Fresheners Udara Terbaik untuk Bilik di Malaysia

Fresheners Udara Terbaik untuk Bilik di Malaysia 2021

Penyegar udara bilik bukan sahaja menyembunyikan bau busuk tetapi juga menyediakan bau yang bagus yang boleh menjadikan persekitaran dalaman lebih menyenangkan dan mengundang. Menggunakan penyegar udara boleh memastikan rumah anda berbau segar dan bersih sepanjang hari, dan ini benar-benar boleh meletakkan anda dalam suasana yang baik.

Fresheners Udara Terbaik untuk Bilik-bilik di Malaysia kebanyakannya datang dalam bentuk gel atau semburan. Terdapat pelbagai aroma untuk dipilih, dari aroma buah-buahan hingga aroma bunga berbau manis. Ia adalah idea yang baik untuk menggunakan aroma yang berbeza untuk bilik yang berbeza, seperti citrus untuk bilik mandi dan lavender untuk bilik tidur. Lihat segar udara bilik yang berbeza yang boleh anda beli dalam talian hari ini!

Fresheners Udara Terbaik untuk Bilik di Malaysia

Jenis Freshener Udara

Harga (RM)

Ambi Pur Room Fresh Gel Air Freshener – Berehat & Bersantai 180g

Gel

5.90

Aerofume Aroma Bilik Semburan Pek Pakej Penyegar Udara

Semburan

19.90

Mandi & Kerja Badan Tertumpu Bilik Semburan 42.5g – Blossom Ceri Jepun

Semburan

26.00

Encik Fragrance Blanc Spray untuk Bilik dan Tekstil - Maldivian Breeze 500ml

Semburan

99.00

Aroma oleh Lovely Lace Room Freshener 500ml dengan Linen Spray 250ml

Semburan

60.00

Glade Aerosol Air Freshener 320ml

Gel

9.90

Jades Scented Gel – Lautan 180g

Gel

8.90

Bilik Bau & Beaute & Linen Spray 80ml

Semburan

7.50

Golden Evolution Candle Works Gel Air Freshener 180g

Gel

4.90

Bilik Tandatangan Kandle Kandle Spray 100ml

Semburan

65.00

Farcent Linen & Room Mist 30ml

Semburan

17.60

ScentPur Air Freshener Scented Gel 210g

Gel

5.90

Hysses Verbena Rose Bilik Bau 165ml

Semburan

95.90

AirZone Fibre Wick Air Freshener Refill untuk Fan Dispenser 80g

Cecair

7.40

Gel Aroma Glade 180g

Gel

7.20

Bilik Air Tawar

Top 15 Air Fresheners untuk Bilik

1. Ambi Pur Room Freshener Gel Air Tawar – Berehat & Bersantai

Ambi Pur Room Fresh Gel Air Freshener - Berehat & Bersantai

Ambi Pur Room Fresh Gel Air Freshener membolehkan anda membuat suasana yang mengundang di dalam bilik anda. Kami mengesyorkan varian Relax & Unwind dari Moodtherapy Collection untuk membantu anda menetap selepas hari yang panjang dan sibuk. Ia memberikan bau lavender yang menyenangkan dan menenangkan, dan gel menyediakan wangian sehingga 30 hari. Selain menyegarkan bilik, ia juga berkesan dalam meneutralkan bau busuk.

Dapatkan Ambi Pur Room Fresh Gel Air Freshener – Berehat & Bersantai 180g di


Berkaitan: Swaddle Diri anda dalam Kuilt Yang Selesa ini

2. Aerofume Aroma Bilik Spray Air Freshener Pek Pakej

Aerofume Aroma Bilik Semburan Pek Pakej Penyegar Udara

Aerofume Aroma Room Spray Air Freshener Bundle Pack dilengkapi dengan empat wangian hebat: Petal Blossom, Tropika Flora, Kaffir Lime Sandalwood dan Lavender Spa. Fresheners udara ini bukan sahaja membolehkan anda menambah wangian ke bilik tetapi juga mengeluarkan bau busuk dan menetapkan suasana.

Dan kerana mereka berada dalam bentuk semburan, penyegar udara ini juga membolehkan anda menyasarkan mana-mana ruang, seperti rak kasut, rak, tandas, kabinet, dan banyak lagi – Pada dasarnya di mana sahaja anda mahu mempunyai bau yang bagus dan menawan. Anda juga boleh menggunakannya untuk menyembur bahagian dalaman kereta anda untuk menjadikannya berbau seperti baru!

Dapatkan Pek Bundle Aerofume Aroma Room Spray Air Freshener di


3. Mandian & Kerja-kerja Badan Tertumpu Bilik Semburan – Bunga Ceri Jepun

Mandi & Kerja Badan Tertumpu Bilik Semburan - Bunga Ceri Jepun

Dengan Bath & Body Works Concentrated Room Spray, sedikit pergi jauh. Dengan hanya dua pecah cepat wangian, bilik anda akan segera dipenuhi dengan bau impian bunga ceri Jepun, sandalwood dan tiang. Freshener udara bilik ini dibangunkan secara eksklusif oleh pasukan pakar wangian rumah Bath & Body Works dan dijamin menyediakan bau yang berpanggang. Semburan bilik ini berfungsi sebagai hadiah hebat juga!

Dapatkan Bath & Body Works Bilik Pekat Semburan 42.5g – Bunga Ceri Jepun di


4. Encik & Puan Fragrance Blanc Semburan untuk Bilik dan Tekstil - Maldivian Breeze

Encik & Puan Fragrance Blanc Spray untuk Bilik dan Tekstil - Maldivian Breeze

Freshener udara ini untuk bilik-bilik dari Mr & Mrs Fragrance menawarkan bau premium yang membawa anda ke tempat lain. Ia mewujudkan persekitaran yang menyenangkan dan mengundang, dan boleh disembur ke langsir, sofa, katil dan fabrik juga. Formulasi tidak fabrik kotoran, jadi anda boleh menyembur semua yang anda suka! Kami mengesyorkan varian Maldivian Breeze untuk bau bunga yang halus lagi menyegarkan. Ia mempunyai nota teratas rose dan sandalwood, nota jantung bunga oren dan amber, dan nota asas jasmine, musk dan violet.

Dapatkan Encik & Puan Wangian Blanc Semburan untuk Bilik dan Tekstil 500ml - Maldivian Breeze di


5. Bau oleh Lovely Lace Room Freshener

Aroma oleh Lovely Lace Room Freshener

Jika anda ingin mempunyai bukan sahaja bilik anda tetapi juga pakaian dan cadar anda berbau bagus dan bersih, mendapatkan pakej ini dari Scents oleh Lovely Lace akan menjadi idea yang hebat. Ia dilengkapi dengan semburan penyejuk bilik 500ml dan semburan linen 250ml. Aroma yang ada adalah Impian Teddy, Floral Bouquet di Teddy Hug. Semburan dirumus dengan air tulen dan gabungan minyak wangi untuk membuat bilik anda menyenangkan untuk tinggal dan pakaian anda indah untuk dipakai.

Dapatkan Bau oleh Lovely Lace Room Freshener 500ml dengan Linen Spray 250ml di


6. Glade Aerosol Air Freshener

Glade Aerosol Air Freshener

Cadangan seterusnya kami datang dari salah satu nama yang paling dipercayai dalam industri wangian: Gembira. Bilik Glade Aerosol Semburan berkesan dalam menghapuskan bau busuk dan dalam menyegarkan udara, menjadikan mana-mana ruang yang menyenangkan dan super mengundang. Setiap semburan diselitkan dengan ekstrak minyak pati dan terdapat enam aroma menawan untuk dipilih, iaitu Ocean Escape, Peony dan Berry Bliss, Morning Freshness, Country Garden, Floral Perfection dan Wild Lavender.

Dapatkan Glade Aerosol Air Freshener 320ml di


7. Jades Scented Gel – Lautan

Jades Scented Gel - Lautan

Jades Scented Gel melakukan pekerjaan yang hebat dalam menyegarkan bilik tidur atau bilik mandi, tetapi ia juga berfungsi keajaiban dalam kereta anda. Freshener udara ini dirumus khas untuk menyediakan sehingga sebulan wangian berterusan. Bau yang diilhamkan alam semula jadi meneutralkan bau busuk dan berlangsung untuk masa yang lama. Penutup boleh dipindahkan ke atas dan ke bawah untuk menyesuaikan keamatan bau.

Dapatkan Gel Berbau Jades - Lautan 180g di


8. Bau & Bilik Beaute & Semburan Linen

Bilik Bau & Beaute & Semburan Linen

Bilik yang berguna dan semburan linen ini datang dalam pelbagai aroma bunga, herba dan buah-buahan yang membolehkan anda mencampurkan perkara-perkara. Anda boleh pergi untuk bau Vanilla pada hari Isnin, wangian Pulau Tropika pada hari Selasa, Pomegranate Noir pada hari Rabu, dan sebagainya. Selain daripada aroma yang telah disebutkan, Scent & Beaute juga menawarkan wangian yang lazat berikut: Sakura Blossom Jepun, Blackberry & Bay, Mimosa & Cardamom, Nectarine & Honey, Wild Bluebell dan kegemaran peribadi kami, Pear Inggeris & Freesia.

Dapatkan Bilik Bau & Beaute & Linen Spray 80ml di


9. Golden Evolution Candle Works Gel Air Freshener

Golden Evolution Candle Works Gel Air Freshener

Jika anda sedang mencari penyegar udara bilik yang memberikan anda nilai yang besar untuk wang, lihat gel aroma ini dari Golden Evolution Candle Works. Anda boleh meninggalkannya di mana-mana ruang yang memerlukan sedikit penyegaran, seperti bilik mandi, bilik tidur, kereta atau almari anda, dan ia akan memberikan bau yang menyenangkan dan memikat yang berlangsung selama beberapa hari. Ia mengeluarkan bau busuk, termasuk asap dan bau haiwan peliharaan. Anda boleh memilih dari aroma Lavender, Lemon dan Blossom, atau anda boleh mendapatkan mereka semua!

Dapatkan Golden Evolution Candle Works Gel Air Freshener 180g di


10. Bilik Tandatangan Srikandi Kandle

Bilik Tandatangan Kandle Kandle Disembur

Bilik penyegar udara Kandle Kandle juga menjelaskan bahawa rupa premium yang menjadikannya hiasan rumah yang hebat juga. Jika anda sedang mencari hadiah yang pasti akan digunakan oleh penerima, penyegar udara ini untuk bilik adalah sempurna.

Dibuat dengan alkohol ethyl denatured dan campuran minyak wangian, semburan ini datang dalam tiga aroma, masing-masing mempunyai kesan ke atas mood: Lime Basil & Mandarin Orange untuk meningkatkan produktiviti; Ulas, Rose dan Agarwood untuk suasana mewah dan canggih; dan Pomegranate, Lily, dan Patchouli untuk suasana yang santai dan santai.

Dapatkan Bilik Tandatangan Kandle Kandle Spray 100ml di


11. Farcent Linen & Room Mist

Linen Farcent & Kabus Bilik

Ini linen dan kabus bilik dari Farcent mungkin kecil, tetapi ia berkuasa dalam memberikan wangian yang menyenangkan untuk menghilangkan bau jahat. Terdapat di Freesia & English Pear dan Sea Salt & Wood Sage aroma, Farcent Linen & Room Mist dibuat untuk berada dalam saiz perjalanan. Ini memudahkan anda memasukkannya ke dalam beg atau dompet anda supaya anda boleh mengambilnya dengan anda di mana sahaja anda pergi. Sembur kabus di dalam kereta anda sebelum anda memandu, atau melakukan beberapa semburan di pejabat anda untuk meletakkan anda dalam mood.

Dapatkan Farcent Linen & Room Mist 30ml di


12. ScentPur Air Freshener Gel berpusing

ScentPur Air Freshener Gel dirosakkan

ScentPur Air Freshener Scented Gel dengan bangganya dibuat di Malaysia dan dirumus khas dengan ekstrak kulit semulajadi. Gel berlangsung sehingga empat minggu dan sesuai digunakan di mana-mana ruang yang memerlukan dos kesegaran. Seperti penyegar udara berasaskan gel lain untuk bilik, tudung atas produk ScentPur ini boleh dinaikkan dan diturunkan supaya anda boleh menyesuaikan kekuatan wangian. Aroma yang ada ialah Limau, Lemon, Cool Air, Lavender dan Bunga.

Dapatkan ScentPur Air Freshener Scented Gel 210g di


13. Hysses Verbena Rose Bilik Bau

Hysses Verbena Rose Bilik Bau

Segarkan semula sebarang ruang serta-merta dengan semburan bilik Hysses di Bau Verbena Rose. Jika anda ingin menghilangkan bau yang tidak diingini dengan cepat, hanya beberapa semburan dari bau bilik ini akan melakukan helah. Varian Verbena Rose dicirikan oleh bau lemony verbena yang dipasangkan dengan kemanisan bunga mawar.

Bunga Rosa Damascena dari Bulgaria dan Verbena dari Maghribi disuling stim untuk mengekstrak minyak mereka dan kemudian dicampur dengan glikol propylene, alkohol ethyl, minyak ylang ylang dan minyak semula jadi lain untuk mewujudkan bau bilik yang unik dan memikat ini.

Dapatkan Hysses Verbena Rose Room Scent 165ml di


14. AirZone Fibre Wick Air Freshener Refill untuk Fan Dispenser

AirZone Fibre Wick Air Freshener Refill untuk Fan Dispenser

AirZone Fibre Wick Air Freshener Refill direka untuk digunakan dengan dispenser jenis kipas. Ia datang dalam 11 aroma, iaitu Orchard Blush, Mangga Tropika, Madu Paris, Vanilla Boutique, Fruit Exotique, Fresh Lemon, Citrus, Aqua, Peach, Floral dan Lavender. Ia mempunyai wick serat berkualiti premium untuk wangian tahan lama, dan boleh menyediakan bau yang menyegarkan sehingga 60 hari.

Dapatkan AirZone Fibre Wick Air Freshener Refill untuk Fan Dispenser 80g di


15. Gel Aroma Glade

Gel Aroma Glade

Satu lagi produk Glade dalam senarai kami adalah gel berbau, yang boleh didapati dalam lapan varian: Lavender, Jasmine, Morning Freshness, Cool Air, Ocean Escape, Floral Perfection, Elegant Blossom dan Fresh Lemon. Gel berbau ini menyediakan wangian tahan lama dan menghilangkan bau busuk dengan cepat. Ia boleh diletakkan di mana-mana sahaja di rumah dan anda boleh menyesuaikan keamatan wangian dengan mengangkat dan menurunkan tudung atas.

Dapatkan Gel Bau Glade 180g di

Bilik Terbaik Air Fresheners di Malaysia untuk Rumah Anda

Dengan fresheners udara teratas di Malaysia ini, anda dapat memilih bagaimana anda mahu rumah anda berbau. Kami telah memilih produk yang bukan sahaja mudah digunakan tetapi juga mesra bajet, jadi anda benar-benar boleh meneruskan aroma rumah anda. Cuba mereka jadi lihat yang mana yang anda suka terbaik!


Baca selanjutnya:

Biarkan Penyelam Udara Aroma Ini Tenang Jiwa Dalaman Anda

Jenama Peti Sejuk Manakah Yang Paling Dipercayai di Malaysia?

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini