Produk Jerawat Terbaik di Malaysia

Produk Jerawat Terbaik di Malaysia 2021

Jerawat adalah salah satu masalah kulit yang paling biasa bagi orang Asia kerana iklim hangat kita. Jerawat boleh menjadi ringan, muncul setiap sekarang dan kemudian, atau ia boleh menjadi keadaan yang teruk yang boleh memberi kesan negatif kepada harga diri seseorang. Bukan sahaja di Asia, jerawat menjejaskan hampir 10 peratus penduduk dunia, yang bermaksud bahawa satu dalam setiap 10 orang akan mempunyai masalah jerawat.

Ia adalah satu perkara yang baik bahawa Produk Jerawat Terbaik di Malaysia menawarkan penyelesaian yang berkesan untuk meminimumkan dan mencegah jerawat. Jika anda sedang mencari rawatan jerawat dan tidak tahu di mana untuk bermula, biarkan senarai ini membantu mereka yang lebih mudah terdedah kepada wabak jerawat.

Produk Jerawat Terbaik di MalaysiaTerbaik UntukHarga (RM)

Rawatan Jerawat Breylee Serum, 17ml

Penyingkiran jerawat, pembaikan kulit

17.00

Sabun Muka Kunyit Naam, 50g

Pembersihan muka, kawalan minyak

16.50

Asid Salisilik Biasa 2% Penyelesaian, 30ml

Rawatan tempat jerawat untuk kulit normal, kering, kombinasi, atau berminyak

23.70

Eucerin Pro Acne Solution Super Serum, 30ml

Mengetatkan liang, sesuai untuk kulit sensitif

66.00

Krim Rawatan Jerawat Docacne, 30ml

Rawatan tempat untuk semua jenis kulit

7.90

Alpro Farmasi T3 Badan Jerawat Semburan, 75ml

Mengurangkan jerawat pada bahagian badan yang berbeza

16.00

Cosrx Jerawat Pimple Master Patch (24pcs)

Sembuh dan perlindungan daripada jangkitan sekunder

8.00

Oxy 10 Kekuatan Maksimum Jerawat Jerawat Ubat, 25g

Jerawat degil

18.00

Cecair Pembersih Wajah Jelas Sebamed, 150ml

Kulit jerawat terdedah, pembersih harian untuk remaja

28.70

Aiken Teh Pokok Minyak Jerawat Krim, 20g

Menenangkan kulit dan kawalan minyak

9.48

Himalaya Jerawat Jelas Krim, 20g

Pembersihan kulit dan penyembuhan luka

8.50

Gel Penjagaan Kulit Lanbena, 20g

Gel penjagaan kulit sepanjang masa untuk kulit jerawat terdedah

13.31

Produk apa yang jelas jerawat yang terbaik di Malaysia?

Top 12 Produk Jerawat di Malaysia


1. Rawatan Jerawat Breylee Serum

Breylee Acne Treatment Serum adalah Produk Jerawat Terbaik di Malaysia. kuala lumpur, pulau pinang, melaka, johor. krim jerawat terbaik, asid salisilik, produk kedai ubat terbaik untuk parut jerawat, benzoyl peroksida.

Rawatan Jerawat Breylee Serum digunakan pada waktu pagi dan pada waktu petang selama 14-28 hari. Bagi mereka yang mempunyai kes jerawat yang teruk, disyorkan untuk memohon produk selama 28 hari lagi. Serum muka ini berkesan dalam mengeluarkan jerawat dan bintik hitam, mengecilkan liang-liang, dan menenangkan kulit.

Serum jerawat ini mempunyai formula ringan yang diperbuat daripada ekstrak tumbuhan, seperti daun sinensis Camellia, yang diketahui meningkatkan tekstur dan penampilan kulit dan mempunyai kesan antibakteria.

Dapatkan Rawatan Jerawat Breylee 17ml Serum di

Berkaitan:  Jika anda mempunyai kulit berminyak, penting untuk menggunakan Pencuci Muka yang betul.

2. Sabun Muka Kunyit Naam

Sabun Muka Kunyit Naam sabun Jerawat Organik Terbaik di Malaysia

Produk jerawat seterusnya kami adalah Sabun Muka Kunyit Naam. Sabun buatan tangan yang semulajadi dan vegan ini dirumus untuk membersihkan muka dan menyimpannya bebas daripada kekotoran yang boleh menyebabkan jerawat. Dua bahan utamanya adalah serbuk kunyit dan serbuk sandal kayu merah, dan ini diadun bersama-sama dengan minyak jojoba, minyak pokok teh, dan ekstrak lenturan lenturan.

Kunyit dikenali dengan sifat anti-mikrob, antioksidan, dan anti-radang, memberikan keupayaan untuk menyembuhkan luka dan mencegah jerawat. Ia juga mencerah dan memperbaiki kulit kulit, membawa keluar cahaya semulajadi.

Serbuk sandalwood merah digunakan untuk walaupun nada kulit dan melindungi kulit daripada kerosakan selanjutnya yang disebabkan oleh pendedahan yang terlalu banyak kepada matahari. Serbuk ini juga berfungsi untuk menyerap lebihan minyak dan meminimumkan perembutan sebum untuk memastikan muka anda bebas minyak.

Dapatkan Sabun Muka Kunyit Naam 50g di

Berkaitan: Jika muka anda kering kerana jerawat, gunakan Pelembap Muka ini untuk Penghidratan Maksimum

3. Penyelesaian Asid Salisilik Biasa 2%

Penyelesaian Asid Salisilik Biasa 2% adalah penyelesaian Jerawat Pro Terbaik di Malaysia. produk penjagaan kulit yang terbaik.

Penyelesaian Asid Salisilik Biasa 2% mengandungi hazel sihir dan asid salisilik 2 peratus, yang membantu dalam mengelupas dinding dalam liang-liang kulit dan kecacatan yang jelas yang disebabkan oleh jerawat. Dengan penggunaan berterusan, produk jerawat ini dapat membantu anda mencapai kulit yang kelihatan lebih jelas. Ia paling baik digunakan pada waktu pagi dan pada waktu malam-hanya memohon titik kecil di tempat-tempat atau menggunakan sedikit ke atas kawasan masalah.

Produk jerawat ini sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit normal, berminyak, kering, atau gabungan. Jika anda mempunyai kulit sensitif atau mengupas, produk yang lebih lembut akan lebih selamat untuk kulit anda.

Dapatkan 30ml Asid Salisilik Biasa 2% Penyelesaian di

4. Eucerin Pro Acne Solution Super Serum

Eucerin Pro Acne Solution Super Serum adalah penyelesaian Best pro Acne di Malaysia

Eucerin Pro Acne Solution Super Serum dirumus untuk mengetatkan liang-liang kulit dan mengurangkan jerawat komedonal. Ia digunakan dua kali sehari di muka dan leher yang dibersihkan sebelum pemakaian pelembap. Produk ini juga boleh meningkatkan kulit kulit, menghasilkan kulit yang jelas dan bebas cacat cela. Formulasi ringan akan diserap ke dalam kulit dengan cepat dan tidak menyumbat liang-liang. Ideal untuk kegunaan harian.

Dapatkan 30ml Eucerin Pro Acne Solution Super Serum di

5. Krim Rawatan Jerawat Docacne

Krim Rawatan Jerawat Docacne adalah krim rawatan Jerawat Terbaik di Malaysia

Krim Rawatan Jerawat Docacne adalah produk lakonan pantas yang membersihkan jerawat dan cacat cela tanpa merengsakan kulit. Dengan penggunaan yang kerap, ia dapat mengurangkan bilangan bintik hitam serta kemerahan dan saiz jerawat. Ia juga membantu dalam mencegah jerawat baru daripada terbentuk dan dalam meringankan parut jerawat.

Produk jerawat ini diserap dengan cepat dan tidak meninggalkan perasaan melekit di muka. Bahan utamanya adalah gourd pahit, dan ia juga mengandungi hazel sihir, ekstrak daun musim sejuk, aloe, peppermint, zink oksida, dan astringen pelembap.

Dapatkan Krim Rawatan Jerawat Docacne 30ml di

6. Semburan Badan Jerawat Alpro Farmasi T3

Alpro Farmasi T3 Acne Body Spray adalah badan Jerawat Terbaik semburan di Malaysia

Semburan Badan Jerawat T3 dari Alpro Pharmacy hanyalah apa yang anda perlukan jika anda mempunyai tempat jerawat dan jerawat di lengan, leher, dada, dan belakang anda. Ia mudah digunakan-hanya menyemburnya di kawasan yang terjejas 2-3 kali sehari pada kulit bersih. Semburan jerawat ini berfungsi dengan membunuh bakteria penyebab jerawat dan liang-liang yang tidak menyenangkan yang boleh mengakibatkan pembentukan jerawat. Semburan memudahkan untuk menggunakan penyelesaian di kawasan yang sukar dicapai, seperti belakang, nape, dan di belakang lengan.

Produk jerawat ini diperbuat daripada minyak pokok teh Australia semulajadi, yang mempunyai sifat antimikrob dan antiseptik. Ia juga mengandungi herba willow Kanada untuk melawan bakteria dan melegakan kulit. Satu lagi bahan aktif adalah ekstrak kulit willow, yang berkesan dalam menyahsumbat liang-liang dan mengawal sebum untuk mencegah jeraboratif masa depan.

Dapatkan Semburan Badan Jerawat 75ml Alpro T3 di

7. Cosrx Jerawat Jerawat Master Patch

Cosrx Acne Pimple Master Patch adalah tampalan jerawat Jerawat Terbaik di Malaysia

Cosrx Acne Pimple Master Patch adalah sesuatu yang anda akan gembira apabila anda ingin menutup zit yang kelihatan marah. Walau bagaimanapun, produk jerawat ini sebenarnya melakukan lebih banyak lagi untuk membantu kulit anda sembuh. Tompok-tompok tempat kalis air melindungi kecacatan daripada bakteria dan perengsa luar yang lain dan menyerap kekotoran supaya kulit anda dapat sembuh dengan lebih cepat.

Dengan melindungi kulit yang cedera, tompok-tompok juga membantu mencegah jangkitan sekunder. Tompok-tompok juga membantu dalam mengurangkan penampilan kemerahan, membiarkan anda menghadapi hari dengan keyakinan.

Dapatkan 24 keping Cosrx Jerawat Jerawat Master Patch di

8. Mentholatum Oxy 10 Ubat Jerawat Jerawat - Kekuatan maksimum

Ubat Jerawat Mentholatum Oxy 10 Jerawat - Kekuatan maksimum adalah krim jerawat Jerawat Muka Terbaik di Malaysia. serum terbaik untuk jerawat.

Kekuatan Maksimum Mentholatum Oxy 10 adalah Ubat Jerawat Jerawat untuk mereka yang mempunyai jerawat degil yang tidak akan hilang. Jika kulit anda tidak bertindak balas terhadap rawatan jerawat ringan, maka produk jerawat ini pasti bernilai dipertimbangkan. Ia menyerahkan salah satu produk jerawat terbaik bukan sahaja di Malaysia, tetapi di seluruh dunia.

Oxy 10 mengandungi jumlah maksimum benzoyl peroksida, yang membunuh bakteria penyebab jerawat cepat dan membantu menyahsekat liang-liang yang telah menjadi tersumbat kerana rembesan berminyak dan bintik hitam. Ia kemudian menembusi jauh ke dalam liang-liang kulit, mengeringkan sebum yang berlebihan dan mencegah jerawat baru daripada terbentuk.

Dapatkan Kekuatan Maksimum 25g Mentholatum Oxy 10 di

9. Cecair Pembersih Wajah Jelas

Cecair Pembersih Wajah Jelas Sebamed adalah cecair Jerawat Muka Terbaik di Malaysia. farmasi krim jerawat untuk sampai ke malaysia.

Akil baligh boleh membuat hormon pergi gila, itulah sebabnya remaja adalah demografi yang paling terjejas oleh jerawat. Ia juga mengapa tahun-tahun remaja adalah masa yang tepat untuk membina rutin penjagaan kulit biasa, menggunakan produk yang dirumus untuk kulit muda dan jerawat terdedah.

Cecair Pembersih Wajah Jelas Sebamed adalah salah satu produk tersebut. Pembersih muka ini membersihkan liang-liang tanpa merengsakan kulit atau mengeringkannya. Ia juga menyokong penjanaan semula kulit radang dan meningkatkan kulit.

Dapatkan Cecair Pembersih Wajah Jelas 150ml di

10. Aiken Teh Pokok Minyak Jerawat Krim

Aiken Teh Pokok Minyak Jerawat Cream adalah Pokok Teh Terbaik Jerawat Krim di Malaysia

Aiken Teh Pokok Minyak Jerawat Cream mengandungi minyak pokok teh, yang merupakan rawatan popular untuk jerawat. Ia bukan sahaja menenangkan kulit dan melegakan kerengsaan kulit tetapi ia juga membantu mengawal minyak yang berlebihan. Selain daripada minyak pokok teh, krim jerawat ini juga mengandungi asid laktik, yang mengelupas kulit perlahan-lahan, meninggalkan anda dengan kulit yang jelas, lembut, dan licin.

Dapatkan Krim Jerawat Minyak Pokok Aiken 20g di

11. Krim Jelas Jerawat Himalaya

Himalaya Jerawat Jelas Krim Jerawat Terbaik di Malaysia

Jerawat Clear Cream dari Kesejahteraan Himalaya dirumus untuk merawat jerawat dan meninggalkan anda dengan kulit yang jelas dan bebas cacat cela. Krim ini diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan herba, termasuk aloe Barbados, alum, pokok chaste lima daun, pokok kapas sutera, dan lentil. Menariknya, krim ini juga boleh digunakan untuk merawat selaran matahari dan membantu dalam kesembuhan kulit yang lebih cepat. Best digunakan dua kali sehari di kawasan yang terjejas selepas pembersihan.

Dapatkan Krim Jelas Jerawat Himalaya 20g di

12. Gel Penjagaan Kulit Lanbena

Lanbena Skin Care Gel adalah gel Jerawat Terbaik di Malaysia. baik untuk rutin penjagaan kulit jerawat terdedah.

Lanbena Skin Care Gel diperbuat daripada ekstrak tumbuhan yang bekerjasama untuk menghapuskan jerawat, mengurangkan keradangan kulit, menyembuhkan luka lebih cepat, mengawal minyak yang berlebihan, dan melegakan kulit. Ini adalah produk penjagaan kulit yang ringan dan di sekeliling yang boleh melawan jerawat, mengetatkan liang-liang, dan mengurangkan tanda jerawat dengan penggunaan berterusan. Bahan-bahan botaninya termasuk minyak pokok teh, ekstrak ginseng, dan ekstrak hazel sihir.

Dapatkan Gel Penjagaan Kulit Lanbena 20g di

Petua Untuk Menggunakan Produk Jerawat Terbaik di Malaysia

Sekarang anda mempunyai idea tentang produk rawatan jerawat teratas di pasaran, langkah seterusnya adalah untuk memberi mereka cuba. Pilih satu yang sesuai dengan keadaan kulit dan jenis kulit anda, dan ikut petua ini.

  • Berikan masa produk jerawat untuk bekerja. Jika anda tidak melihat apa-apa penambahbaikan selepas 8 minggu, cuba produk lain. Ambil perhatian bahawa ia boleh mengambil masa sehingga 16 minggu untuk jerawat untuk membersihkan sepenuhnya, bergantung kepada keadaan kulit anda.
  • Sapukan produk rawatan jerawat sama rata di kawasan jerawat terdedah. Ini akan membantu dalam mencegah kecacatan baru daripada terbentuk.
  • Gunakan produk penjagaan kulit dan kosmetik yang dilabelkan bukan comedogenic. Produk-produk ini tidak menyumbat liang-liang, mengekalkan pembentukan jerawat sekurang-kurangnya.
  • Pastikan muka anda bersih dan gunakan pembersih ringan semasa mencuci. Basuh perlahan-lahan dan tepuk kulit anda kering. Elakkan menggosok atau menggosok kulit anda.
  • Selepas mencuci muka anda, sapukan pelembap yang dibuat untuk kulit sensitif atau jerawat terdedah.
  • Elakkan muncul atau memerah jerawat anda. Ini boleh menyebabkan lebih banyak jeraboh, kecacatan, dan parut.

Produk Jerawat Untuk Buang Jerawat Malaysia

Adakah anda mempunyai produk jerawat kegemaran? Apa yang anda suka mengenainya? Krim jerawat, gel, pembersih, atau sabun mana yang anda dapati berkesan? Marilah kita tahu dalam komen!


Baca Seterusnya:

Produk Anti Penuaan Terbaik di Malaysia

Pembersih Muka Terbaik di Malaysia

Best Lip Balms dan Rawatan untuk Bibir Kering 2021

Beri Komen

Anda tidak boleh menyalin kandungan halaman ini