Periuk Freestanding Terbaik di Malaysia

Periuk Freestanding Terbaik di Malaysia 2021

Sekarang lebih daripada sebelumnya, kita menghabiskan sebahagian besar masa dan tenaga kita di rumah. Isi rumah moden dalam "normal baru" yang disebabkan oleh pandemik ini telah berubah dari tempat rehat kepada struktur semua-dalam-satu di mana kita mendapat hampir semua yang dilakukan. Hari ini, rumah kami adalah pejabat kami, bilik darjah kami, hangouts sosial (maya) kami, dan banyak lagi. Di sinilah kita bekerja, bermain, makan, memasak, dan melakukan segala-galanya. Itulah sebabnya semakin ramai orang melabur dalam mengubah isi rumah mereka menjadi asas yang mencukupi sendiri yang mempunyai segala-galanya yang diperlukan untuk mendapatkan melalui pandemik dengan selesa dan gaya. Salah satu tempat terbaik untuk memulakan adalah di sana di dapur anda.

Sama ada anda membentuk semula dapur anda atau bergerak ke dapur baru, salah satu pelaburan terbaik yang boleh anda buat ke arah dapur moden yang berkebolehan adalah periuk bebas. Periuk freestanding adalah antara pilihan yang paling popular di luar sana jika anda mahukan pakej peralatan memasak yang lengkap untuk dapur anda. Mereka biasanya datang dengan dapur nombor - sama ada gas, elektrik, atau induksi dan dalam saiz yang berbeza, juga - dan ketuhar di pangkalan supaya anda mempunyai semua yang anda perlukan untuk memasak dan membakar betul-betul dalam keselesaan rumah anda sendiri.

Lagi: Apakah Hood Periuk mana yang terbaik di Malaysia?

Freestanding vs Terbina Dalam: Periuk mana yang sesuai untuk anda?

Apabila anda membeli-belah untuk pelbagai memasak untuk dapur anda, anda akan mendapati diri anda perlu membuat keputusan antara periuk bebas dan terbina dalam. Walaupun masing-masing mempunyai kebaikan dan keburukan mereka sendiri, inilah sebabnya kebanyakan orang pergi untuk laluan bebas:

Periuk Bebas adalah:

Lebih Mudah Alih

Freestanding Cookers boleh digunakan di mana sahaja anda mempunyai sumber kuasa (sama ada gas atau elektrik, bergantung kepada model anda). Ini bermakna pada bila-bila masa anda perlu bergerak – sama ada untuk mengubahsuai dapur anda, berpindah ke tempat baru, atau menjual periuk freestanding anda untuk model yang lebih baru - anda boleh berbuat demikian tanpa masalah sama sekali.

Lebih mudah untuk Dipasang

Tidak seperti periuk terbina dalam yang biasanya memerlukan semua jenis kerja untuk bekerja, periuk bebas sering semudah palam dan bermain. Jika anda lebih suka mempunyai pendawaian yang lebih profesional, mana-mana juruelektrik boleh mengendalikan kerja dengan mudah dan dalam masa yang sangat sedikit.

Lebih Serba Boleh

Periuk bebas sering dilengkapi dengan gabungan dapur, periuk, dan juga ketuhar yang berbeza untuk memenuhi semua keperluan penyediaan makanan anda. Apabila membeli-belah untuk periuk freestanding, anda akan mendapati bahawa terdapat semua jenis model di luar sana dengan pelbagai kombinasi dan konfigurasi supaya anda pasti mencari salah satu yang sesuai dengan keperluan anda dengan sempurna.


5 Periuk Bebas Terbaik di MalaysiaHarga Terbaik Untuk Dibeli

Zanussi ZCG930W 3-Burner Freestanding Gas Periuk

RM1,489.00

ELBA EGC-C9703G 70L 3-Burner Freestanding Gas Periuk

RM1,899.00

BERTAZONNI HER100 Warisan Siri 6-Burner 2-Oven Freestanding Gas Periuk

RM29,000.00

MILUX MST-27SS Keluli tahan karat 2-Burner Freestanding Gas Periuk

RM383.00

FABER FISSO 5583E 3-Burner 50L Freestanding Gas Periuk

RM1,099.00

Harga Periuk Bebaskan Malaysia

Top 5 Periuk Freestanding Terbaik Yang Boleh Anda Beli di Malaysia

Jika anda berada di pasaran untuk periuk bebas, anda pasti akan mendapati bahawa dengan beratus-ratus model yang tersedia untuk dijual merentasi berpuluh-puluh jenama yang berbeza, mencari yang sesuai dengan keperluan dan bajet anda sebaik mungkin tidak semudah yang anda fikirkan. Itulah sebabnya kami telah menyediakan senarai periuk bebas terbaik yang boleh anda beli di sini di Malaysia: Jadi anda boleh terus ke pilihan berprestijat, bernilai tinggi yang tersedia. Lihat senarai di bawah untuk mengetahui lebih lanjut:

ZANUSSI ZCG930W 3-Burner Freestanding Gas Periuk

ZANUSSI ZCG930W 3-Burner Freestanding Gas Cooker adalah Periuk Freestanding Terbaik di Malaysia 2021 2022 2023

ZANUSSI adalah jenama yang telah membuat nama untuk dirinya sendiri di Malaysia kerana menyediakan peralatan rumah berkualiti tinggi pada harga yang sangat berpatutan. Popular untuk tawaran berkualiti tinggi dan bernilai tinggi, ZANUSSI adalah salah satu jenama peralatan rumah yang paling laris yang tersedia hari ini, dan begitu juga dengan Periuk Gas Bebas ZCG930W 3-Burner mereka.

Gas berkuasa dan sangat dipercayai, ZANUSSI ZCG930W 3-Burner Freestanding Gas Cooker dilengkapi dengan tiga pembakar gas berasingan yang menggunakan teknologi api biru tulen untuk prestasi yang lebih cekap, dan sokongan kuali besi tuang boleh alih untuk memasak serba boleh. Kapasiti ketuhar 62L adalah lebih daripada mampu semua jenis panggang dan prestasi penaik, manakala penutup atas kaca pelbagai memasak membuat pembersihan dan penyelenggaraan mudah. Pintu ketuhar kaca kaca berlapis dua kali menawarkan pemuliharaan haba yang berkesan sambil menambah keselamatan dan perlindungan terbakar di luar.

ZANUSSI menawarkan jaminan umum 1 Tahun pada Periuk Gas Freestanding ZCG930W 3-Burner, jadi anda boleh yakin bahawa walaupun harganya rendah, anda mendapat periuk bebas nilai yang hebat yang anda boleh bergantung kepada.

Dapatkan Periuk Gas Zanussi ZCG930W 3-Burner Freestanding Gas sekarang di

ELBA EGC-C9703G 70L 3-Burner Freestanding Gas Periuk

ELBA EGC-C9703G 70L 3-Burner Freestanding Gas Periuk adalah Periuk Freestanding Terbaik di Malaysia

Walaupun peralatan rumah yang direka Itali boleh menetapkan anda kembali nasib kecil, jenama ELBA berbangga dalam menyediakan peralatan rumah yang direka bentuk Itali yang berkualiti tinggi pada harga yang lebih berpatutan. Dengan penekanan kepada kecekapan dan reka bentuk profesional, ELBA telah secara konsisten merebut pasaran dengan peralatan rumah yang boleh dipercayai dan inovatif yang terus memuaskan hati pengguna Malaysia.

Elba EGC-C9703G 70L 3-Burner Freestanding Gas Cooker dilengkapi dengan tiga pembakar, semuanya dalam reka bentuk SABAF Itali asal, serta sokongan kuali enamel tahan lama untuk serba boleh dan fleksibiliti dalam masakan anda. Ketuhar 70L yang lebih besar memenuhi semua jenis penaik dan panggang, dengan kapasiti yang lebih tinggi mampu menampung lebih banyak barangan sekaligus. Dibina dengan kaunter kaca atas, Periuk Gas Elba 3-Burner Freestanding juga sangat mudah dibersihkan, terutamanya jika anda seorang peminat menggunakan apa-apa jenis pembersih dapur. Menjaga dapur anda bagus dan teratur juga dipermudahkan terima kasih kepada petak terbina dalam untuk silinder gas anda. Selain itu, kerana badan diperbuat daripada keluli tahan karat berkualiti tinggi, ketahanan dan umur panjang hampir dijamin.

Dapatkan Elba EGC-C9703G 70L 3-Burner Freestanding Gas Cooker sekarang di

BERTAZONNI HER100 Warisan Siri 6-Burner 2-Oven Freestanding Gas Periuk

BERTAZONNI HER100 Warisan Siri 6-Burner 2-Oven Freestanding Gas Cooker adalah periuk bebas terbaik dengan Oven untuk membeli di Malaysia

Jika anda sedang mencari wang periuk bebas terbaik boleh membeli, maka anda tidak boleh salah dengan Siri Warisan BERTAZONNI. BERTAZONNI telah membuat ketuhar dan julat memasak selama lebih seratus tahun, dan kualiti klasik dan mutu kerja mereka yang tiada tandingan telah mendapat mereka terkenal antarabangsa. Walaupun BERTAZONNI menawarkan pelbagai pilihan periuk freestanding untuk semua jenis - profesional, cef induk, dan banyak lagi - kami sangat mengesyorkan kecekapan abadi BERTAZONNI HER100 Warisan Siri 6-Burner, 2-Oven Freestanding Gas Cooker.

Dibuat dengan piawaian antarabangsa tertinggi dan hanya bahan yang paling premium, sukar untuk mencari periuk bebas yang menawarkan sebanyak BERTAZONNI HER100 Siri Warisan Freestanding Gas Cooker. Ia dilengkapi dengan enam pembakar berasingan - 2 pembakar dua wok (sehingga 5kW), 1 pembakar pantas (sehingga 3kW), dan 3 pembakar separa cepat (sehingga 1.75kW). Ia juga dilengkapi dengan dua ketuhar – ketuhar elektrik pelbagai fungsi utama, dan ketuhar elektrik konvensional tambahan. Ia juga dilengkapi dengan gril elektrik.

Dari segi keselamatan, BertaZONNI HER100 Siri Warisan Freestanding Gas Cooker meletakkan semua hentian untuk mencapai piawaian keselamatan tertinggi. Pintu ketuhar tiga kaca menawarkan pemuliharaan haba yang hebat sambil mengekalkan bahagian luar sejuk ke sentuhan, menghapuskan risiko melecur yang tidak disengajakan. Selain itu, kerana mereka datang dengan panel toekick, mengendalikan pintu ketuhar bukan sahaja lebih selamat, mereka juga lebih mudah.

Sekarang, di mana BERTAZONNI benar-benar bersinar adalah penggunaan hanya bahan premium dalam membina ketuhar dan julat memasak yang terkenal di dunia. BertaZONNI HER100 Siri Warisan Freestanding Gas Cooker dilengkapi dengan tombol logam pepejal untuk pengalaman pengguna yang lancar, premium, manakala pembakar semuanya diperbuat daripada tembaga - bahan mahal yang digunakan dalam pelaksanaan memasak mewah untuk pengekalan haba yang unggul dan lebih banyak lagi pengedaran haba. Tembaga juga lebih tahan terhadap kotoran dan jenayah berbanding jenis bahan lain.

Dapatkan Periuk Gas Freestanding BerTAZONNI HER100 Siri 6-Burner 3-Oven Freestanding Gas sekarang di

MILUX MST-27SS Keluli tahan karat 2-Burner Freestanding Gas Periuk MILUX MST-27SS Keluli tahan karat 2-Burner Freestanding Gas Cook. di mana untuk membeli Freestanding Cooker dengan Oven Malaysia

Jika anda sedang mencari periuk kosong kos rendah, tidak-frills freestanding dan benar-benar tidak perlu untuk ketuhar, maka kami mengesyorkan MILUX MST-27SS Keluli tahan karat 2-Burner Freestanding Gas Periuk. Ia mudah, reka bentuk minimalis menjadikannya hebat di mana-mana dapur, dan rak yang lebih rendah adalah tempat yang bagus untuk menyimpan bahan-bahan untuk akses mudah semasa memasak.

Selain itu, kerana ia tidak datang dengan dapur dan semua ciri mewah dan unsur-unsur pemanasan yang biasanya datang dengannya, periuk gas freestanding ini adalah salah satu model yang paling berpatutan yang anda akan dapati di mana-mana sahaja.

Dapatkan MILUX MST-27SS Keluli tahan karat 2-Burner Freestanding Gas Periuk di

FABER FISSO 5583E 3-Burner 50L Freestanding Gas Periuk FABER FISSO 5583E 3-Burner 50L Freestanding Gas Periuk adalah Periuk Freestanding Terbaik Malaysia

Jika ruang adalah pada premium di dapur anda, tetapi anda masih mahu periuk freestanding penuh yang datang dengan semua yang anda perlukan, maka kami sangat mengesyorkan lebih padat, tetapi masih berfungsi sepenuhnya FABER FISSO 5583E 3-Burner 50L Freestanding Gas Periuk. Walaupun saiznya lebih kecil dan faktor bentuk, periuk gas freestanding ini dilengkapi dengan ketuhar 50L dan tiga pembakar berasingan untuk semua keperluan memasak anda.

Selain itu, kerana ia sedikit lebih kecil (iaitu kos bahan yang kurang), FABER FISSO 5583E 3-Burner 50L Freestanding Gas Cooker adalah pilihan harga yang hebat dan rendah juga.

Dapatkan FABER FISSO 5583E 3-Burner 50L Freestanding Gas Periuk sekarang di

Yang Merupakan Periuk Freestanding Terbaik?

Sama ada anda mendapat satu dalam gas, elektrik, atau dengan teknologi induksi, periuk bebas adalah pilihan yang sangat baik dan serba boleh untuk membentuk teras – pusat – dapur anda. Untuk kegunaan profesional dan peribadi, dan untuk makanan kecil, solo dan menyediakan makanan untuk keluarga besar atau perhimpunan sosial, ambil pilihan anda di mana-mana periuk bebas yang disebutkan di atas untuk menikmati nilai dan serba boleh terbaik yang ditawarkan oleh Malaysia. Tidak kira keperluan, tujuan, atau bajet anda, kami berharap anda menemui periuk bebas yang ideal untuk anda di sini dalam senarai Periuk Freestanding Terbaik di Malaysia.

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini