana pemain. Dibuat dengan bekalan yang berpanpanggang, ini sangat stabil semasa bermain dan mempunyai reka bentuk yang bijak. Papan kekunci ini mempunyai butang sentuhan lembut dengan gred permainan yang baik dan peranan berguna yang lain. Mereka selesa untuk digunakan dan rendah bunyi bising juga. Anda juga boleh menyesuaikan zon konsol ini dalam 5 pilihan. Teras Aloi HyperX termasuk kunci papan kekunci yang boleh anda gunakan tanpa keseluruhan sistem pada siap sedia. Mempercepatkan dan mendapatkan Papan Kekunci Teras Aloi HyperX dengan cepat untuk pengalaman permainan yang luar biasa.

Ciri-ciri Utama:

 • Waranti 2 Tahun dari Kingston Malaysia
 • Produk Permainan HiperX asli
 • Termasuk Bar Cahaya Tandatangan dan Pencahayaan RGB Dinamik
 • Dengan Mod Kunci Papan Kekunci dan mempunyai Keserasian OS ke Windows 10/8.1/8/7
 • Rendah bunyi bising dan Fungsi Anti-Ghosting Kekunci
 • 5 Kawasan Laluan Penyesuaian Pelbagai Warna
 • Tahan lama dan Cepat untuk Diakses
 • Konsol dengan Kawalan Media Berdedikasi
 • Ciri Tahan Tumpahan dan Jenis Kabel Dilampirkan Konsol
 • Munasabah pada Kos dan Terkenal Di Kalangan Pemain

Dapatkan ini di sini di

MSI VIGOR GK30 Papan Kekunci Permainan

ASAL MSI VIGOR GK30 PERMAINAN PAPAN KEKUNCI RGB

Tiada papan kekunci yang lebih baik untuk acara menaip yang rangup daripada PAPAN Kekunci Permainan MSI VIGOR GK30, setuju? Ia adalah konsol dengan jangka hayat ketukan kekunci sebanyak 12 juta yang juga mempunyai lampu belakang yang kukuh RGB. Anda boleh menggunakannya pada kelajuan penuh dan keselesaan. Yakinlah bahawa kemahiran permainan anda akan lebih baik dengan konsol ini. Juga, ia sesuai dengan OS Windows 10. 8.1, 8, dan 7. Jadi, anda tidak perlu menekankan diri anda dengan papan kekunci menyesuaikan diri dengan PC anda kerana ia mempunyai banyak sistem yang sepadan. Nampak sejuk, bukan?

Boleh didapati pada harga yang berpatutan, papan kekunci ini juga bertaraf 5 bintang dalam penilaian pelanggan. Jangan ketinggalan gear permainan yang menakjubkan hari ini!

Ciri-ciri Utama:

 • 1 Tahun Jaminan daripada Pengeluar Tempatan
 • Perjanjian Sahih MSI
 • Termasuk Kawalan Penerjun Seperti Mekanikal
 • Dengan Kesan Pencahayaan RGB yang mengagumkan
 • Kestabilan yang tinggi dengan Pangkalan Permainan
 • Reka bentuk kalis air
 • Konsol Seting Terperinci Talaan Halus dengan Pusat Naga
 • Dengan Keserasian Windows 10/8.1/8/7
 • USB Jenis Papan Kekunci dengan Kabel 1.8m dan Penyambung Bersalut Emas
 • Terpuji dan Boleh Didapati dengan Perbelanjaan Yang Baik

Dapatkan ini di sini di

Armaggeddon AK666x Kalashnikov Permainan Papan Kekunci

Armaggeddon AK666x Kalashnikov Gaming Keyboard adalah papan kekunci permainan terbaik, Papan Kekunci Mekanikal 8 Terbaik di Malaysia untuk Gamers, Papan kekunci tersuai terbaik, papan kekunci permainan dengan kilat dan ciri tambahan

Melabur dalam papan kekunci permainan tidak perlu membakar lubang di dalam poket. Kadang-kadang, lebih baik pergi dengan konsol yang mempunyai harga yang rendah namun mengekalkan prestasi yang berkualiti. Mungkin sesuatu seperti Armaggeddon AK666x?

Berikut adalah papan kekunci permainan membran backlit dengan fungsi tumpahan bukti yang sesuai untuk pemain yang makan dan minum pada permainan. Di samping rupanya yang berprofil tinggi, ia mengandungi jangka hayat papan kekunci sehingga 10 Juta Ketukan Kekunci. Itu adalah beban raps, setuju? Nah, ada lagi!

Selain daripada ciri-ciri tersebut, Konsol Kalashnikov AK666x oleh Armaggeddon juga mempunyai reka bentuk berehat sawit yang membuat bermain walaupun comfier. Ia mempunyai satu set butang, termasuk wasd dan kekunci anak panah, untuk kelajuan dan ketepatan yang lebih baik. Akhirnya, sangat berguna untuk digunakan. Jadi, tidak ada masalah menggunakan papan kekunci permainan bersaiz penuh ini untuk pelbagai permainan.

Ciri-ciri Utama:

 • Waranti daripada Pengeluar Tempatan 2 Tahun Penuh
 • Perjanjian Sahih Armageddon
 • Termasuk 8 Kesan Lampu Latar dan Butang Tact Berkualiti
 • Dengan Fungsi Huruf Kekunci Lapisan Tersuai
 • Faktor Pencucuh Permainan Anti-Ghosting dan Reka Bentuk Rehat Pergelangan tangan Tambahan
 • Pendekatan Permainan untuk Menyahaktifkan Kekunci Tetingkap
 • Konsol Bukti Calar dan Pudar
 • Bekerja dengan PC OS Windows XP/Vista/78/10
 • Membran Jenis Kekunci Papan Kekunci dan mempunyai Sambungan Berwayar
 • Nilai Ekonomi dan Dipercayai oleh Pemain di Malaysia

Dapatkan ini di sini di

Cara Memilih Papan Kekunci Permainan Kanan

Papan kekunci biasa yang datang apabila anda membeli Set PC boleh menjadi hebat untuk kerja biasa, tetapi bukan untuk permainan yang sengit. Alat yang betul akan membantu anda menguasai kemahiran anda untuk menang dimainkan. Oleh itu, membeli-belah untuk papan kekunci permainan perlu tepat dan menyeluruh. Ia boleh menjadi hangat apabila anda mencari papan kekunci permainan yang betul. Nasib baik, kami mempunyai beberapa petua untuk anda pertimbangkan sebelum membeli satu. Lihat senarai keperluan asas sebelum memilih papan kekunci yang menggerunkan.

 • Peralihan Kekunci
 • Jenis Suis
 • Kualiti Model
 • Gaya dan Reka Bentuk
 • Penyesuaian Makro dan Perisian
 • Lampu latar
 • Harga

Membeli papan kekunci untuk permainan tidak boleh mendapatkan lebih mudah daripada ini. Sebaik sahaja anda telah menemui patut anda, pergelangan tangan dan jari anda akan berasa lebih selesa, masa tindak balas dipendekkan, dan menekan dengan lebih tepat. Dan jika anda masih berfikir, anda sentiasa boleh bergantung kepada panduan ini pada papan kekunci terbaik untuk permainan di Malaysia. Jangan lupa untuk bersenang-senang!

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini