Pembawa Kucing Terbaik di Malaysia

Di mana Nak Beli Pembawa Kucing di Malaysia 2021

Pembawa kucing memudahkan anda untuk mengangkut rakan feline anda dengan selamat, sama ada untuk lawatan ke doktor haiwan, berjalan-jalan di taman, bercuti, atau apa yang anda ada. Pembawa haiwan kesayangan juga menyediakan kucing dengan syurga selamat yang boleh membantu mengurangkan tekanan mereka ketika melancong.

Terdapat banyak jenis pembawa kucing di pasaran, dan ini biasanya diperbuat daripada kain atau plastik keras. Pembawa plastik keras atau kenel sesuai untuk apabila anda perlu menaiki kenderaan atau kapal terbang. Pembawa lembut atau beg sering dibina dengan mesh tahan lama dan lebih ringan. Pembawa kucing lembut ini juga mempunyai tali bahu dan dipakai seperti beg galas atau beg sling. Pembawa kucing mana yang hendak dipilih bergantung kepada jenis aktiviti atau pengangkutan yang anda merancang.

Apabila membeli-belah untuk pembawa kucing, anda juga perlu mempertimbangkan saiznya. Ia sepatutnya mempunyai ruang yang cukup untuk kitty anda berdiri dan berpaling, tetapi ia tidak sepatutnya terlalu besar bahawa kucing anda tidak akan berasa selesa atau selamat. Mendapatkan jostled di dalam kandang tidak menyeronokkan!

Untuk membantu anda dalam carian anda untuk pembawa kitty yang betul, kami telah membundarkan Pembawa Kucing Terbaik di Malaysia yang boleh anda beli hari ini.

Pembawa Kucing Terbaik di MalaysiaGayaHarga (RM)

Pembawa haiwan kesayangan Simplybest

Beg galas

76.45

Beg Perjalanan Pembawa Haiwan Peliharaan Telus

Beg tangan/bahu

36.00

Pembawa Kucing Peliharaan Boleh Lipat Besar

Beg tangan/bahu

17.90

Beg Angkasa Kucing

Beg galas

40.00

Hagen Pet Voyageur 400 IATA Diluluskan Pembawa Haiwan Peliharaan XL

Kenel Perjalanan/Syarikat Penerbangan

92.00

Pet Cat Syarikat Penerbangan Pengangkut

Kenel Perjalanan/Syarikat Penerbangan

29.99

Pembawa Perjalanan Haiwan Peliharaan dengan Roda Berganda

Beg galas/troli

143.00

Pembawa Kucing Kapsul Angkasawan

Beg galas

32.90

Pembawa Haiwan Peliharaan Mudah Alih Dodopet

Beg tangan/bahu

60.22

Beg Pembawa Haiwan Peliharaan Pablo Oxford

Beg tangan/bahu

21.00

Pembawa Luar Haiwan Peliharaan Bernafas Beg Tangan Mesh

Beg Tangan/Bakul

33.00

SBY Pengembara Inovatif Backpack Pet Carrier

Beg galas

113.60

Beg Pembawa Kucing

Top 12 Cat Carriers di Malaysia

1. Pembawa Haiwan Peliharaan Simplybest

Simplybest Pet Carrier adalah 12 Pembawa Kucing terbaik untuk tahun ini

Pembawa kucing ini ringan, boleh dilipat, dan direka untuk keselesaan dan kemudahan. Ia adalah mudah untuk menubuhkan dan melipat ke bawah rata apabila tidak digunakan. Ia mempunyai gaya beg galas supaya mudah untuk dibawa ke bahu anda. Pembawa kucing ini mempunyai poket, tiga pintu masuk, dan mesh poliester bertetulang tahan lama untuk pengudaraan dan keselamatan. Di samping itu, ia juga mempunyai baldi zip mini untuk memastikan kucing anda selamat di dalamnya. Pembawa ini juga dilengkapi dengan tikar padded armada yang selesa untuk keselesaan tambahan.

Dapatkan Pembawa Haiwan Peliharaan Simplybest di

Berkaitan: Apakah makanan kucing paling popular di Malaysia?

2. Beg Perjalanan Pengangkut Haiwan Peliharaan Telus

Beg Perjalanan Pembawa Haiwan Peliharaan Telus adalah 12 Pembawa Kucing terbaik untuk tahun ini

Pembawa haiwan kesayangan ini mempunyai sisi telus supaya kucing anda dapat menikmati pemandangan semasa anda melancong. Terdapat dalam saiz yang kecil dan besar, pembawa kucing ini mempunyai cangkerang keras tahan lama yang tahan impak lagi sangat ringan. Apabila tidak digunakan, ia boleh dilipat rata. Ia dilengkapi dengan tali bahu dan serta tali tangan. Kenel perjalanan kucing ini mempunyai perforasi dan jaring sisi untuk membolehkan udara mengalir dengan mudah.

Dapatkan Beg Perjalanan Pembawa Haiwan Peliharaan Telus di

3. Pembawa Kucing Peliharaan Boleh Lipat Besar

Pembawa Kucing Peliharaan Boleh Lipat Besar adalah 12 Pembawa Kucing terbaik untuk tahun ini

Pembawa kucing seterusnya datang dalam pelbagai reka bentuk cetakan. Ia berukuran 52cm L x 22cm W x 29cm H dan boleh menampung kucing besar atau sampah anak kucing. Beg bawaan haiwan kesayangan ini termasuk pemegang dan tali bahu boleh laras, ditambah dengan zip kepala dua hala. Ia mudah melipat rata untuk penyimpanan dan ringan. Cangkerang luar diperbuat daripada poliester dan tahan air, manakala lapisan dalaman diperbuat daripada nylon dan mudah dibersihkan. Pangkalan dalaman di bahagian bawah juga boleh dialih keluar.

Dapatkan Pembawa Kucing Peliharaan Boleh Lipat Besar di

4. Beg Ruang Kucing

Beg Ruang Kucing adalah 12 Pembawa Kucing terbaik untuk tahun ini

Satu lagi reka bentuk pembawa kucing yang popular adalah model ini, yang mempunyai gaya beg galas dengan penutup telus. Pembawa kucing yang kelihatan futuristik ini diperbuat daripada bahan termosplastik tahan haba berimpak tinggi, cangkerang keras PVC telus, dan kain Oxford. Ia berukuran 35 x 25 x 42 cm dan mempunyai air vents dan mesh tahan lama untuk membolehkan kucing anda bernafas. Tali bahu boleh laras. Pembawa kucing sejuk ini juga mempunyai kunci anti-breakaway dan poket bersih regangan sampingan.

Dapatkan Beg Angkasa Kucing di

5. Hagen Pet Voyageur 400 IATA Diluluskan Pembawa Haiwan Peliharaan XL

Hagen Pet Voyageur 400 IATA Diluluskan Pet Carrier XL adalah 12 Pembawa Kucing terbaik untuk tahun ini

Pembawa haiwan kesayangan Hagen ini mempunyai reka bentuk yang diluluskan oleh Persatuan Pengangkutan Udara Antarabangsa (IATA), yang bermaksud ia memenuhi peraturan syarikat penerbangan dan merupakan pilihan yang hebat jika kucing anda akan menaiki kapal terbang. Ia berukuran 68.4 cm L x 47.6 cm W x 43.8 cm H dan sesuai untuk baka kucing atau kucing yang lebih besar dengan ketinggian maksimum 40.6 cm. Pembawa keras ini menyediakan pengudaraan yang optimum dan aliran udara untuk memastikan kitty anda selesa.

Pembawa ini juga mempunyai longkang koleksi sisa acuan, petak merawat dengan mangkuk makanan dan air, mekanisme penguncian musim bunga akses atas, dan sistem selak sampingan.

Dapatkan Hagen Pet Voyageur 400 IATA Diluluskan Pet Carrier XL di

6. Pet Cat Airline Carrier

Pet Cat Airline Carrier adalah 12 Syarikat Penerbangan Kucing terbaik untuk tahun ini

Satu lagi pilihan untuk penumpang pesawat feline adalah model ini. Ia berukuran 48 cm L x 32 cm W x 30 cm H dan sesuai dengan kucing dengan ketinggian maksimum 24cm dan berat 8kg. Dan walaupun kucing anda tidak akan mendapat kapal terbang, pembawa ini masih merupakan pilihan yang bagus untuk sebarang bentuk pengangkutan kerana ia kukuh, tidak akan ubah bentuk dalam transit, dan boleh mengendalikan beban berat di atas. Ia dilengkapi dengan dulang penapis air kencing dan boleh didapati dalam pelbagai warna.

Dapatkan Pet Cat Airline Carrier di

7. Pembawa Perjalanan Haiwan Peliharaan dengan Roda Berganda

Pet Travel Carrier with Double Wheels adalah 12 Pembawa Kucing terbaik untuk tahun ini

Pembawa kucing ini boleh dipakai sebagai beg galas atau ditarik seperti beg troli atau kereta sorong bayi, terima kasih kepada platform dua roda Gerakan Mudah dan pemegang teleskoping. Dengan reka bentuk pembawa ini, anda boleh dengan mudah memanjat kucing anda melalui pusat membeli-belah, pasar raya, lapangan terbang - pada dasarnya di mana sahaja yang anda mahukan. Berukuran 42cm x 33cm x 27cm, ia juga mempunyai pemegang tali, penutup telus, dan panel mesh pengudaraan. Pembawa kucing beroda ini juga mempunyai dua poket besar untuk menyimpan alat dan merawat kegemaran haiwan kesayangan anda.

Dapatkan Pembawa Perjalanan Haiwan Peliharaan dengan Roda Berganda di

8. Pembawa Kucing Kapsul Angkasa

Angkasawan Kapsul Pet Cat Carrier adalah 12 Pembawa Kucing terbaik untuk tahun ini

Satu lagi mengambil reka bentuk kucing ruang, pembawa ini mempunyai tingkap gelembung atau separa sfera di bahagian depan dan cangkerang luar bercetak keras. Tingkap telus dan cangkerang luar mempunyai lubang untuk aliran udara yang lebih baik. Sisi juga mempunyai lubang udara. Pembawa kucing ini juga dilengkapi dengan penutup mesh supaya anda boleh menggunakannya dan bukannya penutup gelembung jika anda suka, atau jika cuaca panas. Pembawa ini berukuran 33cm x 24cm x 42cm dan mempunyai poket sampingan.

Dapatkan Pembawa Kucing Kapsul Angkasawan di

9. Pembawa Haiwan Peliharaan Mudah Alih Dodopet

Dodopet Portable Pet Carrier adalah 12 Pembawa Kucing terbaik untuk tahun ini

Dodopet Portable Pet Carrier bukan sahaja praktikal tetapi bergaya juga. Ia boleh didapati dalam saiz kecil, sederhana, dan besar. Bahan-bahan yang digunakan untuk beg tahan lama, mesra alam, dan selamat untuk haiwan kesayangan anda yang tercinta. Pembawa kucing ini mempunyai pembukaan yang besar di bahagian atas untuk akses yang lebih mudah, tiga tingkap mesh bernafas besar, dan sepasang pemegang panjang atau tali bahu.

Dapatkan Dodopet Portable Pet Carrier di

10. Beg Pembawa Haiwan Peliharaan Pablo Oxford

Beg Pembawa Haiwan Peliharaan Pablo Oxford adalah 12 Pembawa Kucing terbaik untuk tahun ini

Beg Pembawa Haiwan Peliharaan Pablo Oxford mempunyai pintu depan dan belakang berzip untuk memastikan kucing anda selamat. Ia mempunyai pelbagai meshes untuk pengudaraan yang lebih besar, pemegang yang kukuh, dan tali untuk memudahkan untuk dibawa. Ia berukuran 36cm x 53cm x 26cm dan ringan pada hanya 0.9kg. Ia boleh didapati dalam lima warna: hitam, biru, hijau, ungu, dan merah jambu.

Dapatkan Beg Pembawa Haiwan Peliharaan Pablo Oxford di

11. Pembawa Luar Haiwan Peliharaan Bernafas Beg Tangan Mesh

Pet Outdoor Carrier Breathable Mesh Handbag adalah 12 Pembawa Kucing terbaik untuk tahun ini

Pembawa kucing ini mempunyai gaya bakul dan boleh dilipat atau runtuh dengan mudah apabila tidak digunakan. Terdapat dalam saiz yang kecil dan besar, pembawa kucing ini diperbuat daripada bahan tahan lama dan selesa. Bingkai diperbuat daripada aloi aluminium ringan dan skrin keselamatan pengudaraan boleh dibasuh dan mudah dibersihkan. Pembawa kucing ini juga dilengkapi dengan pad lembut untuk membuat perjalanan lebih selesa untuk haiwan kesayangan anda.

Dapatkan Pet Outdoor Carrier Bernafas Beg Tangan Mesh di

12. Pengembara Inovatif SBY Backpack Pet Carrier

SBY Inovatif Pengembara Backpack Pet Carrier adalah 12 Pembawa Kucing terbaik untuk tahun ini, Apa yang boleh saya gunakan dan bukannya pembawa kucing?, Cat Carriers & Carry Bags

Pembawa kucing gaya beg galas ini mempunyai penutup telus di bahagian depan dan sisi. Bahagian atas mempunyai mesh PVC untuk aliran udara. Beg galas dilengkapi dengan buckles dada untuk membantu dalam mengedarkan berat sama rata dan untuk mengelakkan tali bahu daripada tergelincir. Ini menambah kestabilan kepada pembawa supaya haiwan kesayangan anda tidak mendapat jostled dari sisi ke sisi apabila anda berjalan.

Pembawa kucing ini berukuran 40cm x 34cm x 26cm dan dilengkapi dengan tikar yang selesa yang boleh dikeluarkan untuk pembersihan. Bahagian belakang juga boleh dibuka dan diperluaskan, memberikan haiwan kesayangan anda lebih banyak ruang untuk berbaring apabila berehat. Ia boleh dilipat dengan mudah untuk storan juga.

Dapatkan Pengembara Inovatif SBY Backpack Pet Carrier di

Di mana Nak Beli Pembawa Kucing di Malaysia

Pembawa kucing menjadikannya selamat dan mudah untuk sentiasa mempunyai haiwan kesayangan tercinta anda dengan anda apabila anda sedang dalam perjalanan. Apabila menerima pembawa baru anda, galakkan kucing anda untuk meneroka dan terbiasa dengannya terlebih dahulu, supaya tidak sukar untuk mendapatkannya di dalam apabila tiba masanya untuk pergi. Meletakkan tuala kegemaran mereka, permaidani, atau bahkan item pakaian anda di dalam pembawa boleh memberi kucing anda rasa keselesaan juga.

Kami berharap senarai Pembawa Kucing Terbaik di Malaysia membantu anda memilih pembawa yang betul yang akan membuat setiap lawatan doktor haiwan, perjalanan jalan raya, atau pengembaraan percutian dengan kucing anda menyeronokkan dan tidak dapat dilupakan. Mula membeli-belah hari ini!

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini