Katil Bayi Terbaik di Malaysia

Katil Bayi Terbaik di Malaysia 2021

Katil bayi adalah item yang mesti ada untuk keluarga yang mengalu-alukan bayi yang baru lahir ke rumah mereka. Katil bayi membolehkan bayi anda mempunyai ruang tidur mereka sendiri supaya mereka boleh tidur dengan lebih aman tanpa terganggu oleh pergerakan.

Katil bayi juga memberikan keselamatan kerana ia mengurangkan risiko lemas yang boleh disebabkan oleh bantal, tempat tidur, atau bahkan seseorang yang tidur di sebelah bayi. Katil bayi juga membolehkan ibu bapa tidur dengar tanpa bimbang mereka akan menyebabkan bayi mereka tidak cedera.

Katil bayi datang dalam pelbagai saiz dan mempunyai beberapa ciri. Sesetengah katil bayi mempunyai roda yang membolehkan anda memindahkannya supaya anda boleh menjaga anak anda berdekatan di mana sahaja anda berada di dalam rumah. Sesetengah juga mempunyai rockers, yang boleh membantu anda menenangkan bayi anda dan meletakkan mereka tidur. Terdapat juga katil bayi yang boleh diperluaskan untuk menampung anak anda yang semakin membesar.

Untuk membantu anda membeli-belah untuk perabot bayi yang sesuai untuk rumah anda, kami telah membundarkan Katil Bayi Terbaik di Malaysia. Semak mereka!

Katil Bayi Terbaik di MalaysiaCiri Teratas Yang Kami Suka

Mamakiddies UKS Bayi Besar Mudah Alih Katil Bayi

Mudah alih dan dilengkapi dengan aksesori dan membawa beg

Bayi MiyOyO Lipat Katil Bayi Katil Bayi

Minimalis dan katil ringan

OSUKI Bayi Katil + Lebam Katil Set 5 dalam 1

Set katil bayi lengkap, boleh ditukar kepada jadual kajian

Katil Bayi Kayu Ramin saya yang dikasihi

Perhimpunan mudah dan menampilkan dua rel gigi

Comfy Baby Baby Luca Wooden Baby Cot

Ditukar menjadi katil sofa, dilengkapi dengan tilam busa ingatan

Katil Bayi Kayu Pepejal Bamberri

Reka bentuk klasik, mempunyai dua rel gigi

3 Dalam 1 Katil Bayi Swing

Mudah alih dengan mod ayunan

Set Katil Bayi Sweet Cherry Fabio

Set katil bayi lengkap, ditukar menjadi sofa kanak-kanak

SOKANO HA231 Easel Kayu Katil Bayi Katil Bayi

Katil katil untuk kanak-kanak, dilengkapi dengan tangga mini

Katil Bayi Kayu Pepejal

Reka bentuk boleh lipat untuk storan mudah

3 dalam 1 Katil Bayi Kendall oleh Papacare

Tukar ke katil anak kecil

JIKA Ana 3 Laras Cradle Baby Cot

Panjang katil yang boleh diperluaskan, boleh ditukar kepada jadual kajian

Apakah Katil Bayi Terbaik untuk dilayan di Malaysia?

Top 12 Katil Bayi di Malaysia

1. Mamakiddies UKS Bayi Mudah Alih Besar Katil Bayi

Tempat Terbaik Untuk Beli Katil Bayi di Malaysia Singapura, Mamakiddies UKS Bayi Mudah Alih Besar Katil Bayi, 15 Katil Bayi Terbaik di Singapura Untuk Pastikan Anak Tidur Anda

Katil bayi mudah alih ini membolehkan anda menggerakkan ruang tidur bayi anda betul-betul di sebelah katil anda, meluncur ke bawah rel sisi, dan tidur di sebelah bayi anda. Persediaan ini menjadikan pemakanan waktu malam lebih mudah dan mudah.

Katil bayi Mamakiddies ini mempunyai mekanisme lipatan yang mudah digunakan dan dilengkapi dengan beg yang dibawa sendiri untuk perjalanan tanpa kerumitan. Katil bayi ini juga mempunyai kemasukan depan berzip, pau berguna untuk menyimpan barang-barang bayi, melihat-melalui meshes, sempadan berpadanan dengan tepi bulat, basinet boleh tanggal dan stesen penukaran lampin, dan dua roda yang boleh dikunci.

Katil bayi ini berukuran 103cm sebanyak 67cm dan sesuai untuk bayi berusia sehingga 36 bulan atau seberat 15kg.

Dapatkan Mamakiddies UKS Bayi Mudah Alih Besar Katil Bayi di

Berkaitan: 12 Lap Bayi Terbaik di Malaysia Untuk Kulit Halus

2. Bayi MiyOyO Katil Lipat Katil Bayi

Katil bayi mana yang terbaik untuk bayi?, Baby MiyOyO Foldable Bedside Baby Cot, Baby cot Convertible, How i memilih bayi katil bayi Malaysia?

Untuk katil bayi yang lebih minimalis, lihat model ini dari Baby MiyOyO. Katil bayi ini juga boleh dipindahkan betul-betul di sebelah katil anda, dan satu sisi boleh dilipat ke bawah untuk memberi anda akses kepada anak anda. Ia berukuran 96cm sebanyak 58cm dan boleh menampung bayi berusia sehingga 36 bulan. Bingkai diperbuat daripada aloi aluminium penerbangan manakala bahan tilam diperbuat daripada kapas mampatan 3D, menjadikannya sangat ringan namun tahan lama.

Dapatkan Baby MiyOyO Lipat Katil Bayi Katil bayi di

3. Katil Bayi OSUKI + Lebam Katil 5 dalam 1

OSUKI Bayi Katil + Lebam Katil Set 5 dalam 1

Jika anda sedang mencari gaya katil bayi yang lebih klasik, pertimbangkan model kayu ini. Katil bayi Osuki diperbuat daripada kayu pain New Zealand semulajadi yang berkualiti tinggi dan dilengkapi dengan fungsi goyang pilihan supaya anda boleh menggegarkan bayi anda untuk tidur. Ia berukuran 104 x 60 x 85cm dan sesuai untuk kanak-kanak berumur sehingga 5 tahun. Apabila anak anda telah mengatasi katil bayi mereka, katil bayi boleh ditukar menjadi meja kajian! Pakej ini juga termasuk tempat penginapan dan kelambu.

Dapatkan Katil Bayi OSUKI + Lebam Katil 5 dalam 1 di

4. Katil Bayi Kayu Ramin Saya yang dikasihi

Katil Bayi Kayu Ramin saya yang dikasihi

Satu lagi katil bayi dalam gaya klasik adalah katil Ramin dari My Dear. Katil bayi ini mempunyai roda berhenti, dan dua rel gigi. Pangkalan tilam boleh diselaraskan, dengan tiga ketinggian yang ada. Katil bayi ini berukuran 124cm sebanyak 66cm dan mempunyai ketinggian 107cm. Ia kukuh dan tahan lama dan mudah dipasang. Aksesori pilihan termasuk tilam, kelambu, dan pendirian bersih nyamuk.

Dapatkan Kot Bayi Kayu Ramin Saya yang dikasihi di

5. Bayi Comfy Luca Wooden Baby Cot

Comfy Baby Baby Luca Wooden Baby Cot

Katil bayi dari Comfy Baby ini mudah menukar dari katil katil sofa ke katil sofa, sambil menambah fungsinya. Ia mempunyai bahagian drop tunggal yang direka secara ergonomik, membolehkan anda mempunyai akses mudah kepada bayi anda. Ia diperbuat daripada kayu getah Malaysia dan dicat dengan cat bukan toksik. Ia juga mempunyai tiga ketinggian boleh laras untuk asas tilam.

Katil bayi ini dilengkapi dengan tilam yang diperbuat daripada buih memori dengan penutup serat buluh semulajadi. Tilam memberikan sokongan anatomi yang baik dan melegakan tekanan untuk membuat tidur lebih selesa untuk bayi anda. Ia juga dilengkapi dengan jaring untuk melindungi anak anda dari matahari, habuk, dan nyamuk.

Dapatkan Bayi Comfy Luca Wooden Baby Cot di

6. Katil Bayi Kayu Pepejal Bamberri

Katil Bayi Kayu Pepejal Bamberri

Satu lagi katil bayi dalam gaya kayu abadi adalah model ini dari Bamberri. Ia mempunyai pintu depan drop-down dengan kunci musim bunga, sudut bulat, rel gigi bukan toksik, pangkalan boleh laras dengan tiga ketinggian, dan empat roda kaster, dua daripadanya dilengkapi dengan brek. Katil ini berukuran 60cm x 122cm x 114cm dan diperbuat daripada kayu getah pepejal kelas A dan diberikan kemasan putih yang bersih menggunakan cat bukan toksik. Pangkalan tilam boleh menyokong sehingga 100kg berat badan.

Katil bayi ini mempunyai dua bahagian drop supaya anda boleh meletakkannya di kedua-dua belah katil anda untuk akses yang lebih mudah kepada anak anda. Ia sesuai untuk bayi yang berumur sehingga 2 tahun.

Dapatkan Katil Bayi Kayu Pepejal Bamberri di

7. 3 Dalam 1 Katil Bayi Swing

Mytools 3 Dalam 1 Katil Bayi Swing

Jika bayi anda suka digegarkan untuk tidur, atau jika anda mendapati bahawa menggegarkan bayi anda adalah cara terbaik untuk memastikan mereka tenang, periksa katil bayi berayun ini, yang boleh didapati dalam warna biru dan merah jambu. Dengan dimensi dalamannya berukuran 80cm x 48cm, ia hanya saiz yang tepat untuk bayi yang baru lahir dan bayi muda.

Saiz dan roda membuat katil bayi ini sangat mudah alih dan mudah untuk bergerak juga, jadi anda boleh meletakkannya di mana-mana sahaja dan sentiasa mengawasi anak anda semasa anda pergi kira-kira hari anda. Sudah tentu, ciri utamanya adalah mod ayunan, yang perlahan-lahan meletakkan bayi anda tidur.

Dapatkan 3 Dalam 1 Katil Bayi Swing Di

8. Sweet Cherry Fabio Baby Cot Set

Set Katil Bayi Sweet Cherry Fabio

Katil bayi seterusnya ini diperbuat daripada kayu meranti pepejal yang berkualiti dan mempunyai tiga tahap ketinggian asas tilam, rel sebelah drop, sudut bulat, dan pilihan untuk menukarnya menjadi sofa kanak-kanak apabila anak anda tumbuh lebih besar. Roda kaster anti-skid dengan brek membolehkan anda memindahkannya ke mana sahaja yang anda suka, dan diletakkan dengan selamat di sebelah katil anda sendiri. Dimensi dalaman adalah 130cm sebanyak 55cm. Sesuai untuk bayi berusia sehingga 36 bulan.

Katil bayi ini dilengkapi dengan tilam dan set tempat tidur, yang termasuk lembaran yang dipasang, lebih selesa, bantal, pad bumper, dan dua bolster untuk memastikan bayi anda selamat dan selesa di dalam katil bayi mereka.

Dapatkan Set Katil Bayi Sweet Cherry Fabio di

9. SOKANO HA231 Easel Wooden Baby Cot

SOKANO HA231 Easel Wooden Baby Bed Baby Cot. baik sehingga 6 bulan.

Apabila bayi anda telah berkembang menjadi anak kecil dan mula mendapat kemerdekaan mereka, sudah tiba masanya untuk beralih ke katil bayi yang lebih besar, seperti katil katil ini dengan tangga mini. Katil bayi Sokano ini diperbuat daripada kayu mudah semulajadi New Zealand dan bebas daripada bahan toksik seperti cat, lacquer, atau pelarut.

Ia adalah katil peralihan yang hebat untuk mengajar anak anda tidur di katil mereka sendiri. Apabila anak anda membesar, anda boleh memindahkan katil mereka lebih jauh dari anda, dan tidak lama lagi mereka akan bersedia untuk tidur di bilik mereka sendiri juga.

Katil bayi ini berukuran 148cm sebanyak 70cm, dengan ketinggian asas 39cm. Ia boleh memuatkan sehingga 100kg berat badan. Anak anda boleh mengakses katil mereka dari sisi atau dari tangga yang rendah.

Dapatkan SOKANO HA231 Easel Wooden Baby Cot di

10. Katil Bayi Kayu Pepejal

Katil Bayi Kayu Pepejal

Satu lagi katil bayi klasik adalah tawaran ini dari Perabot DW. Model ini diperbuat daripada kayu bangku pepejal dan mempunyai reka bentuk yang boleh dilipat supaya ia boleh disimpan dengan mudah apabila tidak lagi digunakan. Ia juga mempunyai roda tahan lama, reka bentuk pintu terbuka, ketinggian boleh laras tahap tiga, dan rel katil boleh laras untuk akses yang lebih mudah. Katil bayi ini berukuran 114cm sebanyak 69.6cm.

Dapatkan Katil Bayi Kayu Pepejal di

11. 3 dalam 1 Katil Katil Bayi Kendall oleh Papacare

3 dalam 1 Katil Bayi Kendall oleh Papacare

Jika anda sedang mencari katil bayi premium yang boleh ditukar menjadi katil anak kecil, lihat katil Kendall Papacare. Ia dibina menggunakan kayu berkualiti dan papan gentian berkempatan sederhana gred tinggi atau MDF. Pangkalan tilam mempunyai tiga ketinggian boleh laras. Penamat adalah percuma dari formaldehides supaya ia selamat untuk bayi.

Katil bayi ini berukuran 1445 (L) x 795 (W) x 885 (H) mm dan sesuai untuk bayi berusia sehingga 4 tahun. Dengan membahagikan hujung dan mengeluarkan rel sisi tetap, anda boleh dengan mudah menukar ini ke katil anak kecil.

Dapatkan 3 dalam 1 Katil Katil Kendall oleh Papacare di

12. JIKA Ana 3 Laras Cradle Baby Cot

JIKA Ana 3 Laras Cradle Baby Cot

Satu lagi pilihan hebat untuk katil bayi adalah model ini dari IF Home. Katil kayu ini mempunyai tiga ketinggian asas tilam, roda berkunci, rel katil boleh laras, dan fungsi goyang pilihan. Panjang katil standard adalah 102cm tetapi ia boleh dilanjutkan kepada 140cm. Sisi yang boleh diperluaskan boleh digunakan sebagai stesen penukaran lampin. Katil bayi ini sesuai untuk kanak-kanak berumur sehingga 5-6 tahun, dan kemudiannya boleh ditukar menjadi meja kajian apabila tidak lagi digunakan sebagai katil bayi.

Dapatkan IF Ana 3 Laras Cradle Baby Cot di

Bayi Tidur Berbunyi dengan Katil Bayi Terbaik di Malaysia

Katil bayi bukan sahaja membolehkan anak anda tidur dengan aman, ia juga membolehkan anda tidur dengan bunyi mengetahui bayi anda selamat dan berbunyi. Katil bayi terbaik dalam senarai kami dijamin kukuh, tahan lama dan diperbuat daripada bahan selamat kanak-kanak. Kami tahu anda hanya mahu memberikan anak anda yang terbaik - anda boleh yakin bahawa mana-mana katil bayi yang anda pilih akan menjadi pilihan yang hebat untuk anda dan bayi anda. Mimpi indah!

Baca selanjutnya:

10 Kerusi Kereta Bayi Terbaik di Malaysia untuk Keselamatan Kanak-kanak

Serbuk Susu Bayi Terbaik di Malaysia

Bagaimanakah saya boleh meningkatkan bekalan susu saya dengan cepat? Cuba penggalak susu!

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini