Pyjamas Kanak-kanak Terbaik di Malaysia untuk kanak-kanak untuk bayi dan kanak-kanak kecil

Pyjamas Kanak-kanak Popular di Malaysia 2021

Selepas seharian bermain dan bergerak di sekeliling, anda mahu mendapatkan anak-anak anda ke dalam pyjamas mereka sebelum anda tuck mereka untuk katil. Walau bagaimanapun, memandangkan hampir semua kanak-kanak boleh jengkel dalam jangka masa yang singkat supaya anda ingin memberi mereka pakaian yang selesa untuk dipakai. Dengan semua jenama yang ada di luar sana, bagaimana anda memilih satu untuk mereka?

Terdapat begitu banyak set pyjamas comel dan comfy untuk anak-anak anda, anda boleh mencari di pasaran. Kebanyakannya menampilkan watak kartun yang berbeza, manakala beberapa ciri corak dan warna biasa. Selain daripada reka bentuknya, ia adalah kualiti bahan yang perlu anda periksa. Dalam artikel ini, kami akan memberi anda beberapa pyjamas menetapkan idea untuk dipilih.


Best Kids Pyjamas Ditetapkan di MalaysiaHarga Terbaik

Slaixui Spongebob Long Lengan Pyjamas Set

RM13.23

Set Pyjamas Kanak-kanak HXD Pikachu

RM20.90

Set Pyjamas Gadis Arnab Saloni Comel

RM13.99

M'Sia Baby Boys' Cotton Long Sleeves Pyjamas

RM11.90

Set Pyjamas Bercetak Gajah Cutebabyroom

RM24.20

Set Pyjamas Kanak-kanak Pinggang Tinggi M'Sia

RM14.90

Hidup Mudah Mencetuskan Pyjamas Gadis Unicorn Set

RM21.90

Hidup Mudah Spiderman Budak Pyjamas Set

RM20.90

Set Pyjamas Kanak-kanak Wishbaby

RM19.47

Wishbaby Haiwan Cetak Pakaian Malam Kanak-kanak

RM15.80

Pakaian Tidur Kanak-Kanak Terbaik di Malaysia

Top 10 Set Pyjamas Kanak-kanak di Malaysia

Membuat anak-anak anda teruja untuk pergi ke katil adalah semudah memilih set pyjamas yang comel dan selesa. Anda boleh mencari banyak pilihan dalam talian - ada yang mahal dan ada yang mesra dompet. Tetapi tanpa mengira harga, anda mahu memilih yang memberi jaminan kepada anda berkualiti tinggi.

Jangan risau. Kami mendapat belakang anda. Baca bersama untuk mengetahui beberapa set pyjamas terbaik yang kami temui dalam talian. Ini pasti akan memberi anda idea apa yang perlu anda pilih pada kali seterusnya anda membeli-belah untuk pakaian tidur anak anda.

Slaixui Spongebob Long Lengan Pyjamas Set

Slaixui Spongebob Long Sleeves Pyjama Set adalah Pyjamas Kanak-kanak Terbaik Yang Ditetapkan di Malaysia

Adakah anda sedang mencari pyjamas yang ditetapkan untuk menyesuaikan cinta anak-anak anda untuk Spongebob? Berikut adalah pakaian tidur kanak-kanak comel untuk anda! Set pyjamas lengan panjang ini sesuai untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan supaya anda pasti tidak perlu risau.

Set pajama Slaixui dibuat dengan kapas berkualiti tinggi yang lembut dan bernafas supaya anda dapat memastikan anak-anak anda akan kekal selesa walaupun memakai pyjamas ini. Lengan panjang dan seluar panjang juga membolehkan anak-anak anda terus hangat dan mudah.

Set pyjamas ini juga dibuat dengan reka bentuk kasual dan bergaya yang menjadikannya sempurna untuk memakai rumah. Selain itu, bahan-bahannya mudah dibersihkan supaya anda tidak perlu bimbang untuk mencucinya.

Dapatkan ini untuk

Set Pyjamas Kanak-kanak HXD Pikachu

Set Pyjama Kanak-kanak HXD Pikachu adalah Pakaian Tidur Kanak-Kanak Terbaik di Malaysia

Berikut adalah satu lagi set pyjamas uniseks yang boleh anda pilih untuk anak-anak anda. Set pyjamas HXD Pikachu Kids dilengkapi dengan lengan panjang dan seluar yang selesa untuk dipakai terutama pada waktu malam. Ia dibuat dengan 90% kapas dan microfibre berkualiti tinggi supaya anda dapat memastikan ia cukup bernafas untuk anak-anak anda yang suka bermain.

Set pyjamas ini sesuai untuk umur 3 tahun ke atas. Anda boleh memilih dari saiz yang ada bergantung pada ketinggian anak anda. Kanak-kanak pasti akan menyukai pakaian tidur comel ini!

Dapatkan ini untuk

Set Pyjamas Gadis Arnab Saloni Comel

Saloni Cute Rabbit Girls' Pyjama Set adalah pakaian kanak-kanak pyjamas terbaik

Mencari pyjamas comel yang ditetapkan untuk gadis kecil anda? Saloni telah mendapat belakang anda! Set pyjamas gadis arnab comel pasti akan merayu kepada minat gadis anda. Ia dibuat dengan kapas berkualiti tinggi supaya anda dapat memastikan ia selesa untuk dipakai. Juga, ia boleh diregangkan untuk membantu anak-anak anda bergerak bebas sama ada mereka bermain atau tidur.

Set ini dilengkapi dengan lengan panjang dan seluar panjang dan boleh didapati dalam saiz yang berbeza. Anda boleh memilih dari variasi bergantung kepada umur dan ketinggian anak anda. Set pyjamas ini sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun sehingga 12 tahun.

Dapatkan ini untuk

M'Sia Baby Boys' Cotton Long Sleeves Pyjamas

M'Sia Baby Boys' Cotton Long Sleeves Pyjama budak pyjamas malaysia

Hei, ibu-ibu di luar sana! Berikut adalah pyjamas comel yang ditetapkan untuk anak-anak anda. Set pyjamas lengan panjang kapas M'Sia mempunyai cetakan gajah comel yang sempurna untuk bayi lelaki anda. Ia dibuat dengan 100% kapas supaya anda dapat memastikan keselesaan sekali dipakai.

Set pyjamas ini sesuai untuk kanak-kanak berumur 0-5 tahun. Terdapat pelbagai saiz yang tersedia bergantung pada ketinggian anak anda. Setiap set mempunyai bahagian atas lengan panjang dan seluar panjang dengan hujung berkilat untuk memastikan kesesuaian yang sempurna.

Si kecil anda pasti akan teruja untuk tidur dengan set pyjamas comel ini. Ini juga pasti akan membantu dia atau tidurnya dengan lebih selesa kerana ia bernafas dan boleh diregangkan. Jangan ketinggalan mempunyai yang satu ini!


Dapatkan ini untuk

Set Pyjamas Bercetak Gajah Cutebabyroom

Set Pyjama Bercetak Gajah Cutebabyroom Girls adalah anak-anak terbaik pyjamas dalam talian Malaysia

Merah jambu hitam dan pastel benar-benar kelihatan baik bersama-sama! Berikut adalah pyjamas comel dan indah yang ditetapkan untuk gadis kecil anda. Lengan panjang gadis Cutebabyroom pyjamas yang ditetapkan dengan cetakan gajah pasti akan merayu kepada cinta gadis kecil anda untuk merah jambu. Sesungguhnya, gadis anda akan kelihatan comel dengan terno pakaian tidur ini.

Set pyjamas ini boleh didapati dalam saiz yang berbeza yang sesuai bermula dari bayi yang baru lahir sehingga 8 tahun. Pilih saiz yang sepadan bergantung pada ketinggian anak anda. Juga, ia dibuat dengan serat poliester dan kapas, menjadikannya selesa dan mudah dipakai.

Jika anda sedang mencari pakaian tidur yang cantik untuk gadis bayi anda, ini adalah pilihan yang sempurna!


Dapatkan ini untuk

Set Pyjamas Kanak-kanak Pinggang Tinggi M'Sia

Set Pyjama Kanak-kanak Pinggang Tinggi M'Sia adalah 10 teratas Toddler pyjamas Malaysia

Adakah anda sedang mencari pyjamas pemasangan yang baik untuk anak kecil anda? Set pyjamas Kanak-kanak Pinggang Tinggi M'Sia adalah yang tepat untuk anda. Ia dibuat dengan kapas berkualiti tinggi dan setiap set termasuk bahagian atas lengan panjang dan seluar panjang pinggang yang tinggi.

Pakaian tidur ini sesuai untuk kanak-kanak yang berumur 0-5 tahun. Anda boleh memilih saiz anak kecil anda bergantung pada ketinggiannya. Dengan reka bentuknya yang comel, anak anda pasti akan suka memakai ini kerana keselesaannya walaupun dia sedang bermain.

Jangan ketinggalan ini dan dapatkan anak anda pyjamas ini sekarang!


Dapatkan ini untuk

Hidup Mudah Mencetuskan Pyjamas Gadis Unicorn Set

Mudah Hidup Sparkling Unicorn Girls' Pyjama Set Beli Kanak-kanak Pajamas Online di Malaysia

Berikut adalah satu lagi PJ comel dan indah yang ditetapkan untuk gadis kecil anda! Apabila ia datang untuk tidur, anda mahu dia memakai sesuatu yang lembut dan selesa. Set pyjamas ini dibuat dengan 100% kapas mesra alam untuk memastikan anak anda selesa semasa memakai ini.

Juga, serat kapas semulajadi menjadikannya hypoallergenic supaya anda tidak perlu bimbang tentang reaksi alahan. Ia lembut, bernafas dan boleh diregangkan dan dicipta dengan kerja halus. Set pyjamas ini sesuai dengan snugly dan memeluk badan anak anda dengan baik.

Biarkan gadis kecil anda menikmati waktu tidur atau bahkan playtime dengan set pyjamas ini! Kerana keselesaannya, dia pasti tidak akan mengatasi yang satu ini.


Dapatkannya untuk

Hidup Mudah Spiderman Budak Pyjamas Set

Hidup Mudah Spiderman Boys' Pyjama Set Keluarga Pyjamas Malaysia

Ini hanya jenama yang sama seperti yang disebutkan di atas, tetapi set ini adalah untuk kanak-kanak lelaki. Selain daripada reka bentuk unicorn yang berkilau untuk gadis anda, anda juga boleh mendapatkan pyjamas labah-labah ini ditetapkan untuk anak lelaki kecil anda untuk memberi mereka rupa yang sepadan.

Pakaian tidur kanak-kanak Easy Living semuanya mempunyai harta hipoallergenik dan serat kapas penebat yang baik yang menjadikan set pyjamas sesuai untuk semua cuaca. Dengan cara ini, anda tidak perlu lagi bimbang tentang anak anda berpeluh sambil memakai ini walaupun mereka bermain-main. Ini juga menyumbang kepada tidur yang lebih baik dan lebih selesa.

Rebutlah labah-labah pyjamas yang ditetapkan untuk anak kecil anda sekarang!


Dapatkan ini untuk

Set Pyjamas Kanak-kanak Wishbaby

Wishbaby Kids' Pyjama Set adalah Kanak-kanak Terbaik Pyjamas Set Malaysia

Adakah anda mahu sesuatu yang lain selain poliester dan kapas membuat pakaian tidur kanak-kanak? Wishbaby Kids's pyjamas Set adalah wajib! Yang ini diperbuat daripada sutera supaya anda tidak perlu bimbang tentang si kecil anda menyakiti kulitnya kerana pakaiannya.

Set pyjamas ini mempunyai tekstur sutera di luar, tetapi masih mengandungi kapas tulen dan berkualiti tinggi di dalamnya untuk memastikan kelembutan dan keselesaan. Set ini termasuk bahagian atas lengan panjang yang kasual dan seluar dalam cetakan haiwan yang menjadikannya pakaian yang comel tidur untuk si kecil anda.

Jangan ketinggalan pyjamas sutera yang menakjubkan ini untuk anak-anak anda!


Dapatkan ini untuk

Wishbaby Haiwan Cetak Pakaian Malam Kanak-kanak

Wishbaby Animal Print Kids's Nightwear adalah Pakaian Tidur Kanak-kanak Terbaik di Malaysia

Adakah anak anda tidak selesa dengan seluar panjang? Kemudian anda perlu mendapatkan yang satu ini sebaliknya. Wishbaby juga menawarkan set pakaian tidur kanak-kanak cetakan haiwan ini yang merangkumi bahagian atas lengan pendek dan seluar pendek. Ini sesuai untuk musim panas kerana ia lebih segar untuk dipakai dan bukannya seluar dan lengan panjang.

Sama seperti produk yang disebutkan di atas, yang satu ini juga dibuat dengan sutera tetapi masih mengandungi kapas di bahagian dalam untuk memastikan keselesaan. Sesungguhnya, anak anda akan menikmati bermain sambil memakai ini dan juga tidur dengan lebih selesa.


Dapatkannya untuk

Pyjamas Malaysia Kanak-kanak

Pakaian tidur adalah mesti ada sama ada anda mempunyai bayi yang baru lahir, anak kecil, atau kanak-kanak. Selain daripada fakta bahawa pakaian ini comel untuk dipakai, ini juga memberi mereka keselesaan yang mereka perlukan ketika bermain atau tidur. Dan sebagai ibu bapa mereka, ia adalah satu-satunya perkara yang kita mahu mereka rasakan.

Sebelum memilih set pyjamas untuk si manja anda, bahan adalah faktor utama yang perlu anda lihat. Dengan cara ini, anda boleh memastikan ia tidak akan menyakiti kulit anak anda. Anda boleh menggunakan senarai komprehensif ini untuk membantu anda memberi beberapa idea tentang apa yang perlu dipilih.

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini