Cerek Terbaik Untuk Beli di Malaysia

Cerek Elektrik Terbaik di Malaysia 2021

Pada masa kini cerek elektrik telah menggantikan cerek dapur tradisional. Cerek gaya lama menggunakan banyak gas dan memerlukan pemantauan berterusan untuk memastikan ia dimatikan saat wisel bunyi. Dengan cerek berkuasa elektrik, anda hanya boleh meletakkan air, menghidupkannya, dan meninggalkannya untuk melakukan tugasnya mensyariat kebimbangan.

Cerek elektrik dimatikan secara automatik sebaik sahaja ia selesai, yang biasanya hanya selepas beberapa minit. Mudah, mendidih cepat, dan mudah digunakan - tidak hairanlah cerek elektrik telah menjadi satu kemestian mutlak di setiap rumah di Malaysia.

Dengan pelbagai model, anda tidak perlu menyelesaikan hanya mana-mana cerek elektrik di luar sana di pasaran. Apa yang anda perlukan adalah Cerek Elektrik yang paling dipercayai, paling tahanlama, dan Terbaik di Malaysia, dan kami mempunyai senarai model teratas hanya untuk anda. Berikut adalah pemenang kami!

Cerek Elektrik Terbaik di MalaysiaKapasiti
Tefal Smart'N Light Kettle KO8508 1.7 liter
Cerek Elektrik Khind EK501 5 liter
Panasonic NC-SK1 Electric Jug Kettle 1.6 liter
Kenwood Penemuan JKP250 Cerek Peribadi Elektrik0.5 liter
Midea MK-15D Keluli tahan karat & Cool Touch Series Jug Kettle1.5 liter
Philips HD9303 Keluli Tahan Karat Jug Kettle 1.2 liter
Elba Glass Jug Kettle EJK-F1723G(BK) 1.7 liter
Morgan MEK-4802SCL Cerek Elektrik 4.8 liter
Xiaomi Mijia Electric Kettle 304 1.5 liter
Toshiba KT-17SH1NMY Keluli Tahan Karat Jug Kettle 1.7 liter
Cornell CJK-P181SSB Jug Kettle 1.8 liter
Elektrolux EEK3505 EasySense Electric Kettle 1.7 liter
Pensonic PAK-5002 Cerek Elektrik 4.2 liter
Faber Cristallo Glass Kettle FBR-FCK180BK 2.0 liter
Morphy Richards 108134 Vector White Pyramid Kettle 1.5 liter
Jenama cerek elektrik mana yang terbaik?

Top 15 Kettles Elektrik di Malaysia

1. Cerek Terbaik untuk Rumah Moden - Tefal Smart'N Light Kettle 1.7L KO8508

Cerek Terbaik untuk Rumah Moden di Malaysia - Tefal Smart'N Light Kettle 1.7L KO8508 adalah Cerek Dengan Kawalan Suhu,

Jika anda fikir Tefal KO8508 Smart' N Light Kettle kelihatan berteknologi tinggi, itu kerana ia adalah. Cerek elektrik ini mempunyai kapasiti 1.7 liter dan skrin suhu digital yang lancar yang membolehkan anda memantau suhu air di dalamnya. Ia juga mempunyai lima tetapan suhu, jadi anda sebenarnya boleh memilih betapa panasnya anda mahu air anda.

Cerek elektrik ini juga sukan pembinaan dua dinding yang menyimpan haba sambil mengekalkan luaran sejuk ke sentuhan. Di samping itu, ia mempunyai fungsi simpan hangat yang mengekalkan hangat air selama 30 minit. Ciri-ciri lain termasuk tudung automatik untuk pengisian semula air yang mudah, asas pusing 360 darjah, dan pematian automatik.

Dapatkan Kettle Cahaya Tefal Smart' N 1.7L KO8508 di

Berkaitan: Ketuhar Gelombang Mikro Terbaik di Malaysia

2. Cerek Terbaik untuk Keluarga Besar - Old Khind 5L Electric Kettle EK501

Cerek Terbaik untuk Keluarga Besar - Old Khind 5L Electric Kettle EK501, Apakah cerek terpantas untuk mendidih air?

Cerek elektrik Khind EK501 kelihatan sangat mirip dengan cerek dapur zaman kanak-kanak kita. Bentuknya adalah benar-benar perkara pertama yang datang ke fikiran apabila anda memikirkan cerek, membuat model ini keselesaan dan nostalgia. Cerek elektrik ini mempunyai kapasiti besar 5 liter, yang bermaksud anda juga boleh mendidih air untuk jiran-jiran anda apabila tiba masanya untuk teh atau kopi.

Cerek elektrik keluli tahan karat ini mempunyai suis kuasa pemotongan automatik, unsur pemanasan keluli tahan karat pemanasan pantas, dan binaan tahan lama yang akan berlangsung selama bertahun-tahun.

Dapatkan Khind 5L Electric Kettle EK501 di

3. Mudah Untuk Tuangkan Kettle - Panasonic 1.6L Jug Elektrik Kettle NC-SK1

Mudah untuk Tuangkan Kettle - Panasonic 1.6L Electric Jug Kettle NC-SK1 kl, Pulau Pinang, melaka, melacca, lembah Klang

Cerek elektrik Panasonic NC-SK1 adalah dalam bentuk jag atau pitcher air. Banyak cerek elektrik moden direka dengan cara ini untuk mencurahkan mudah, supaya stim meningkat dari spout tidak berskala tangan anda apabila anda mencurahkan.

SK1 NC-SK1 mempunyai kapasiti 1.6 liter dan mempunyai asas pirouette 360 darjah yang boleh dipisahkan, menjadikannya mudah untuk digunakan sama ada anda betul atau kiri. Terdapat juga tingkap di kedua-dua belah cerek dengan penunjuk paras air, serta penapis terbina dalam yang memerangkap kapur dan zarah-zarah besar yang lain.

Dapatkan Panasonic 1.6L Jug Elektrik Kettle NC-SK1 di

4. Cerek Terbaik untuk Satu – Kenwood Discovery JKP250 Electric Personal Kettle 500ml

Best Kettle for One - Kenwood Discovery JKP250 Electric Personal Kettle 500ml. tinggal bersendirian satu pangsapuri kecil keluarga kecil, satu cawan cerek kopi di Malaysia

Bagaimana pula dengan cerek elektrik yang boleh anda bawa bersama dengan anda di mana sahaja anda pergi? Kenwood Discovery JKP250 Electric Personal Kettle direka untuk itu. Kapasiti 500ml cukup untuk dua orang menikmati secawan teh atau kopi. Saiz mudah alihnya menjadikannya ideal untuk kegunaan perjalanan dan pejabat, dan untuk dapur kecil.

Cerek elektrik kecil ini mempunyai tingkap air dua dan penapis mesh halus yang boleh dialih keluar. Ia ringan tetapi dibina dengan kukuh dan mudah digunakan. Satu lagi perkara yang hebat tentang cerek elektrik ini adalah bahawa ia juga dilengkapi dengan dua cawan dan sudu!

Dapatkan Kenwood Discovery JKP250 Electric Personal Kettle 500ml di

5. Cerek Bajet Terbaik - Midea MK-15D 1.5L Keluli tahan karat & Cool Touch Series Jug Kettle

Cerek Bajet Terbaik - Midea MK-15D 1.5L Keluli tahan karat & Cool Touch Series Jug Kettle murah dan cerek yang baik cekap

Kita boleh mempercayai jenama Midea untuk menyediakan peralatan mesra bajet yang melebihi jangkaan, seperti MK-15D Keluli Tahan Karat & Cool Touch Series Jug Kettle. Cerek elektrik ini, dengan kapasiti 1.5 liter dan warna dan reka bentuk yang menyenangkan, menawarkan nilai yang besar untuk wang dengan ciri-ciri asasnya yang lagi berguna.

Ia mempunyai dinding berganda untuk perlindungan anti-skala, itulah sebabnya ia dipanggil cerek "Cool Touch". Ia juga mempunyai fungsi auto switch-off untuk pencegahan mendidih kering, tudung pop timbul mudah, dan asas berputar 360 darjah.

Dapatkan Midea MK-15D 1.5L Keluli tahan karat & Cool Touch Series Jug Kettle di

6. Philips Jug Kettle HD9303 1.2L Jug Keluli Tahan Karat

Anda perlu membeli Philips Jug Kettle HD9303 1.2L Jug Keluli Tahan Karat. Philips adalah jenama terkenal yang menghasilkan produk peralatan rumah yang berkualiti tinggi. Sebelum membeli, cari kapasiti, ciri keselamatan, kemudahan mencurah dan masa untuk mendidih.

Jika anda sedang mencari cerek elektrik kecil untuk kegunaan peribadi, Philips HD9303 Keluli Tahan Karat Jug Kettle boleh menjadi salah satu untuk anda. Ia mempunyai kapasiti 1.2 liter, yang bagus jika anda tidak benar-benar mendidih jumlah air yang besar sekaligus.

Asas cerek elektrik mempunyai penggulung tali supaya anda boleh menyesuaikan kabel kuasa yang diperlukan atau apabila menyimpan cerek. Cerek peribadi ini mempunyai pembukaan yang luas yang memudahkan untuk mengisi dan membersihkan. Ia juga mempunyai asas pirouette 360 darjah dan sensor stim untuk mengelakkan terlalu panas dan mendidih kering.

Dapatkan Philips Jug Kettle HD9303 1.2L Jug Keluli Tahan Karat di

7. Elba Jug Kettle Glass 1.7L EJKF1723G EJK-F1723G(BK)

Elba Jug Kettle Glass 1.7L EJKF1723G EJK-F1723G(BK)

Jika anda salah seorang daripada orang-orang yang sebenarnya suka menunggu air mendidih dan melihat sains dalam tindakan, maka anda akan menyukai cerek elektrik Elba EJK-F1723G(BK). Cerek jag 1.7 liter ini mempunyai badan kaca borosilicate yang jelas yang membolehkan anda melihat air kerana ia menjalani proses mendidih. Ia mendapat penapis boleh tanggal dan boleh dibasuh, asas tanpa kord 360 darjah, tudung mengunci keselamatan, perlindungan mendidih kering, dan fungsi pematian automatik.

Dapatkan Elba 1.7L Glass Jug Kettle EJK-F1723G (BK) di

8. Morgan Electric Kettle MEK-4802SSCL 4.8L

Morgan Electric Kettle MEK-4802SCL 4.8L adalah jenama terbaik untuk dibeli di Malaysia

Morgan MEK-4802SSCL adalah satu lagi cerek berbentuk tradisional dengan ciri-ciri moden. Ia mempunyai badan keluli tahan karat, kapasiti periuk dalam 4.8 liter yang besar, dan asas pusing 360 darjah. Pemegang boleh lipat memudahkan untuk mengisi periuk dalam dengan air. Seperti cerek elektrik lain, ia mempunyai sistem termostat potong automatik untuk mengelakkan cerek daripada mendidih kering.

Dapatkan Morgan Electric Kettle MEK-4802SSCL 4.8L di

9. Xiaomi Mijia Electric Kettle 304 Keluli Tahan Karat 1.5L

Cerek pintar terbaik di Malaysia ialah Xiaomi Mijia Electric Kettle 304 Keluli Tahan Karat 1.5L

Xiaomi Mijia 304 Electric Kettle 304 diperbuat daripada keluli tahan karat dan mempunyai kapasiti 1.5 liter. Ia hanya mengambil masa 5 minit atau kurang untuk mendidih air dari suhu bilik, yang merupakan tambahan apabila anda bergegas untuk mendapatkan kafein anda menetapkan pada awal pagi. Pembinaan berlapis dua kali melindungi anda daripada berskala kerana permukaan luar kekal sejuk ke sentuhan. Cerek elektrik ini juga mempunyai pembukaan diameter 13cm yang luas untuk pembersihan yang mudah. Butang yang mudah ditekan membuka tudung pada sudut 30 darjah.

Dapatkan Xiaomi Mijia Electric Kettle 304 Keluli Tahan Karat 1.5L di

10. Toshiba KT-17SH1NMY 1.7L Keluli tahan karat Jug Kettle SUS304

Toshiba KT-17SH1NMY 1.7L Stainless Steel Electric Jug Kettle SUS304 adalah cerek kukuh terbaik di Malaysia. cerek ini digunakan oleh banyak hotel di Malaysia.

Toshiba KT-17SH1NMY Keluli Tahan Karat Electric Jug Kettle SUS304 boleh mendidih sehingga 1.7 liter sekaligus. Ia mempunyai badan keluli tahan karat tahan karat yang tahan lama dan dalaman yang lancar dan anti-skala untuk pembersihan yang mudah. Ia juga mempunyai mulut yang luas yang menambah kepada kemudahan pembersihan dan pengisian semula. Pangkalan berputar 360 darjah dan mempunyai penjaga tali terbina dalam untuk storan mudah. Seperti cerek elektrik moden yang lain, model ini dilengkapi dengan ciri pematian automatik untuk perlindungan daripada terlalu panas dan mendidih kering.

Dapatkan Toshiba KT-17SH1NMY 1.7L Keluli tahan karat Jug Kettle SUS304 di

11. Cornell CJK-P181SSB Jug Kettle 1.8L

Cornell CJK-P181SSB Jug Kettle 1.8L

Cornell CJK-P181SSB Jug Kettle boleh didapati dalam warna kuning atau merah dan mempunyai kapasiti 1.8 liter. Ia dibina dengan kukuh dengan keluli tahan karat. Periuk dalam yang lancar adalah anti-skala dan mudah dibersihkan. Cerek ini juga mempunyai tudung kunci keselamatan dan ciri perlindungan rebus kering yang secara automatik mematikan cerek sebaik sahaja air mendidih. Pangkalan 360 darjah dilengkapi dengan storan kord di bawahnya.

Dapatkan Cornell CJK-P181SSB Jug Kettle 1.8L di

12. Elektrolux EEK3505 EasySense Electric Kettle 1.7L

Cerek terbaik untuk isi rumah yang sibuk di Malaysia Electrolux EEK3505 EasySense Electric Kettle 1.7L

Electrolux EasySense Electric Kettle EEK3505 mempunyai kapasiti 1.7 liter, asas pusingan 360 darjah, dan tingkap paras air di kedua-dua belah pihak. Butang tolak pada pemegang membuka tudung untuk mengisi semula mudah. Cerek elektrik ini juga dilengkapi dengan penapis mesh yang boleh ditangpaskan dan dibasuh.

Cerek elektrik ini juga dilengkapi dengan fungsi matikan suis automatik, yang menghentikan proses pemanasan apabila air telah mendidih atau apabila cerek dikeluarkan dari pangkalannya. Anda boleh mematikan cerek secara manual serta dengan mengangkat suis hidup/mati ke kedudukan 'mati'.

Dapatkan Elektrolux EEK3505 EasySense Electric Kettle 1.7L di

13. Pensonic Electric Kettle PAK-5002 4.2L

Pensonic Electric Kettle PAK-5002 4.2L

Pensonic PAK-5002 Electric Kettle adalah cerek bersalin besar dengan tanda harga yang mesra poket. Ia mempunyai kapasiti 4.2 liter dan dilengkapi dengan semua ciri asas yang anda perlukan dalam cerek elektrik. Ini termasuk fungsi matikan automatik dan perlindungan mendidih kering, suis hidup/mati, dan lampu penunjuk merah. Operasinya yang tidak masuk akal memudahkan penggunaannya, ditambah dengan harga yang menjadikannya menjimatkan apabila anda perlu mendidih jumlah air yang besar sekaligus.

Dapatkan Pensonic Electric Kettle PAK-5002 4.2L di

14. Faber Cristallo 2.0L Kaca Kettle FBR-FCK180BK

Faber Cristallo 2.0L Glass Kettle FBR-FCK180BK adalah cerek terbaik untuk air mendidih

Faber Cristallo FBR-FCK180BK Glass Kettle membuat tugas mendidih air melihat untuk menahan dengan badan kaca borosilikasi berkualiti tinggi dan lampu penunjuk LED biru. Ia mempunyai asas putar 360 darjah yang kukuh, pembuka penutup atas satu sentuhan, dan ciri perlindungan kering mendidih. Cerek bertukar secara automatik apabila air mendidih.

Dapatkan Faber Cristallo 2.0L Glass Kettle FBR-FCK180BK di

15. Cerek Looking Terbaik - Morphy Richards Vector White Pyramid Kettle 1.5L

Best Looking Kettle di Malaysia - Morphy Richards Vector White Pyramid Kettle 1.5L, cerek terbaik untuk air mendidih

Jika anda sedang mencari cerek elektrik yang bukan sahaja berfungsi tetapi juga direka dengan indah, tidak perlu lagi daripada Morphy Richards 108134 Vector White Pyramid Kettle. Cerek berkapasiti 1.5 liter ini dijamin membuat kesan dengan prism berkilat dan bentuk yang menarik perhatian. Cerek elektrik ini pasti menambah faktor wow ke dapur anda. Bagi ciri-cirinya, ia mempunyai unsur pemanasan mendidih yang cepat, asas 360 darjah, dan perlindungan mendidih kering.

Dapatkan Morphy Richards 108134 Vector White Pyramid Kettle 1.5L di

Di mana Nak Beli Cerek Elektrik Malaysia

Kami berharap senarai cerek elektrik terbaik di Malaysia membantu anda apabila membeli-belah untuk peralatan rumah. Sama ada anda mendidih air untuk teh, kopi, atau mi segera, kami pasti ia akan cepat dan urusan bebas kekecohan dengan model teratas ini.


Baca selanjutnya:

Jus Terbaik di Malaysia

Mesin Basuh Terbaik di Malaysia

10 Humidifiers Terbaik Di Malaysia – Deroma, Xiaomi & Deerma

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini