Rak Pengeringan Pakaian Terbaik di Malaysia

Rak Pengeringan Pakaian Terbaik di Malaysia 2021

Berikut adalah Rak Pengeringan Pakaian Terbaik di Malaysia. Pakaian pengeringan rak berguna dan mudah untuk ruang dan situasi apabila anda tidak boleh menggantung pakaian. Mereka juga bagus untuk barangan halus pengubahan wang haram yang terbaik kering. Rak pengeringan untuk pakaian mudah alih dan sesuai untuk ruang kecil seperti pangsapuri, kondominot dan ruang dalaman.

Menggantung pakaian anda di rak seperti yang kami senaraikan di sini adalah cara terbaik untuk mengeringkan pakaian anda tanpa menggunakan elektrik. Dengan Rak Pengeringan Pakaian Terbaik di Malaysia ini, anda boleh melangkaui pakaian pengering dan menjimatkan tenaga. Pergi menyemak mereka!

Rak Pengeringan Pakaian Terbaik di Malaysia

Terbaik Untuk

Redbuzz Swing Pakaian Pengeringan Rak

Ruang kecil, sempit

Homez Wall-Dipasang Rak Pengeringan Boleh Ditarik Balik

Kawasan yang mempunyai ruang lantai yang terhad

Mytools Pakaian Dalaman Pengeringan Rak

Ruang kecil, sempit

3V Kelly Tuala Berdiri / Penyangkut Tuala

Gantung tuala dan linen katil

YM Isi Rumah Anti Pakaian Boleh Lipat Rak Pengeringan

Gantung tuala dan linen katil

Rak Pengeringan Dobi Okura

Storan mudah

ASJ Saiz Besar Korea Rak Pengeringan Boleh Lipat Pelbagai Fungsi

Kapasiti besar

ActiveOne keluli tahan karat Kain penyangkut Rak

Storan mudah

Okura Wing Hanger Pakaian Pengeringan Rak

Mudah alih dan storan mudah

Rak Pengeringan Boleh Lipat Lefang

Ruang pengeringan boleh laras dan boleh diperluaskan

3V Penyangkut Kain Luar

Gantung tuala dan linen katil

Edens Indoor Drying Rack

Minimalis reka bentuk rak pengeringan

Pakaian Boleh Lipat RSS 3-Peringkat Pengeringan Rak

Item kecil

Treny X-Berbentuk Keluli Tahan Karat Lipat Rak Pengeringan

Barangan besar dan berat

HPY Home DIY Keluli Pakaian Pengeringan Rak

Minimalis reka bentuk rak pengeringan

Apakah pakaian terbaik yang mengeringkan rak?

Top 15 Pakaian Pengeringan Rak di Malaysia

1. Redbuzz Swing Pakaian Pengeringan Rak

Redbuzz Swing Pakaian Pengeringan Rak

Pertama adalah rak pengeringan logam dari Redbuzz, yang berukuran 153cm tinggi, 60cm lebar dan 30cm tebal dan mempunyai satu tiang utama dan dua rak. Ia sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran dan disyorkan untuk pangsapuri atau penghuni kondo yang mempunyai jumlah ruang yang terhad untuk pengeringan dobi. Ia juga boleh berfungsi sebagai rak pakaian biasa anda, terutamanya untuk item yang anda gunakan setiap hari. Terdapat dalam warna merah jambu, coklat, putih, dan hitam.

Berkaitan: Seterika Wap Terbaik di Malaysia untuk Penyeterikaan Pantas dan Tanpa Raksasa


2. Homez Wall-Dipasang Rak Pengeringan Boleh Ditarik Balik

Homez Wall-Dipasang Rak Pengeringan Boleh Ditarik Balik

Produk panas seterusnya adalah rak pengeringan dinding yang boleh ditarik balik dan diperluaskan, yang bagus untuk memaksimumkan ruang yang terhad kerana ia menggunakan permukaan menegak: dinding di kawasan dobi anda. Apabila ia tidak digunakan, ia boleh dengan mudah dilipat kembali untuk duduk curahan terhadap dinding ia dipasang. Ia diperbuat daripada tugas berat, keluli tahan karat aluminium berkualiti tinggi dan boleh menyokong sehingga 40kg dobi. Dimensi adalah 39cm x 79cm x 1m, dan ia juga boleh didapati dalam panjang 1.5m dan 2m.


Baca selanjutnya: Jika mengeringkan pakaian adalah kerumitan, mengapa tidak menemui Pengering Terbaik di Malaysia?

3. Mytools Pakaian Dalaman Pengeringan Rak

Mytools Pakaian Dalaman Pengeringan Rak

Untuk rak pengeringan pakaian yang bukan sahaja berfungsi tetapi juga indah untuk dilihat, periksa tawaran ini dari Mytools. Ia diperbuat daripada logam supaya ia tahan lama, dan mempunyai tiang untuk penyangkut pakaian, cangkuk untuk topi, beg dan aksesori lain, dan dua rak untuk barangan yang dilipat dan knick lain. Dengan reka bentuknya yang anggun dan moden, ia pasti boleh berfungsi sebagai rak pakaian biasa juga. Ia berukuran 60cm x 35cm x 170cm dan datang dalam warna putih dan hitam.


4. 3V Kelly Tuala Berdiri / Tuala Penyangkut Tuala

3V Kelly Tuala Berdiri / Tuala Penyangkut Tuala

Jika anda sedang mencari rak pengeringan yang boleh menampung tuala dan cadar, produk ini harus memenuhi keperluan anda dengan baik. 3V Kelly Towel Stand mempunyai lima bar, dengan setiap bar berukuran 77.5cm panjang, dengan ruang 8cm antara setiap bar. Rak ini berdiri setinggi 88cm dan diperbuat daripada keluli tahan lama dan bahan getah. Berat hanya 2.25kg, ia juga mudah alih supaya anda boleh dengan mudah memindahkannya ke tempat pengeringan terbaik di rumah anda.


5. YM Isi Rumah Anti Pakaian Boleh Lipat Rak Pengeringan

YM Isi Rumah Anti Pakaian Boleh Lipat Rak Pengeringan

Jika anda memerlukan lebih banyak ruang untuk mengeringkan pakaian, tuala, selimut dan barangan lain, periksa rak yang lebih besar ini, yang berukuran 160cm tinggi, 127cm lebar dan 127cm panjang. Ia berdiri di pangkalan logam yang kukuh dan boleh menyokong sehingga 100kg dobi basah anda. Ia tahan karat dan sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran, ditambah ia juga mempunyai roda yang bergolek dengan lancar supaya anda boleh dengan mudah memindahkannya ke tempat yang cerah. Pakaian ini mengeringkan rak dengan roda juga mudah dipasang - tidak perlu pemutar skru!


6. Rak Pengeringan Dobi Okura

Rak Pengeringan Dobi Okura

Rak pengeringan dobi seterusnya adalah penjimat ruang yang diperakui. Rak pengeringan dobi Okura mudah runtuh supaya anda boleh meletakkannya dalam simpanan apabila ia tidak digunakan. Ia berukuran 156 cm x 53 cm dan berdiri 101cm tinggi. Reka bentuk boleh lipat juga menjadikannya sangat mudah alih, jadi sama ada anda mahu menggunakannya di dalam atau di luar rumah, terpulang kepada anda. Bar logam mempunyai kemasan epoksi tahan lama yang melindungi mereka daripada berkarat dan kerepek. Bahagian yang terbaik? Tiada perhimpunan diperlukan!


7. ASJ Saiz Besar Korea Rak Pengeringan Boleh Lipat Pelbagai Fungsi

ASJ Saiz Besar Korea Rak Pengeringan Boleh Lipat Pelbagai Fungsi

Ruang pengeringan dobi tidak menjadi masalah apabila anda mempunyai pakaian yang boleh dilipat besar ini mengeringkan rak di rumah. Ia mempunyai asas yang stabil dan kukuh dengan lapan roda kaster dengan kunci, menjadikannya mudah untuk bergerak dan terus di tempat. Diperbuat daripada keluli tahan karat dan bahan PP, ia berukuran 148 cm x 144 cm x 76cm, dan ketinggian boleh diselaraskan dengan keperluan anda. Ia mempunyai tiga tahap bar gantung, rak bawah, dan penyangkut sampingan yang boleh dilipat apabila tidak digunakan.


8. ActiveOne keluli tahan karat Kain penyangkut rak tuala

ActiveOne keluli tahan karat Kain penyangkut Rak

Satu lagi pakaian bagus yang boleh anda perkukuh di Malaysia adalah rak keluli tahan karat yang boleh dilipat dan tahan lama ini. Bar diperbuat daripada keluli tahan karat bertetulang supaya ia boleh bertahan selama bertahun-tahun. Rak boleh dengan mudah dibuka dan mempunyai kunci supaya ia tidak berlipat kali ganda dengan mudah. Rak penjimatan ruang ini berukuran 98cm tinggi, 39cm lebar dan 63cm panjang.


9. Okura Wing Hanger Pakaian Pengeringan Rak

Okura Wing Hanger Pakaian Pengeringan Rak

Satu lagi rak pengeringan kain yang hebat yang menawarkan nilai yang baik untuk wang adalah produk ini dari Okura Living. Ia mempunyai pembinaan logam tahan lama dengan penyapu epoksi yang menjadikannya tahan karat. Ia juga mempunyai roda kaster yang berputar 360 darjah, menjadikannya mudah bagi anda untuk memindahkannya. Sesuai untuk kegunaan dalaman atau luaran, pakaian ini mengeringkan rak berukuran 104 cm x 76 cm dan berdiri 143 cm tinggi. Ia mudah dipasang dan boleh didapati dalam warna hijau, kelabu, biru, dan hitam.


10. Rak Pengeringan Boleh Lipat Lefang

Rak Pengeringan Boleh Lipat Lefang

Rak pengeringan pakaian ini boleh laras sepenuhnya dan mudah dibuka dan dilipat. Sama ada anda mengeringkan hanya beberapa tuala atau beban penuh dobi, rak ini boleh menampung pelbagai pakaian dan juga tempat makan. Ia diperbuat daripada bahan ABS tahan lama dan keluli dengan kot serbuk dan ia tahan karat supaya ia juga boleh ditinggalkan di luar rumah. Apabila semua lapisan dibuka, ia berukuran 56.5 cm lebar, 75cm panjang dan 153cm tinggi. Ia juga mempunyai roda untuk mudah manuver.


11. 3V Penyangkut Kain Luar

3V Penyangkut Kain Luar

Apabila mengeringkan tuala, selimut, cadar katil, kain meja dan kepingan linen besar lain, ia boleh menjadi masalah jika rak tidak cukup tinggi kerana kain boleh menyentuh tanah dan menjadi kotor. Rak pengeringan ini menyelesaikan masalah itu. Berdiri tinggi pada 166cm, rak ini menawarkan pelepasan menegak yang cukup supaya barang-barang yang anda pengeringan tidak menjejaki tanah. Terdapat 8 bar utama di bahagian atas dan 4 bar sokongan, dan bar keluli disalut dengan cat anti-karat. Rak ini juga mempunyai roda dan boleh dilipat untuk penyimpanan.


12. Edens Indoor Drying Rack

Edens Indoor Drying Rack

Jika anda sedang mencari sesuatu dengan reka bentuk yang kemas dan minimalis, rak pengeringan yang mudah tetapi bergaya ini pasti akan memenuhi keperluan anda. Rak ini mempunyai batang gantung tunggal dengan ketinggian boleh laras dan diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi dan tahan lama yang menjadikannya sesuai untuk digunakan di dalam dan di luar rumah. Roda memudahkan untuk bergerak. Ia berukuran 150cm panjang, 40cm lebar dan tinggi 130cm dan boleh didapati dalam warna putih dan hitam.


13.RSS Pakaian Boleh Lipat 3 Peringkat Pengeringan Rak

Pakaian Boleh Lipat RSS 3-Peringkat Pengeringan Rak

Bagaimana pula dengan pakaian mesra bajet yang mengeringkan rak untuk barangan yang lebih kecil seperti tuala dapur, socks dan pakaian? Cahaya ini, namun rak penjimatan ruang yang kukuh hanyalah apa yang anda perlukan! Diperbuat daripada plastik ABS tahan lama dan keluli tahan karat, rak pengeringan pakaian ini mempunyai dua peringkat dengan 16 lengan setiap satu dan satu peringkat dengan 24 tg pakaian. Ia boleh dilipat sepenuhnya, membolehkan storan mudah. Semua rak boleh diputar 360 darjah dan tidak ada alat yang diperlukan untuk perhimpunan. Ia berukuran 70cm sebanyak 70cm dan berdiri 172cm tinggi.


14. Treny X-Berbentuk Keluli Tahan Karat Lipat Rak Pengeringan

Treny X-Berbentuk Keluli Tahan Karat Lipat Rak Pengeringan

Jika anda sedang mencari rak pengeringan tugas berat yang tidak akan jatuh apabila anda menggantung barangan besar seperti senyap basah atau kuilt, rak keluli tahan karat berbentuk X ini adalah untuk anda. Ia berukuran 135cm tinggi dan 75cm lebar. Panjangnya boleh diselaraskan sehingga 240cm. Pakaian yang berpanjangan ini mengeringkan rak, dan boleh menampung sehingga 100kg berat badan. Ia juga boleh dilipat untuk storan, dan anda juga mempunyai pilihan untuk menambah roda untuk menjadikannya lebih mudah.


15. HPY Home DIY Keluli Pakaian Pengeringan Rak

HPY Home DIY Keluli Pakaian Pengeringan Rak

Pakaian terakhir pengeringan rak dalam senarai kami pastinya bukanlah yang paling sedikit dari segi bentuk dan fungsi. Sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran, rak dobi dua tiang ini mempunyai pangkalan yang kukuh dengan pad perlindungan bawah tahan air dan tidak tergelincir. Mudah untuk dipasang dan membolehkan anda melihat semua pakaian anda dengan mudah. Ia berukuran 110cm x 54cm dan 150cm tinggi, dan boleh didapati dalam hitam atau putih. Terdapat juga pilihan tiang tunggal, tetapi kami mengesyorkan reka bentuk tiang berganda untuk fungsinya yang lebih besar.

Rak Pengeringan Pakaian Terbaik di Malaysia – Petua Penggunaan

Untuk memanfaatkan sepenuhnya rak pengeringan anda, ikuti petua pintar ini:

  • Untuk rak yang memerlukan perhimpunan, ikut arahan pengilang untuk menubuhkan untuk memastikan setiap bahagian berada di tempat yang sepatutnya.
  • Keringkan sebarang lebihan air dari rak keluli tahan karat sebelum runtuh dan menyimpan untuk mengelakkan karat daripada terbentuk dari semasa ke semasa.
  • Apabila rak tidak digunakan, simpan di tempat yang selamat di mana ia tidak akan tersingkir akibat kemalangan.

Kami berharap senarai ini membantu anda memilih rak pengeringan pakaian terbaik di Malaysia untuk keperluan anda. Selamat melakukan pengubahan wang haram!

Baca selanjutnya:

Pam Air Terbaik di Malaysia Yang Mudah Dipasang

Mesin Basuh Terbaik untuk Pakaian Bersih dan Segar

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini