Gerudi Tanpa Kordless Terbaik di Malaysia gerudi tangan Bosch hijau

Latihan Tanpa Kordless Terbaik di Malaysia 2021

Mencari untuk mendapatkan beberapa kerja yang dilakukan di rumah, pejabat, atau tempat perniagaan anda? Jika ya, maka sekarang adalah masa yang tepat untuk melabur dalam alat kuasa yang berkesan. Untuk semua keperluan penggerudian anda, gerudi kuasa akan menjadi penting untuk kedua-dua kemudahan dan kecekapan, tetapi mengapa tidak mengambil langkah selanjutnya dan pergi tanpa tali?

Gerudi tanpa kord telah wujud selama bertahun-tahun, tetapi tahun demi tahun – Terima kasih kepada kemajuan yang dibuat dalam teknologi dan perkakasan – Mereka telah mendapat lebih baik, lebih murah, dan lebih cekap juga. Tidak seperti gerudi tanpa kord selama beberapa dekad sebelum ini, gerudi tanpa kordless hari ini mempunyai mudah alih dan kuasa tanpa terlalu mahal daripada rakan-rakan mereka yang bertih jagung tradisional.


Faedah Gerudi Tanpa Kordless

Jika ia lebih mahal, maka mengapa anda perlu mengganggu? Gerudi tanpa kord mempunyai begitu banyak faedah ke atas gerudi tali tikar, dan walaupun sebelum ini ini telah di luar ditetapkan oleh kuasa yang lebih baik dan prestasi dari gerudi tali, itu hanya tidak lagi benar hari ini. Pada masa kini, gerudi tanpa jaringan pek sama seperti pukulan dan oomph sebagai rakan-rakan mereka yang bertali pusat, tetapi dengan pelbagai faedah baru seperti kemudahan, keselamatan, mudah alih, dan banyak lagi.

Berkaitan: Panduan Pembeli Untuk Hud Dapur Terbaik di Malaysia

Top 8 Gerudi Tanpa Kordless Terbaik Yang Boleh Anda Beli di Malaysia

Jika anda sedang mencari gerudi tanpa kordless terbaik untuk memenuhi keperluan anda dan bajet anda, maka anda mungkin telah mendapati bahawa dengan semua pilihan yang ada, sukar untuk dipilih. Itulah sebabnya kami telah tampil dengan senarai 8 gerudi tanpa kord terbaik yang boleh anda beli di sini di Malaysia.


Stanley SCD121S2K 12V Cordless 10mm Drill

Stanley SCD121S2K 12V Cordless 10mm Drill

Apabila ia datang kepada perkakasan peribadi, anda tidak boleh melakukan lebih baik daripada Stanley. Diiktiraf di peringkat antarabangsa dan dipercayai untuk prestasi yang boleh dipercayai dan kualiti yang unggul, alat Stanley digunakan oleh peminat, profesional, dan pembuat rumah DIY di seluruh dunia, dan itu termasuk Stanley SCD121S2K 12V Cordless 10mm Drill.

Kecil dan mudah alih tetapi dengan banyak kuasa dan prestasi yang boleh dipercayai, gerudi 12V ini dengan kapasiti chuck 10mm boleh digunakan untuk hanya kira-kira apa-apa keadaan yang memerlukan gerudi kuasa bersaiz penuh, terutamanya dengan prestasi gerudi terbaik dalam kelas sehingga 1500 rpm. Ia dilengkapi dengan dua tetapan kelajuan, suis terbalik, dan kelajuan pembolehubah. Chuck keselamatan juga tidak kunci, membolehkan perubahan bit cepat dalam perjalanan.

Salah satu sebab terbaik untuk pergi untuk Stanley SCD121S2K 12V Cordless 10mm Drill adalah ketahanan yang unggul. Alat Stanley dibina untuk bertahan, dan orang-orang suka mereka kerana mereka boleh bergantung kepada selama bertahun-tahun.

Dapatkannya di Stanley SCD121S2K 12V Cordless 10mm Drill asal di

Black & Decker EPC14100K 14.4V Cordless Drill

Black & Decker EPC14100K 14.4V Cordless Drill

Untuk sesuatu yang lebih mantap dan berkuasa tanpa menjejaskan terlalu banyak dari segi kekompekan dan mudah alih, kami mengesyorkan Black & Decker EPC14100K 14.4V Cordless Drill.

Dengan bateri yang lebih besar daripada 12V Stanley Cordless Drill yang mendahului senarai kami, Black & Decker EPC14100K 14.4V Cordless Drill lebih sesuai untuk sesi yang lebih lama menghabiskan penggerudian. Ia dilengkapi dengan suis terbalik supaya anda boleh menggerudi ke hadapan atau secara terbalik bergantung kepada apa yang anda perlukan.

Walaupun bateri 14.4V yang lebih besar, Black & Decker EPC14100K 14.4V Cordless Drill ketinggalan di belakang Stanley dari segi kelajuan gerudi dengan hanya sehingga 750 rpm. Kepala chuck boleh mengendalikan bit dari 1.5mm hingga 10mm.

Dapatkannya di Black & Decker EPC14100K 14.4V Cordless Drill di

Black & Decker EVO143 14.4V Cordless Drill

Black & Decker EVO143 14.4V Cordless Drill

Jika anda suka Black & Decker EPC14100K 14.4V Cordless Drill tetapi anda mencari sesuatu yang lebih serba boleh, maka Black & Decker EVO143 14.4V Cordless Drill adalah alat kuasa yang sempurna untuk anda. Selain menjadi gerudi tanpa wayar, EVO143 yang dinamakan sebagai aptly boleh mengambil peranan pelbagai alat kuasa bergantung kepada lampiran yang dilengkapi.

Lebih banyak alat daripada hanya gerudi tanpa kordless, Black & Decker EVO143 14.4V menawarkan kuasa bateri yang sama kepada EPC14100K tanpa kordless sahaja yang disebutkan tadi. Ia juga menawarkan kuasa dan prestasi yang sama, walaupun EVO143 pasti mampu lebih banyak serba boleh dan fungsi dengan penggunaan pelbagai guna.

Dapatkan Black & Decker EVO143 14.4V Cordless Drill di

Hans H1200 12V Cordless Drill

Hans H1200 12V Cordless Drill

Kualiti bertaraf dunia yang dipercayai oleh industri dan profesional sama: Itulah yang ditawarkan oleh Hans. Dengan Hans H1200 12V Cordless Drill, anda boleh mengambil kebolehpercayaan itu dengan anda di mana sahaja anda pergi dengan alat kuasa gandingan kecil tetapi berkuasa ini.

Hans H1200 12V Cordless Drill dilengkapi dengan reka bentuk kepala chuck tanpa kunci yang boleh mengambil bit dari 1mm hingga 10mm. Dikuasakan oleh bateri 12V 1300mAh, Hans H1200 dilengkapi dengan 18 tahap tork, membolehkan ia menyesuaikan diri dengan pelbagai permukaan.

Hans berbangga dengan kebolehpercayaan alat mereka, itulah sebabnya mereka menawarkan banyak waranti yang sangat baik untuk bahagian bermotor, badan mesin, dan elektronik (6 bulan) serta pada bateri (3 bulan).

Dapatkan Hans H1200 12V Cordless Drill di

Bosch GSR 120-Li

Bosch GSR 120-Li dalam membawa kes dengan bateri 2 x 2.0 Ah Li-ion

Boleh dikatakan salah satu nama isi rumah yang paling popular ketika datang ke alat kuasa, Bosch telah, selama beberapa dekad, menjadi salah satu pembekal alat kuasa yang paling dipercayai di dunia. Dengan Bosch GSR 120-Li, kepakaran dan dedikasi mereka kepada kebolehpercayaan adalah jelas.

Dengan bateri 2.0AH baru, Bosch GSR 120-Li mempunyai beberapa prestasi bateri terbaik yang terdapat dalam gerudi tanpa kordless dalam julat harga ini. Motor berkuasanya boleh mencapai kelajuan sehingga 400 rpm dalam 1st gear dan sehingga 1500rpm dalam gear2 untuk prestasi terbaik dalam kelas. Chuck boleh mengambil bit antara 0.8mm dan 10mm, menjadikannya pilihan terbaik di luar sana jika anda perlu bekerja dengan bit gerudi yang lebih halus. Selain itu, dengan 21 tetapan tork, anda akan dapat menggerudi melalui pelbagai permukaan dengan cekap. Reka bentuk Bosch memenangi anugerah, dengan ciri-ciri seperti cengkaman lembut, sentuhan, penguncian automatik, penukaran gear mudah, dan pencahayaan LED terbina dalam yang datang benar-benar berguna dalam secubit. Bosch GSR 120-Li adalah alat kuasa yang mantap yang berharga untuk fleksibiliti, ketahanan, dan prestasinya.

Bergantung kepada sama ada anda memerlukan bateri, pengecas, dan set bit gerudi X-Line, anda boleh mendapatkan Bosch GSR 120-Li di

Bosch GSR 180-Li 18V Profesional Cordless Drill

Bosch GSR 180-Li 18V Profesional Cordless Drill

Jika anda suka idea di sebalik Bosch GSR 120-Li tetapi mahukan sesuatu yang lebih berkuasa untuk profesional bermusim, maka lihatlah tidak lebih daripada Bosch GSR 180-Li 18V Cordless Drill.

Bateri Lithium-ion 18V membungkus beberapa pukulan serius untuk projek-projek yang lebih besar, sementara masih mengekalkan kuasa dan prestasi yang kami jangkakan dari Bosch dengan rpm maksimum 1900 pada gear2 (sehingga 500 rpm pada 1st). Oleh kerana ia lebih besar daripada Bosch GSR 120-Li, anda tidak akan mendapat kepala chuck yang sama, tetapi ini masih boleh mengambil 1.5mm hingga 10mm bit gerudi dengan mudah. Ia juga dilengkapi dengan 21 tetapan tork yang sama untuk prestasi penggerudian serba boleh di mana-mana permukaan.

Dapatkan Bosch GSR 180-Li 18V Profesional Cordless Drill di

Mikaso 12V Cordless Drill

Mikaso 12V Cordless Drill

Dengan bangganya dibuat di Malaysia, alat Mikaso telah menjadikannya rumah dan pertubuhan profesional bukan sahaja di Malaysia tetapi di seluruh dunia berkat piawaian prestasinya yang berkualiti tinggi dan antarabangsa.

Walaupun Mikaso dikenali untuk semua jenis alat kuasa, ini padat, ringan, dan mudah alih 12V gerudi tanpa kord biasanya diutamakan untuk projek-projek yang lebih kecil yang memerlukan sentuhan yang lebih halus. Dengan kapasiti chuck 0.8mm hingga 10mm, Mikaso 12V Cordless Drill boleh mengambil kebanyakan pekerjaan dengan mudah dan cekap.

Dapatkan sendiri Mikaso 12V Cordless Drill di

DEKO Sharker 20V Cordless Drill

DEKO Sharker 20V Cordless Drill

Kuasa dan kemampuan bergabung dalam DEKO Sharker 20V Cordless Drill untuk membawa prestasi tugas berat ke rumah anda. Direka khusus dengan kemudahan dan kemudahan penggunaan dalam fikiran untuk projek DIY di rumah, DEKO Sharker mungkin tidak menawarkan prestasi gred perindustrian, tetapi ia mendapat pekerjaan yang dilakukan, mudah digunakan, dan menawarkan keselamatan terbaik untuk alat kuasa rumah.

Dengan 19 tetapan tork, kapasiti chuck tanpa kunci antara 0.8mm dan 10mm, dan sehingga 1350rpm kelajuan gerudi dalam gear2, DEKO Sharker 20V Cordless Drill memberikan anda prestasi profesional untuk projek pembinaan rumah anda.

Dapatkan DEKO Sharker 20V Cordless Drill di

Di mana Nak Beli Cordless Drill dengan Bits di Malaysia

Sama ada anda berfikir besar dan pergi untuk beberapa gerudi tanpa kordless terbaik yang terdapat di pasaran hari ini, atau ingin menjaga perkara-perkara yang bagus dan kecil dengan pilihan mudah alih, mesra bajet, gerudi tanpa kordless ini disebut dalam senarai ini telah dipilih untuk prestasi mereka dan nilai yang unggul. Untuk apa sahaja yang perlu dan sesuai dengan apa sahaja bajet, kami berharap anda mendapati apa yang anda cari di sini!


Baca selanjutnya:

Pam Air Terbaik di Malaysia

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini